10 Haunting Lights til Halloween

En stor del af essensen af ​​Halloween er mørket, sorten, spookinessen. Derfor tror jeg, at belysningsarmaturer - den modsatte kraft i et sådant mørke - har en så god mulighed for at sætte scenen for sæsonen. Uanset om du har storslåede planer om at dække dine haller i spindelvæv og stearinlys, eller du bare nyder at se på andres Halloween-indretning, er der ti spøgelseslyse smarte lys til ferien:

1. DIY Kandelabra.

Er det ikke et show-stop? Bygget ud af dele af flere forskellige lys og andre odds og ender (medfølgende vejledning), er denne beaded kandelabra klassisk og dekorativ. Sort sprøjte maling gør stykke "ingredienser" synes sammenhængende, og jeg elsker de klare hvide stearinlys som en finish. {Found on tatertotsandjello}.

2. Spindelkronekroner.

Selv en moderne lysekrone kan deltage i den festlige sjov med en lille TLC. Brug sort cheesecloth eller falsk spindelvæv for at give din eksisterende armatur et hjemsøgt hus føler. (Sørg for at holde den dekorative klud langt nok væk fra lysene selv for at forhindre brande.) {Fundet på buhayatbahay}.

3. Hanging Ghost Lanterns.

Jeg forestiller mig, at enhver hængende lygte eller udvendig lampe ville nyde et hurtigt spøgelsesagtigt Halloween kostume. Brug simpelthen noget rent eller let hvidt stof og dække lygten, binde stoffet nedenunder. Dette ville tage cirka to minutter, men glæde forbipasserende hele måneden lang.

4. Sorte lyspærer.

Uden for dit hus er en af ​​de mest nemme og effektive måder at dekorere til Halloween gennem belysning. Udskiftning af de almindelige pærer i udvendige belysningsarmaturer med sorte lys (eller farvede lys) skaber en lækker spøgelsesagtig atmosfære, mens lyset stadig er lys. Det samme resultat kan opnås ved at skifte indvendige pærer også. {Fundet på stedet}.

5. Bat-infested Paper Lantern.

MoreINSPIRATION
  • DIY Halloween lysekrone fra en fuglbur
  • 8 måder at dekorere din dør til Halloween
  • Halloween Front Door Bat krans

Billige gummi flagermus er en ekstremt alsidig Halloween dekoration ressource, og flagermus flocking omkring en rund papir lanterne på denne tid af året er uhyggelig og ærligt, helt fantastisk. Jeg elsker hvordan dette lys ligner månen her. Du kan overveje at tilføje flagermus til ethvert vedhæng, og stadig nyde effekten. {Fundet på atten25}.

6. Vinflaske Lysekrone.

Sikker på, det er ikke ligefrem uhyggeligt, men denne vinflaskekroner fra Pottery Barn, med sit uventede indhold og grønlig farvetone, gør en fantastisk halloween lysarmatur. Jeg kan godt lide, hvordan lysekronen er fri af anden indretning her ... det taler for sig selv, og hvad det siger er meget elegant.

7. Farvede String Lights.

Vi knytter normalt snørelyst til jul, men når du er færdig med feriefarlige farver som denne (orange, rød, lilla), er strengbelysning helt Halloween. Enten stand-alone eller parret med andre ferie indretning, farverige snore lys er altid en stor indretning touch.

8. græskar lysekrone

Nej, denne lysekrone er faktisk ikke meningen at være et græskar, men gør det ikke et godt Halloween belysningseksempel? Faktisk ikke kun for Halloween ... denne lysekrone ville passe lige hjemme hele sæsonen lang. Hvis du ønskede at blive virkelig smart med noget som dette, kunne du midlertidigt vedhæfte et Jack-o-Lantern-ansigt ud af sort filt. {Fundet på webstedet}.

9. Creepy Candelabra.

Igen, der er skabt af klæbende billige messingstykker fra speditionsbutikker, forener sort spredning enheden i et temmelig uhyggeligt hjørne lys. Batteridrevne stearinlys, spansk mos og ragget sort osteeklot kombinerer alt for at få dette hjørne af huset til at føle rygsøjlerne spidsbelagt. {Fundet på littleantdesign}.

10. Cage-Style vedhæng.

Disse enkle vævede vedhængslyser er en stilfuld mulighed, som subtile (eller ikke-så-subtile) reference fangehuller eller onde laboratorier, når de hang over kranier og andre Halloween-indretninger med mørk tema. Du kunne nok selv gøre nogle af disse ud af kurve og dække dine daglige vedhæng, hvis du begynder at føle dig super ambitiøs.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar