10 Skjulte farer lurker i dit hjem og hvordan man løser dem

Vi ville aldrig tro at vores hjem kunne være farlige. Vi gør det bedste for at sikre, at vores familie og deres kære altid er sikre og lydige, men ofte er farerne ikke synlige og lurker hvor vi ikke kan se dem. Nogle af hvad du er ved at læse, kan slet ikke være nogen overraskelse for dig, men jeg vil vædde på, at du vil opdage ting i dit eget hjem, at du ikke havde nogen idé om, at du endda var farligt. Da jeg går igennem potentielle farer, vil jeg også tilbyde forslag til, hvordan de kan afhjælpes.

Maling

Selvom maling på vores vægge kan omdanne et blåt rum til et, der ikke er noget spektakulært, må vi råde dig til, at dit spektakulære rum potentielt kan være skadeligt for dit helbred og mere specifikt for dine børns sundhed. Hvis du bor i et ældre hjem (bygget eller malet før 1970'erne) er der sandsynligvis blybaseret maling lurer i dine vægge. Bly, et stærkt giftigt stof ved indtagelse, blev forbudt fra maling i 1978, da det viste sig, at børn lider af blyforgiftning, som alvorligt påvirker hjernens udvikling. Der er stadig i dag et stort antal tilfælde af giftig blyforgiftning hos små børn. Den vigtigste årsag er husholdningsmaling.

Maling over tid, hvad enten det er naturligt eller generelt slitage, chips og skræl fra vægge. Disse malingchips og partikler infiltrerer luften og lander på overflader, hvor børnene går, leger og kryber. Disse partikler eller chips udløber på små hænder og fingre, som altid ender i børnenes mund. Blyforgiftning er en alvorlig sag. Hvis du bor i et ældre hjem, er det bedst at teste din maling - selv gennem lag, et professionelt eller et testtest til hjemmet, der er tilgængeligt hos din lokale hardware butik - vil indikere om blymaling er til stede. Hvis det er, skal du ikke tage sager i egne hænder. Lej en kvalificeret fagmand for at fjerne al maling i dit hjem. Dette er et besværligt og tidskrævende projekt, men det er en kritisk.

Når du maler dit hjem, om dit hjem faktisk indeholder blybaseret maling, skal du vælge en lav eller ingen VOC-maling. VOC (flygtige organiske forbindelser) som beskrevet af EPA (Environmental Protection Agency) "udledes som gasser fra visse faste stoffer eller væsker. VOC indeholder en række kemikalier, hvoraf nogle kan have kort- og langsigtede skadelige helbredseffekter. Koncentrationer af mange VOC er konsekvent højere indendørs (op til ti gange højere) end udendørs. VOC'er udledes af et bredt udvalg af produkter, der nummererer i tusindvis. Eksempler er: maling og lak, malingstrimler, rengøringsmateriel, pesticider, byggematerialer og møbler, kontorudstyr såsom kopimaskiner og printere, korrektionsvæsker og karbonfri kopipapir, grafik og håndværksmateriale, herunder lim og klæbemidler, permanente markører og fotografiske løsninger . "Det er derfor afgørende, at vi eliminerer VOC, hvor vi kan. Og dette omfatter maling. Alle topmalingfabrikanter fremstiller i øjeblikket en no eller lav VOC-maling.

Mold

Mold kan lure overalt specielt i de værelser, der har tendens til at have fugt og fugtighed, såsom badeværelser og kældre. Mould kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer som allergi og astma, og når det er til stede i en bygning for længe, ​​kan det medføre "sygbyggesyndrom". Det bedste er at forsøge at forhindre muggdannelse ved at eliminere fugtigheden i luften. På badeværelset skal du altid køre en ventilator eller tænde overhovedet for at holde rummet så tørt som muligt.

Om nødvendigt køb en affugter og opbevar en i kælderen. Kontroller for lækager i VVS, luftkanaler og i taget. Selv den mindste mængde vand kan forårsage muggdannelse og vækst i de mest uventede steder. Du ønsker måske at ansætte en professionel for at kontrollere dit tag og kanaler regelmæssigt. Bleach dræber og forhindrer væksten i muggsporer, så skal du se formen begynde at vokse inde i dit hjem, i dit badeværelse eller kælder, kan du nemt behandle det selv.

Vand

På trods af Clean Water Act infiltrerer toksiner vores vandsystemer med alt fra kasserede lægemidler til radioaktive toksiner! Ældre boliger kan have blybaserede rør. Løsningen på dette er ikke så svært. Et vandfiltreringssystem kan føjes til din vandtank eller din vandhaner. Du kan købe fritstående modeller eller en kande til dit køleskab. En anden måde at befri giftstoffer fra dit vand er at køre din vandhane i 1 minut inden brug af vandet. EPA antyder, at du spyler dine rør før du drikker, og brug kun koldt vand til madlavning og drikke. Jo længere dit vand har siddet i dit hjems rør, desto mere bly kan det indeholde. De foreslår også at skylle dine koldtvandsrør, hvis dit vandhane ikke er blevet brugt i seks timer eller længere. Mens vi ønsker at befri vores vand fra disse kemikalier og toksiner, skal vi stadig bevare vores vand.

Tørring, kørsel af opvaskemaskinen eller vaskemaskinen spyler også rørene. Efter denne type brug af tunge vand skal du sørge for at du også spyler hanen, som du vil bruge til at drikke eller lave mad ved at køre vandet for at rydde resten af ​​husvandsanlægget til hanen. Desuden er det vigtigt at bruge kun vand fra koldvandskranen til at drikke, lave mad og især til at lave babyformel, da varmt vand sandsynligvis vil indeholde højere blyniveauer. Hvis du vælger at bruge flaskevand til drikkevand, er det vigtigt, at du også øger dit fluorindtag. Kranvand er højt i fluor, mens flaskevand ikke har nogen.Blandt børn, der drak hovedsageligt eller overvejende flaskevand, var der en signifikant stigning i tandfald i forhold til de børn, der drak filtreret vand fra vand.

Tæppe

Ikke kun kan tæpper være truende fare, når de ikke er ordentligt slået ned, men de er mættede med kemikalier. Jeg vedder på, at du aldrig virkelig har gjort opmærksom på det. Gulvtæpper er også havne til støvmider, dander og snavs. Det er vigtigt at rengøre dit tæppe regelmæssigt med et højtydende vakuum eller rengøre det professionelt ved en miljøvenlig rengøringsservice for at sikre, at ingen yderligere kemikalier og toksiner deponeres på dit tæppe. Hvis du planlægger at erstatte din gamle tæpper, skal du tænke på at erstatte den med en lavet af naturlige fibre og giftfri lim. Trægulve er en bedre mulighed, men de er ikke ideelle til familier med de meget unge eller ældre.

Køleskab

I USA alene er der over 76 millioner tilfælde af fødevarebårne sygdomme om året. Disse forekommer hovedsageligt fordi fødevarer ikke opbevares eller håndteres korrekt. Det er vigtigt, at du regelmæssigt rengør dit køleskab. Sørg for at alle dine varer er velorganiserede og godt markerede. Kontroller for udløbsdatoer, blå mærker og andre tegn på alderen mad ofte. Et velorganiseret køleskab er en sikker en. Opbevar alle råkød godt forseglet i plastik og væk fra råvarer og kogt kød. Sørg for, at alle dine frugter og grøntsager er vasket godt før forbrug, ikke kun for at fjerne pesticider, men for at fjerne eventuelle spor af e-coli eller salmonella. Sørg for, at dit køleskab er koldt nok, så mad ikke vender og ved, at et fuldt køleskab faktisk er en mere energieffektiv.

Møbel

Flammehæmmende kemikalier tilsættes til materiale, der anvendes på møbler og er meget giftige. Disse toksiner vil gnide ud på hud og tøj og gennemsyre luften i husholdningsstøv. Når disse toksiner finder vej på vores hænder, kommer de ind i vores kroppe. Den bedste løsning er at købe grøn, men det er ikke altid muligt, og det bedste du kan gøre for dit eget helbred er at støvsuge dine møbler regelmæssigt for at fjerne disse toksiner.

Brusegardiner og tapet

Brusegardiner, vinylgardiner og tapet indeholder noget, der hedder phathalates, som er kemikalier, der bruges til at forbedre plastens fleksibilitet. Disse toksiner findes også i vaske- og rengøringsmidler, der har "frugt" i dem. Dette kemikalie påvirker kroppens hormonsystem og er forbundet med astma og allergier. Anvend så vidt muligt metal, glas, keramik og træprodukter i stedet for plastik. I tilfælde af brusegardiner, hvor der ikke er nogen erstatning, skal du medbringe nye badegardiner udendørs for en dag eller to før brug.

Gryder og pander

Din non-stick køkkengrej kan være nemmere at lave mad og vaske, men de kemikalier, der findes i disse gryder og pander, indeholder PFC'er (perfluorerede kemikalier), som har potentielle virkninger på både før og efter fødslen. Det er dokumenteret i Journal of the American Medical Association, at eksponering for disse kemikalier kan bidrage til fedme og diabetes. Eksponering for disse kemikalier er forbundet med nedsat hormonel vækst. Overvej at udskifte dine non-stick pander med rustfrit stål eller støbejern. Placer ikke non-stick pander i ovne med temperaturer over 500 grader. Brug din udstødningsventilator, når du tilbereder.

Carbonmonoxid

Kulmonoxid er et naturligt forekommende, lugtfri, giftigt stof, der udledes, når organisk fossilt brændsel brændes uden korrekt ventilation. Rumvarmere, gasvandvarmere, naturgasovne, pejse, brændeovne, biludstødning og tobaksrøg giver alle carbonmonoxider. Det er vigtigt, at du udstikker dit hjem med arbejdende kulilte detektorer. Der skal være en på alle levende niveauer såvel som i kælderen. Dine detektorer skal testes en gang om året, og batterierne kontrolleres og udskiftes regelmæssigt. Planter fjerner naturligt luftbårne toksiner fra vores hjem. Healthwise udtaler, at følgende planter er mest effektive til at fjerne toksiner og forbedre luftkvaliteten i dit hjem: Fredlily, dracaena, krysantemum, bambuspalme, gyldne pothoer, engelsk ivy, kinesisk stedsegrønne, Areca-palme og gummianlægget.

Skadedyr

Skadedyr som termitter skjuler sig dybt inden for dit hjems vægge og kan være til stede i måneder eller år, før de selv får bemærket. Der er tegn til at passe på, der kan indikere et problem. Du kan bemærke, at dit træ er buckling, hævelse eller rådne. Du kan mærke bunker sand, snavs eller støv stablet op nær en mur eller på gulvet. Du kan muligvis se et faktisk hul i væggen. Hvis du har mistanke om, at dit hjem har termitter, skal du ansætte en inspektør. Termitter er aldrig alene, og som bier og myrer, bor og arbejder i kolonier. De kan være meget destruktive. En kvalificeret inspektør vil bekræfte og dræbe termitkoloni og vedligeholde din ejendom for at sikre, at termitter ikke vises igen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar