10 Home Energy Effektiv Tips til at spare penge

Dit hjem er en af ​​de største bidragydere til, hvor dine penge bliver brugt hver måned. Dit hjem er også kilden til jordudslettende ressourcer, som vi alle er ansvarlige for hver dag. For at spare lommen og Jorden er hjemme energieffektivitet afgørende, og det er ikke svært at lære. Fra den ekstra lampe, du går i soveværelset til den 20 minutters brusebad, hver af dine familiemedlemmer tager, er det på tide at begynde at blive mere miljøbevidste. Her er 10 hjem energieffektive tip, der hjælper din familie, hjælper jorden og din tegnebog.

1.) Tag kortere bade og brusere: Mængden af ​​vand en person affald i badeværelset er den største bidragyder af vandforbrug på din vandregning. Fyld karret med mindre vand og vil ikke vente, før det er varmt, før du sætter karbadstoppet i! Reducer din brusetid med 40-50% for at se markeret forskel i din vandregning. Få alle familiemedlemmer til at gøre det dagligt.

2.) Indstil græsplantevandings timere til kortere tid: Ved vanding af din græsplæne spare vand ved at forkorte tiden for hver zone på din gård. I stedet for kun at stole på din kunstvandingstimer skal du se på vejret og slukke for sprinkleren, når det regner eller forventes. Vand græsplæner tidligt om morgenen eller sent på eftermiddagen for at reducere vanddampning hele dagen.

3.) Sluk ekstra lys: Hver gang du forlader et værelse, sluk lyset, det er så simpelt. Virkeligheden er, at du kun kan være i et rum ad gangen, så hvorfor lyser hele huset?

4.) Vask din bil mindre ofte: Hvis du vasker din bil i dit hjem, skal du prøve at bruge mindre vand til at vaske din bil og vaske det mindre ofte. Overvej at betale en bilvask facilitet til at vaske din bil. De fleste faciliteter vil have vandbesparende funktioner i deres udstyr og kan spare tid og energi til at vaske din egen bil.

5.) Installer en tankløs vandvarmer: Tankløse vandvarmere opvarmer kun vand, når det tændes, og stopper når vandet er slukket. Derfor sidder en stor pool af vand ikke for at blive opvarmet, og du vil aldrig 'løbe ud'. Tankløse vandvarmere er dyrere end traditionelle tankvandvarmere, men den langsigtede investering er det værd.

6.) Installer energieffektive apparater: I hele dit hjem bruger apparater en stor mængde elektricitet til at køre dem. Overvej at udskifte ældre modeller med energieffektive modeller. Besøg apparatbutikker til rabatter på gulvmodeller og udgåede modeller. Dette vil hjælpe med at spare penge og få dit hjem nye apparater, der vil spare energi.

7.) Sluk computere og elektronik dagligt: Forlader du altid din bærbare computer og computer? Tro det eller ej, de bruger en stor mængde energi, især ældre bærbare batterier, der ikke er så jordvenlige som nyere modeller. Sluk dem dagligt for at spare strøm og for at forlænge levetiden for dit bærbare batteri.

8.) Sluk af loft fans: På samme måde som lys, har vi tendens til at forlade loftet fans kontinuerligt, når vi ikke er i rummet. Loft fans, der efterlades i timevis, kan forbruge spildt energi. I vintermånederne vender ventilatoren om at trække varm luft fra loftet og gøre det modsatte om sommeren. Dette hjælper dig med at forlade din termostat alene!

9.) Koldere klimaer - installer strålende varmegulv: Hvis dit klima er overvejende kold det meste af året, kan strålende varme gulve holde din opvarmning faktura ned. Gulvbelægning har strålevarmekabler installeret over betonggulvet og under dit modstandsdygtige gulv. Dette kan spare på din energiregning og holde dit hjem varmt.

10.) Solrige klimaer - overvej solpaneler: Hvis du bor i et varmt klima, der modtager solrige forhold, desto bedre del af året er installation af solpaneler en god ide. Solpaneler konverterer solstrålerne til energi og kan bruges i mange anvendelser i dit hjem. Fra opvarmning af vandet, som dit hjem bruger til strømforsyning. Solpaneler hjælper dig med at udnytte solens energi til det bedre!

Hver dag er der praksis du og din familie kan gøre for at sikre god energieffektiv praksis. Forskellen vil medføre, at jordens ressourcer bliver værdsat, og du kan bare bruge meget mere på dine energiregninger! En win-win! Beslut for din familie, hvor du skal begynde, du kan altid forbedre sig som tiden går videre. Freshome læser fortæller os dine energibesparende tricks til dit hjem!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar