10 Home Maintenance Tips til denne efterårsæson

Hver sæson går dit hjem gennem ændringer i temperaturer, vejrforhold, aldring og selvfølgelig menneskeligt misbrug! For at holde alle dine komponenter i dit hjem løber glat og for at undgå dyre reparationer senere, er det nyttigt at gennemføre sæsonbetonede vedligeholdelsesaktioner hver sæson. Som sommeren fortsætter, er det en perfekt tid til at forberede sig på efteråret. Afhængigt af dit klima kan efterårssæsonen være for sent til at forberede sig, hvis det bliver koldt hurtigt. Uanset din placering, start disse nyttige tips nu for at spare penge og få et spring på sæsonen.

1.) Undersøg dit tag / tagrender / downspouts for snavs:

Dit tag bliver ofte glemt, fordi det ikke er i øjenhøjde for at give dig en subtil påmindelse hver gang du går forbi den. Klare blade, snavs og fyrretræer fra ristene og undersøge nedstødninger for beskadigelse eller løse stykker. Kontroller blinkningen omkring din skorsten og eventuelle åbninger i taget, som f.eks. Ovenlys for lækageproblemer.

2.)

Før græsset er dækket af sne, eller hvis det er for koldt at vove udenfor, skal du kontrollere gangbroer for revner og løs pavermateriale. Fastgør gangveje og indgangsområder inden glat vejr kan forårsage en truende eller faldende ulykke.

3.) Skift filtre i dit hjem:

Hvis du har et centralt klimaanlæg, skal du regelmæssigt ændre luftfilteret. Hvis du har en klimaanlæg, skal du fjerne den fra vinduet eller placere et vandtæt dæksel over det for at undgå skader. Skift filtre i brændeovne, tørretumbler og værelsesventilatorer, hvis det er relevant. Rene luftfiltre vil holde din familie sundere i efterårsmånederne.

4.)

Før temperaturen begynder at dyppe lav, skal du undersøge lækre vandhane i køkken-, badeværelses- og bryggerslokalerne. Mest sandsynligt vil tid og penge, der nu bruges til at reparere, være mindre end et brudt rør i vinterens død!

5.)

For nogle mennesker bruger de deres pejs mere end deres centralvarmer i efteråret og vintermånederne. Kassér gammel aske og sørg for, at spjældet er åbent for at give luften fri bevægelighed gennem skorstenen. Hvis luften bliver kold, lukk dæmperen igen efter rengøring. Kontroller spjældhåndtaget og fjedrene for at sikre, at røgen fungerer korrekt. Lej en professionel skorstensfeje, hvis det er nødvendigt.

6)

Hvis du bor i et område med hårdt vand, kan ekstra mængder af sedimenter blive opbygget i din tank. Nu er det en perfekt tid at dræne og sørg for, at rust ikke udvikler sig i din tank også. Hvis din varmtvandsbeholder er meget gammel eller ruster overvejer en ny, der bliver mere omkostningseffektiv og energieffektiv.

7.)

Størstedelen af ​​klimatiseret luft i dit hjem er tabt gennem vinduer og døre. Gå gennem dit hjem og åbn vinduer for at sikre, at tætningen og kæden omkring vinduesrammen er i god stand. Tænk på at tilføje tyngre gardiner omkring vinduer, der er ekstra træk, for at hjælpe med at blokere nogle luftinfiltration.

8.)

Når du har taget dit sidste spring i poolen i sommer, vasker du udendørs møbler og puder. Når du er tør, opbevar du puder i tørt område for at forhindre revner og falme i løbet af efteråret og vintermånederne. En forår kommer med næste år, du vil være glad for at du har gemt dem, og de er klar til brug!

9.)

Når dit græs begynder at gå ind i det sovende stadium, skal du tage din plæneklipper, trimmer og andre værktøjer for at få deres knive skærpet og væsker genindstilles. På markedet for nye havenværktøj, køb nu, når sæsonen er næsten forbi ... du finder gode tilbud!

10.)

Afhængigt af hvor du bor kan det være nødvendigt at kontrollere klimaet for din græsplæne og dets vandingssystem. Overvej at have en kunstvandingsservice professionel fiks brudt hoved før det kolde vejr sætter ind. Hvis du vil forhindre foråret ukrudt og vinterplæne skader, glem ikke at befrugte. Besøg dit lokale havecenter for at finde ud af, hvilken type gødning der skal bruges og hvornår du skal sprede den.

Nyd disse sommerdage, fordi de går hurtigt! Før du ved det, bliver vi klar til ferien. Brug disse ti tips til at hjælpe dig med at få et spring start på dit fald hjem vedligeholdelse, dit hjem vil takke dig!

Freshome læser er du blevet startet på dit hjem checkliste endnu?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar