10 hjemmekontor design ideer vi elsker

I tilfælde af et hjemmekontor handler det ikke nødvendigvis om størrelsen men om atmosfæren og indretningen. Dette skal være et rum, hvor du har det godt, hvor du føler dig inspireret, og hvor du kan søge fred og ro, når du har brug for det. Det bør være et lille tilbagetog i dit hjem, designet kun til dig. Disse hjemmekontorer har hver især noget, der gør dem meget tiltalende, og vi vil forsøge at opdage, hvad det er.

Vi skal begynde med dette dejlige hjemmekontor. Selv om de fleste gange er det bedst for et værelse at være lyst og fyldt med lys, er det i tilfælde af et hjemmekontor nogle gange bedst at være hyggeligt og lidt mørkere. Dette giver dig mulighed for at koncentrere dig bedre og gør også hele rummet mere intimt. Dette hjemmekontor har sorte vægge med spotlights og trægulve delvist dækket af et traditionelt tæppe. Det er en god kombination af farver og teksturer.

I nogle tilfælde er der brug for mere plads. Dette hjemmekontor er for eksempel rummeligt og helt åbent. Det virker hyggeligt og indbydende og det har en eklektisk blanding af elementer. Kombinationen af ​​farver er smuk og meget behagelig for øjet. Nuancerne er meget pænt afbalancerede. Trægulvene tilføjer varme og tekstur til rummet, væggene er noget neutrale, mens de orange og turkise detaljer er den pulserende pulserende farve, rummet har brug for at føle sig dynamisk og inspirerende.

Nogle gange er størrelsen af ​​rummet ikke den der dikterer indretningen. For eksempel bruger dette hjemmekontor kun en del af rummet, mens resten er bare en detalje, der gør det til at virke mere luftig. Fokus ligger på midten, hvor bordet og stolen er. Skabet placeres mod væggen løser opbevaringsproblemerne, mens de to smukke skrivebordslamper skaber en varm og lysende atmosfære.

Et moderne hjemmekontor fokuserer normalt på effektivt og kreativt at bruge det ledige rum. Designet er meget enkelt og minimalistisk, og de fleste af kontaktpunkterne er fed og iøjnefaldende. I tilfælde af dette hjemmekontor er kombinationen mellem de neutrale gråvægge og de turkise vægdekorationer meget smuk og forfriskende.

MoreINSPIRATION
  • 30 Cozy Attic Home Office Design Idéer
  • 10 ideer til dit hjemmekontor design
  • Hvad gør et hjemmekontor funktionelt og godt at arbejde i

Dette er et hjemmekontor, som vi også har præsenteret ved en anden lejlighed, men det er bare for smukt at udelade nu. Det er et hems hjemme kontor som du kan se ved at analysere væggene og loftet. Det, der er interessant om det, er, hvor lysende og luftigt det forekommer, når det faktisk er ret lille, og det har kun et vindue. Indretningen er for det meste turkis, og det, der er særligt interessant, er den måde, mørkere detaljer skiller sig ud på grund af kontrast.

At have et værelse er dit hjem, der er designet specifikt som et arbejdsmiljø, ikke ligefrem tiltalende. Men det kan blive et velafbalanceret rum, hvis du ved hvordan man kan dekorere det, og hvis der også er en detalje, der giver dig inspiration og motivation. For dette hjemmekontor ville denne detalje være terrassen. Du føler dig mindre presset, når du ser terrassen lige ved siden af ​​dig. Det er et friskt luft, der giver dig styrken til at fortsætte.

Dette hjemmekontor er også direkte forbundet med det udendørs. Beliggende i stueetagen er kontoret delvist adskilt fra resten af ​​boligen. Er har direkte adgang til udendørs og en separat indgang, og det er også rummeligt og luftigt. Atmosfæren inde er forfriskende og giver dig det spark du har brug for for at blive inspireret og at komme tilbage til arbejde.

Selvfølgelig behøver et hjemmekontor ikke nødvendigvis at være et separat rum. Når rummet er et problem, skal der laves kompromiser. I dette tilfælde virker layoutet næppe som et kompromis. Hjemmekontoret er et lille rum indkapslet i glas og placeret i hjørnet af rummet. Det er både adskilt og forbundet til resten af ​​værelset, og selv om det er lille, er det meget velorganiseret og dekoreret.

For nogle mennesker kommer motivationen fra billederne. For eksempel kan en farverig og levende indretning være det element, der giver dig det ekstra spark af energi, du har brug for. Dette hjemmekontor er faktisk et farverigt rum. Men bemærk at farverne ikke vælges kaotisk. De er fed og levende og de er ikke talrige, og de er velafbalancerede. De lyserøde og gule nuancer suppleres med neutrale toner.

Nogle hjemmekontorer er delte rum, og dette kræver en anden form for layout. L-formede skriveborde er bedst til disse situationer. De giver masser af arbejdsplads, og de kan rumme en eller to personer på samme tid, hver med eget eget område. I tilfælde af dette hjemmekontor blev farverne og indretningen valgt til at afspejle et roligt og fredeligt miljø, og som en bonus gør de også værelset til at virke luftige og rummelige.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar