10 Home Staging tricks, der tager minutter om dagen

En af de største klager, når du forsøger at sælge dit hjem, er, hvor meget tid det tager at forberede hjemmet til udstillinger. Når en ejendomsmægler viser dit hjem, skal det vises i sit bedste lys. Hvad nu hvis du kunne bruge hjemmestationstricks, der sparer tid og får dig hurtigere om morgenen? Home staging handler om at gøre dit hjem til appel til købere. Følg disse 10 tricks, der kun tager minutter om dagen og hjælper dit hjem til at appellere til købere, indenfor og ude.

1.) Rensning og declutter: Inden du placerer dit hjem på markedet, rens og deklutter overskydende ejendele, møbler for at frigøre plads i alle rum. Et rent og klart hus er et tiltalende hus. Når du har gjort denne tidskrævende opgave, falder alle de andre trin på plads.

2.) Vask skåle natten før: Dette kan lyde vanvittigt, men hvis du vasker dine retter og renser køkkenet natten før, om morgenen vil du ikke have lidt at gøre. Tøm alle bordplader og apparatflader af inden du forlader huset. Gem den store pandekage morgenmad for weekenderne!

3.) Leje en rengøringsservice: Hvis du altid er på farten, har en travl familie og ikke har tid til at rengøre grundigt, leje en professionel rengøringsservice. Rengøringsservice appellerer til alle budgetter og vil spare dig tid på daglig basis.

4.) Kontroller kæledyrsområder regelmæssigt: Hvis du har kæledyr, skal du sikre dig, at området er rent og fri for kæledyrslugt. Hold kattekulden ren og kæledyrsengene fri for snavs og lugt. Pet ejere skal have desinfektionsservietter og lugt neutraliserende sprayer til rådighed til enhver tid. Tjek området før du forlader om morgenen, og fej området af pelsskind dagligt.

5.) Lav din seng hver dag: Når dit hjem ikke er på markedet, kan dine børn muligvis glide af en dag eller to uden at lave deres seng. Når dit hjem er på markedet, er det vigtigt, at det gøres godt hver dag. Dette sikrer, at dit soveværelse vil se pænt, ryddeligt og tiltrækkende til en boligkøber.

6.) Tag et brusebad om natten: Hvis du kan spare tid uden at skulle rengøre badeværelset om morgenen, vil det hjælpe dig. Hvis du bruger brusebad om morgenen, skal du sikre spejle og alle overflader slettes. Sæt alle toiletartikler i vasken eller i et skab. Købere ønsker ikke at se, hvilken deodorant og tandpasta du har brugt!

7.) Pick up legetøj og ejendele: Hjem købere ønsker at kunne gå gennem dit hjem og forestille deres ejendele i rummet. Sørg for at alle legetøj og diverse ejendele i din familie er fjernet. Brug kurve og legetøjskasser til børn, så de hurtigt og pænt smider deres legetøj væk.

8.) Åbn alle vinduesbehandlinger dagligt: Fremstil det bedst mulige lys ind i dit hjem ved at lade være i naturligt lys. Hvis din visning er om natten, skal du tænde alle lys i hele hjemmet. Dit hjem vil vise bedre, hvis hjemmekøberen ikke skal tænde for hvert lys i dit hjem. Tænk på at gå gennem en model hjem - samme appel er det, du forsøger at opnå.

9.) Rengør dit køleskab: Dit køleskab og komfur er to apparater hjem købere kan lide at se på, når de kommer ind i dit køkken. Ryd alt papir og magneter fra forsiden og siderne af dit køleskab. Tør ned komfuret og frigør alle madpletter.

10.) Gå rundt om dit hjem hver dag: Det er almindeligt for blade og snavs at sprænge op på din indgang eller veranda. Før du går om morgenen og kommer hjem om natten, gå omkredsen af ​​dit hjem for at sikre, at den ser imødekommende og indbydende ud. Curb appeal giver et første indtryk af dit hjem.

Hvem siger, at dit hjem skal være svært at stadium? Med nogle avancerede planlægning, rensning og sidste øjebliksoprydning kan hjemmeopbevaring gøres lettere end du troede. Hvis du stadig føler dig overvældet, skal du søge råd fra professionel hjemmestager. De kan hjælpe dig med at få dit hjem til sit bedste, og så kan du og din familie bevare udseendet. Freshome læser har du solgt dit hjem ved hjælp af home staging tricks? Del med os, hvilke har arbejdet for dig!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar