10 Home Staging-tricks til at hjælpe dit hjem Sælg hurtigere

Home-staging kombinerer evnen til at "stage" dit hjem, så det er visuelt og æstetisk tiltalende for en boligkøber. Hvis du er i gang, eller tænker på at sælge dit hjem, er der flere forskellige tricks, som professionelle bruger. Det er et bevist faktum, at boliger, der er iscenesat, vil sælge hurtigere end dem, der ikke er. Følg disse 10 home staging tricks og få tillid til at dit hjem vil sælge på ingen tid overhovedet!

1.) Opret bremse appel: Før køberne sætter fod i dit hjem, vil de først se dit eget udside. Hold plænen, landskabspleje, indkørsel og gangbroer pænt manicured. Sørg for at indgangen til hoveddøren og hoveddøren er indbydende, og overvej at placere blomster og en frisk dørmåtte til velkommen i perspektivkøbere. Mange hussejere vil ansætte en yard service, mens deres hjem er på markedet for at holde det så godt til enhver tid.

2.) Purge: Hvis du ikke behøver det straks, skal du smide det væk, donere, sælge eller pakke det op. Dit hjem skal have det mindste antal møbler og ejendele som muligt, men stadig se levende. Da du bevæger dig i den nærmeste fremtid, hvad med at begynde at pakke bokse og placere dem i garagen eller opbevaringsenheden?

3.) Ren: Når du er ude af byen, kommer gæsterne til at blive hos dig, rengør du ud over det "normale" rent? Det håber jeg! Dette er den mængde rent, der er nødvendigt i dit hjem regelmæssigt. Hvis du ved, vil du få vist dit hjem, rengør dagen før. Rengøringslugtene vil være væk den følgende dag. Giv ikke en køber en grund til at tro, at dit hjem er snavset.

4.) Bringe lys ind: Åbn alle vinduesbehandlinger og sørg for at vinduerne er rene. Skift tyngre gardiner til lettere stof. For rum, der er for lyse, skal du bruge sheers, der vil diffunde lys og kaste en glød ind i dit rum.

5.) Foren dig dit hjem med farve: Når du går gennem dit hjem, skal du tage mærke til farveskemaerne, når du går over fra rum til rum. Hvis stuen er blå, og soveværelserne er lyserøde og grønne, skærer du visuelt huset op. Dette vil få det til at føle sig mindre og mindre forenet. Vælg mere neutrale toner - måske en mindre mættet version af den blå, pink og grøn. Hvis du er usikker på farverne - brug varm kamel, beige, grå og varme hvide til at forene og forstørre værelserne.

6) Appel til deres sanser: Hjem køb er en følelsesmæssig proces, så appellerer til deres sanser, når iscenesættelse dit hjem. Blød musik spiller når perspektiv købere ind i dit hjem er indbydende og velkommen. Duften af ​​friskbagt cookies (lav natten før og spar i mikrobølgeovn hurtigt før gæsterne ankommer) opvarmer altid en køber. Bløde kastede tæpper på tværs af en læserstol og bløde håndklæder på badeværelserne vil appellere til deres følelsesfølsomhed og vil give hyggelighed til dit hjem.

7.) Lad huset være klar til et tilbud: Dette betyder simpelthen hver gang du går ud af døren, skal dit hjem se ud som om en køber vil gerne lave et tilbud på den dag. Når dit hjem er på markedet, lever som om en ejendomsmægler kunne ringe dig et øjeblik til at vise dit hjem. Denne ide er ikke langt fra virkeligheden! Lær ældre børn om at afhente efter sig selv under dit hjem på markedet. Hvert medlem af familien bliver nødt til at gøre mindre hver dag, hvis alle hjælper med at holde det ryddeligt og rent.

8.) Fjern personlige ejendele: Lad dit perspektiv købers billede selv i dit hjem. For at gøre dette skal dine personlige familiefotografier, børns kunst på køleskabet og samlinger fjernes. Giv ikke køberen en chance for at danne en mening af dit hjem baseret på din smag og personlige ejendele. Lad dem nyde dit hjem for dets egenskaber og ikke dine ting!

9.) Vær klar til aftenvisninger i dit hjem: Med travle skemaer, vil ofte ejendomsmæglere vise dit hjem om aftenen. Det betyder, at belysning skal indbydes i hvert område af dit hjem. Gå gennem dit hjem om aftenen og se om der er mørke, uoplyste rum og adresser dem med en bordlampe, sconce eller overhead lyskilde.

10.) Vær positiv: Dette er et "trick", fordi der med alle de dumme og dystre nyheder om boligmarkedet er der stadig en lys side. Den lyse side er, at boligmarkedet viser forbedring, og du kommer til at skinne over konkurrencen med dine staging-tricks. Din tillid vil vise sig i dit hjem, og et tilbud vil komme hurtigere end du forventer.

Hjemmestation kan udføres af en professionel eller af dig og din familie. Uanset hvad du vælger, mener du, at dette er en værdifuld investering af tid, energi og / eller penge til at sælge dit hjem. Når du har brugt disse 10 tricks til at placere dit hjem, vil du allerede søge efter dit næste hjem.

Freshome læser har du brugt et hjemmestager til at sælge dit hjem? Har du nogle tricks til at føje til listen? Lad os vide!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar