10 Home trends for dit hjem i 2011

Når det kommer til at designe og dekorere et hjem, foretrækker hver enkelt person et trendy, stilfuldt og funktionelt udseende til deres hjem, der kan opnås uden at brænde hullet i lommen. Uanset om det er en renovering af det eksisterende hjem eller at designe et nyt hjem, skal man altid designe et hjem baseret på de nuværende tendenser.

Her er en liste over top ti hjemtendenser for året 2011 -

1) Gå grøn - Med alvorlige klimaændringer, der får en alvorlig effekt på din planet, vil de hotteste tendenser i år 2011 helt sikkert være energieffektivitet og gå grønt. Møbler lavet af genbrugt træ vil være den hotteste trend, og det kan komme fra alt som en gammel trædør eller kasseret skib.

2) Bland og match stilarter - Mix og match stilarter forventes at være overvejende i år. I stedet for at give en klar cut-stil, prøv at blande forskellige stilarter. Et kontrastelement kan skabes ved at blande rent skårne møbler med antikke og klassiske udsmykkede stykker. En gammel gryde kan forbedres ved at tilføje metalhåndtag, eller en gammel lysekrone kan fokuseres i rummet ved at male uventet.

3) Klassiske farver - Tidløse og klassiske farver ville dominere 2011 ifølge The Inside Source. Farveskyggerne vil omfatte sofistikerede lyserøde nuancer, bløde lilla nuancer og beroligende nuancer af gul og grøn.

MoreINSPIRATION
  • Farvetendenser for 2011
  • 2011 Juledekorationstendenser
  • Tapet Trends for 2011

4) Forbedre indretningen med planter - med energieffektiv vil der blive lagt stor vægt på naturlige elementer som planter. Med løvgrønne planter kan x-faktoren let tilføres indretningen. Indfør indendørs planter som bregner, palmer, bonsai planter, mindre træer og meget mere. Alternativt kan du også placere et antal potteplanter sammen i kurven og dække det med småsten.

5) Invester i kunst - En mur med et antal artefakter og malerier er ude. Et enkelt maleri med abstrakt kunst kan skabes som rummets fokuspunkt.

6) Slippe af med hvide lofter - efter årtier ville de hvide lofter have ikke-hvid farve i år. Vælg den rigtige farve i henhold til indretningstilstanden i dit hjem.

7) Skarpt lys - I stedet for en række små lysarmaturer vil trenden i indeværende år være at installere et enkelt armatur udstrålende lys.

8) Metallica - Møbler har et industrielt look indført i 2010 og skal forblive i 2011. Smedejernsmøbler ville være den bedste løsning, da det ville være lyst og omkostningseffektivt.

9) Vævede kurvemøbler - vævede kurvemøbler vil fortsat være et populært valg, da det er stilfuldt, praktisk og let at vedligeholde.

10) Tæpper - Tæpper vil blive brugt til at skabe underværker i et rum. Nogle populære muligheder ville være fåreskind eller bomuldstæpper.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar