10 Hot & Trendy Colors Decorators Adore

Hvert år Pantone, autoriteten om farve og farve tendenser, gør deres forudsigelse vedrørende de nyeste varme farver. Både mode- og indretningsarkitekter klamrer for deres seneste valg, da de betragtes som den fremtrædende påvirker af farvetrends. Årets tendenser består af 10 fantastiske nuancer. De løber fra beroligende neutrale til fed juveltoner, og de kan blandes og matches til ens glæde. Hvis redecorating er i din fremtid, overveje en af ​​disse fantastiske farver. Lad os tjekke dem ud!

1. Fransk Roast

Når du kigger på denne rige mørkebrune, kan du ikke bare lugte friskbrændt kaffe? Den mørke dyb chokoladebrune udledes af navnet fra en steg af kaffe og udstråler følelsen af ​​en elegant neutral. Dens mørke næsten sorte skygge er sikker på at passere den gennemsnitlige sorte som gået til neutral for at binde et rum sammen.

2. Honey Gold

Navnet alene fremkalder tanker om honningbier, sene solstråler og efterårsløv. Honning Guld er en smuk gul orange med stor potentiale. Overvej parring med fransk roast og mandarin tango til et rigt og elegant udseende. Det vil blødgøre den mørkebrune af den franske stege og jordede tangerineens orange.

3. Pink Flambé

Af alle farverne i år er Pink Flambé måske den mest girly. Det er feminint med en voksen følelse, i modsætning til en pastelrosa, der fremkalder hukommelsen om en piger barndoms soveværelse. Pink Flambé vil arbejde i ethvert rum. Det kan nemt bruges som den overvejende farve eller lige så små farver.

4. Tangerine Tango

Årets mest eftertragtede farve har vist sig i luksuriøse stoffer, smukke baggrunde, bordservice og funky møbler. Oprindeligt annonceret som farven til at se tidligere i år, dens popularitet er vokset og vil overføre til næste sæson eller to.

5. Ultramarine Green

Luk dine øjne og forestil dig en badeby på Middelhavskysten med det blå grønne vand og salt luft. Ultramarine grønne er bare den blå grøn farve. Denne kølige blågrøn har en beroligende og beroligende effekt på et farveskema. Det ville være en stor erstatning for den overdådede baby blå i en drengs børnehave, ville det ikke?

6. Bright Chartreuse

Chartreuse har eksisteret i forskellige versioner i et stykke tid nu. Bright Chartreuse er dens meget hipper og yngre kusine. Det er en lyst gullig grøn, der vil opfriske noget kedeligt rum. Parret med skarpe hvide og små lyserøde accenter, vil lyse chartreuse lave en rumpop.

7. Olympian Blue

En levende skygge af kongeblå med et hipper navn, Olympian Blue ville være perfekt egnet til et sommerhus eller en rigtig flot loft. Det er en anden kølig rolig og beroligende farve, der giver en masse personlighed til et rum. Det er forpligtet til at blive en ny klassiker med sin gå med alt appellerer.

8. Titanium

Flyt over grå, titanium er ankommet. Grå har været en fremvækst farve i nogen tid nu, men det har været en lille lejlighed uden meget dybde. Titanium tager bare gråt til næste niveau. Af alle de neutrale s på årets palette er dette langt en favorit. Det parrer med alt og vil se særligt bedøvelse ud med Pink Flambé eller Bright Chartreuse.

9. Rhapsody

Forestil dig at gå gennem et felt lavendel, kan du lugte duftende blomster? Er ikke feltet betagende smukt? Rhapsody er en lilla lilla, næsten lavendelfarve, som vil fremme kreativitet, være opløftende og beroligende. Det er en afslappende farve, der bedst bruges til at skabe et afslappende og afslappende rum.

10. steg røg

Har du hørt om himmelblå pink? Det er, at farven på lyserød man ser som solen sætter sig. Lyset afspejler støvpartiklerne, der gør himlen til en smuk nuance. Rose røg minder mig om den samme støvede pink. Den dæmpede skygge er en perfekt neutral baggrund med bare et strejf af pink og et strejf af beige. Det er et cheerier neutralt valg, hvis fransk Roast er for mørk.

Årets farver er fantastiske, ville du ikke være enig? Sorten er nok til at passe til mange smag og design stilarter. Hvilke farver lænker du mod?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar