10 Hot Pejs Designs

Når vejret begynder at slappe af, bliver ildstedet et af de mest brugte steder i hjemmet. Gør det stilfuldt og trendy med disse tips.

Åbn rummet.

Ildsteder, der kan installeres i en væg for at give dobbelt udsigt over pejsen, er en fantastisk måde at gøre pejsen til brændpunktet i rummet. De optager heller ikke for meget plads, mens de åbner opholdsstuen. Dette har til gavn for at gøre rummet mere følsomt.

Brug Stone til Style.

En pejs, der indeholder et omgivende område lavet af sten, kan være en fin blanding af moderne og traditionelle elementer. Det er luksuriøst og hyggeligt.

Hjørne pejs chic.

Hjørnerne i et værelse er normalt tilbage til at gå i spilde, men ved at bruge dem klogt kan det være en god måde at spare plads på, mens de gør noget anderledes. En lille pejs kan passe fint ind i hjørnet af et værelse. Det kan være pænt gemt i dit design, mens det stadig er slående. Placeret foran store vinduer giver det ekstra visuel appel.

Tag det udenfor.

Hvem siger din smukke pejs skal forblive indendørs? Placer en brand pit lavet af betonblok udenfor for den perfekte udendørs varme. Sørg for, at både blok og omgivende område (som dækket) indeholder vandtætte materialer. En fredelig udendørs ildsted er det perfekte sted at underholde på kølige nætter.

Opret et hyggeligt område i soveværelset.

MoreINSPIRATION
  • Pejs og brændeovne design, der virkelig opvarmer ting
  • Stacked Stone Pejs Designs og Decors omkring dem
  • Pejs tilbehør, der vil oplyse dit opholdsstue

Der er noget at sige om pejse i soveværelset. De er det ultimative komfortpunkt, bare perfekt til curling op foran med varm kakao og en god bog. Dekorer pejsområdet i samme farver som resten af ​​rummet, så designet flyder. Et traditionelt pejsområde kan omdannes til et fristed med brug af komfortable lænestole samt et spejl og lamper over ilden. Skabene omkring pejsen skaber ekstra opbevaring, der passer ind i indretningen og fremhæver de glødende emner.

Justerbare pejse.

Hvad hvis du vil have en blomstrende brand, men nogle gange vil du have mindre af pejsen at blive udsat? Med en smuk pejs, der kan åbne og lukke, takket være dens belagte metalomgivelser, kan du oprette en mere bekvem og luksuriøs pejs i dit hjem.

Pejs i badeværelset.

Forestil dig blødning i et afslappende bad med en smuk pejs for at holde dig varm. Det lyder himmelsk, men det kan være en realitet. Pejsen ses på billedet indeholder en niche over den, der tilbyder et mantel til dine fotos, stearinlys eller andre indretningsprodukter, du vil have på badeværelset. Design af pejs surround med fliser hjælper sin integration i badeværelset, men det er perfekt til en moderne stil.

Stilfuld læder skaber pejsblitz.

Når det bruges i pejsens surround, kan læder være en dramatisk og sofistikeret måde at vise din pejs på. Rige læder toner, såsom burgunder eller maroon, giver pejsen og værelset generelt en stærk og stilfuld definition. En læderbeklædt pejs er også fremragende i værelser, der kræver en injektion af maskulinitet. Kvindelige hånd kan derefter bringes ind for at afbalancere det, f.eks. Ved brug af blomster.

Få moderne med metal.

Metaller er blevet et interessant materiale til din pejs, og de er også en varm indretning trend generelt. Ved at bruge metal i pejsens surround, opdaterer du dit værelse med et stænk af trendiness uden at miste varme, der er forbundet med pejsområder.

Skift træ i indretning.

Løsn din kreativitet ved at lade træstammen blive integreret i dit boligareal. For eksempel pakker dem i en udpeget væg hul, hvor de ser ud som de blev placeret med det formål giver jordartet kunstværk.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar