10 Hot Trends for at tilføje Art Deco til dit interiør

Bring kulturens rigdom og modigt design ind i dit Art Deco-hjem

Hvis du elsker reemergence af Art Deco interiors i dit hjem, er du ikke alene! Art Deco-stil er den visuelle og indflydelsesrige kunst- og designbevægelse, som først opstod i Frankrig efter 1. verdenskrig. Den har berøringer af fransk, egyptisk og middelhavskultur med geometriske mønstre og ofte levende farver. Fra ydersiden af ​​dit hjem til indretningen - vil du blive overrasket over, hvor nemt det er at bringe dette retro look fra 1930'erne -1940'stilen ind i dit hjem. Her er 10 hot trends for at tilføje Art Deco stil til dit interiør.

1. Start med fed geometrisk design:

Art Deco-bevægelsen havde et stærkt slips til fed geometriske former og designs. For at bringe flairen ind i dit hjem, start med fed tapet, der har en stærk geometrisk appel. Rektilinære og krøllede former, der øjeblikkeligt fanger øjet, er ikoniske for art deco-stil æra og vil gøre dit værelse til live straks.

2. Medbring arten af ​​Art Deco-bevægelsen ind i dit hjem

Ved 1930'erne blev rejsen blevet populær, og turismen begyndte at boom. Afrikanske safarier var populære og dyreprints, eksotiske finish som perle og skildpadde begyndte at vise sig i hjemindretning. Den dristige brug af materialer i glas, skinnende stoffer, metalliske maling og spejle vil gennemføre Art Deco-udseendet i dit hjem.

3. Viser kunst og skulpturer i dine Art Deco interiører

Ligesom navnet antyder - viste kunst- og underholdningsverden deres talenter i løbet af 30'erne og 40'erne, og hjemindretningen efterlignede tendensen. Fede oliemalerier, skulpturelle bordlamper, udsmykkede soveværelsesmøbler og fint detaljerede møbler var almindeligt. Bring disse elementer ind i dit værelse for øjeblikkelig Art Deco-appel.

Kunstneriske malerier, skulpturer og eksotiske destinationer blev afspejlet i design

4. Egyptiske påvirkninger gør hvert værelse til at føle sig kongelig

Når rejse blev almindeligt, var indflydelsen fra Afrika og især Egypten stor. Efter opdagelsen af ​​kong Tutankhamens grav blev indflydelsen af ​​pyramider, hieroglyphic type symboler og sfinxer tilføjet til mange designelementer i hjemmet. Brug disse symboler i dine møbler, tekstiler, og når du vælger tapet og kunstværk til en egyptisk inspireret Art Deco-stil.

5. Fede farver i dine Art Deco-finish

Udtrykket "fed" er en underdrivelse for mange af de kontrastfarvepaletter, der er ikoniske i Art Deco-området, og ved at bruge dem i dine færdigheder kan du straks få kunstoplevelsen i dit hjem. Badeværelse og køkkenfliser i monokromatiske sorte, hvide kombinationer eller med popper af rødt, og dybe brune var smukke i denne æra. For at få kigget til dit hjem skal du vælge keramik eller porcelæn flise, der har en høj glans i kontrasterende farver. Smukke spejle og spejlede overflader vil fuldføre udseendet!

Fede fliser afslutter i farver med høj kontrast til dit badeværelse og køkken

6. Cosmopolitan Art Deco berører tilføjer drama

I den store mode af kunst imitere livet handlede Art Deco-bevægelsen om at tilføje visuelt drama og bringe det til en kosmopolitisk livsstil. Møbler havde tydelige linjer og blev prydet med dristige stoffer med zigzags, striber, chevrons og bare rene tekstiler ville ledsage silkeagtige stoffer, der udstrålede drama, svarende til Hollywood Regency-stilen.

Enkle linjer med dristige udsagn var ikoniske af Art Deco-stilede møbler

7. Neutral finish i dine Art Deco interiører

En væsentlig del af Art Deco-stilen fremkaldte drama og storhed i sølvskærmen af ​​film og underholdning i dit hjem. Tidligere Hollywood brugte neutrale farvepaletter, men kombinerede dem med skinnende stoffer, belysning, der var dæmpet og en overflod af overdådigt og blødt materiale, der var luksuriøst for øjet og berøring. Hang stof bag dit soveværelse seng for at bringe Art Deco stil af neutrale.

Neutrale toner, skinnende stoffer, udsmykkede belysning er blot nogle få af Art Deco-elementerne

8. Udfør Art Deco styling fra de storbyer, du elsker

Selv om Art Deco-stilen startede i Europa, havde USA en stærk bevægelse inden for arkitektur, indretning og livsstil i løbet af 30'erne og 40'erne. Pastelfarvede bygninger i Miami, Florida gjorde den ikoniske "South Beach" den populære arkitekturstil for Art Deco-stilede bygninger. New York og Chicago pralede højt stiliserede skyskrabere, der fremhævede industrielle motiver af fly, biler og krydstogtskibe var meget indflydelsesrige. Tag dette udseende til dit hjem ved at tilføje udsmykkede geometrier til dit udvendige hjem til en art deco-stil, inden du åbner hoveddøren.

Home exteriors havde lignende Art Deco påvirkninger som Chrysler Building i New York City

9. Moderne renoveringer med Art Deco tilføjelser

Der er en stærk bevægelse inden for indretning og arkitektur for at genoplive ældre hjem tilbage til deres oprindelige charme eller for at få nybyggeri til at være dateret og retro. Køkken renoveringer, der ønsker at bruge moderne materialer som buede Corian bordplader til at fremkalde Art Deco æraens "kunstneriske" appel og brænde i enkle blandinger af moderne gulvbelægning og retro stil belysningsarmaturer er et godt udseende.

Lav dit moderne køkken har en gammel verden Art Deco appel

10. At leve Art Deco livsstil er ikke kun for eliten

Mens indflydelsen af ​​design i indretning, mode og arkitektur havde en glitz og glam appeal, skabte evnen til masseproduktion i 1930'erne en følelse af, at alle kunne opnå Art Deco-udseendet. Ligesom dit interiør er Art Deco-stilen til enhver, der ønsker at bringe den brølende appel til kunst og fremkomsten af ​​opdagelse og dristige livsstilsvalg i deres interiør.

Freshome læsere vi ville elske at vide, hvilke Art Deco elementer du elsker!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar