10 Hottest Fresh Architecture Trends i 2014

Traditionel og udendørs rum: Begge 2014 arkitektoniske tendenser (Edward Clark Landscape Architect, LLC)

I denne artikel vil vi medbringe ti kraftige arkitektoniske tendenser og give grunde til, at de fortsætter med at vokse i styrke i 2014.

1. Passive Homes

En af de mest fremherskende tendenser i den arkitektoniske verden i dag er skiftet mod en reduktion i energiforbruget; en reduktion af kulstofemissionerne, fokus på grønne principper. Det passive hjem beskæftiger sig med hele dette problem med spildt energi og kulstofemissioner, og det er på grund af denne løsning, som PassivHaus giver, som har gjort dem til centrum for fokus og arkitektonisk design hidtil i 2014.

Som nævnt i en af ​​vores andre artikler, viser vi, "Passive Houses: 13 Grunde til, at fremtiden vil blive domineret af denne nye banebrydende trend", hvordan et passivt hjem kan spare op til 90% i opvarmning. Da en stor del af verdens energiforbrug er opslugt af hjemmet, hvis kun denne tendens blev tilgængelig for hver enkelt person, ville den positive indvirkning på verden være betydelig.

Vi forestiller os, at når verdens økonomiske problemer begynder at løfte, vil flere og flere regeringer begynde at tilbyde PassivHaus tilskud og finansiering. Hvis dette sker: Dette vil være en tendens, som vil have en meget reel indvirkning på at ændre verden og vores børns fremtid til det bedre.

Passive hjem vil være en stærk trend i 2014; men bemærk vores ord, at denne tendens vil fortsætte med at svulme år for år i overskuelig fremtid.

Passivhaus Principles, Kilde: Eco Design Consultants

2. Design for afslapning

Det er blevet sagt, at dagens levevis udsættes for mere information på en dag (indholdet af New York Times), end en gennemsnitlig person i det 17. århundrede udsættes for i hele deres levetid. Man kunne hævde, at den type information, som en person fra det 17. århundrede blev udsat for, er af en anden slags information, som de fleste af os i dag ville være blinde til; men lad os fokusere på princippet om information overbelastning.

Faktum er, at de fleste mennesker ikke ved, hvordan man organiserer og behandler de rene mængder information, de står over for hver dag; hvad er vigtigt og hvad der ikke er osv. Det er af denne grund, at flere og flere mennesker vender et område af deres hjem til et sted for tilbagetog; et sted at slappe af og slappe af. Det mest populære valg i 2014 er hjemmet spa; et sted hvor man kan flygte og slappe af.

Hjemmet spa industrien vokser med en sund sats. I kvart fire i 2013 voksede den med 10% i forhold til samme kvartal året før. Det sker lige så, jeg er statistiker ved uddannelse, men det tager ikke statistiker at fortælle dig, at en stigning på 10% er betydelig og bør ikke børstes til side. Hjemmet spa industrien er sund og vil fortsat være en favorit i arkitektonisk design i 2014.

Yderligere bevis på denne tendens kan demonstreres gennem nye bygninger i USA. Over 50% af de nye bygninger er nu udstyret med et boblebad.

Det sted af afslapning og foryngelse fra Di Damp

3. Flex værelser

Hvad er flex værelser? Flex værelser er værelser eller områder i huset, der har en række anvendelser, eller kan ændres på et tidspunkt i løbet af året. Det er normalt et sted i huset, der bruges til mere end ét formål, for eksempel en indgangshal også bruges som spisestue.

Hvorfor er dette en populær trend, og hvorfor vil den være stærk i 2014? Styrken bag denne tendens kan finde sin styrke i tre hovedfaktorer; baby boomers, indkomst og alsidighed.

Lad os starte med baby boomers. Arkitekter designer nu hjem for at imødekomme den voksende ældre befolkning, der vælger at blive hos familien. Disse huse skal være velorganiserede, sædvanligvis adskilt fra resten af ​​huset på en eller anden måde i en selvstændig enhed. Dette giver mulighed for adskillelse mellem familien (hygiejnebeskyttelse) og det tillader også, at boligarealet udlejes, hvis det er nødvendigt.

For det andet indkomst. Da disponibel indkomst er faldet markant og pensioner tabt i sammenbruddet i 2008, har pensionister været tvunget til at flytte ind hos deres familier, da de simpelthen ikke har råd til at leve alene eller betale for et pensionat.

For det tredje, alsidighed. Valgmulighederne giver empowerment og giver boligen valg. Flex værelser giver maksimal brug med det givne rum; maksimal udgangseffekt pr. kvadratfod af boligareal - det tillader også ændringer i brug, hvis det kræves.

Integrering af køkken og boligareal: Flex Room fra Amy A. Alper Architects

4. præfabrikerede bygninger

Med udviklingen af ​​produktionsteknologi har investeringer i hele præfabriceringsområdet (især i Kina) bidraget til at ændre denne tendens til betydning. Tænk heller ikke bare på hjem, denne tendens strækker sig vidt og bredt, der omfatter hoteller, kontorbygninger, skure og slutningen af ​​haven bygger.

Hovedtræk af denne tendens er de pengebesparelser, som den tilbyder. Den gentagne fremstillingsproces betyder besparelser i råvarer og besparelser i arbejdskraft. Hele vægge og møbleret gulvplads er præfabrikerede på en fabrik, som derefter leveres direkte til plottet, klar til at blive monteret i nogle kæmpe Meccano lignende struktur.

Projektledelse er nemmere, byggetid er mindre, arbejdskraft kræves reduceret; alle pengebesparende faktorer og alle grunde til, at dette er en stigende tendens, som fortsat vil udvikle sig i 2014.

Jeg tror, ​​at en af ​​de mest kraftfulde visuelle eksempler på præfabriceringskraften kan ses i denne video, hvor en 30-etagers bygning er bygget om 15 dage.

Tjek vores artikel: Fabulous Prefabs: 13 Luksus Portable Abodes, der flytter dig

Sharp Prefabricated Home fra KZ Architecture

5. Sundhedsbevidste Design

De materialer, der bruges til at bygge, dekorere og indrette boligen, er et problem, der behandles af arkitekter og designere.

Maling, polstring, isolering, træfarve og andre syntetiske materialer, der anvendes i hjemmet, som forårsager hypoallergena reaktioner og mulige alvorlige helbredsmæssige problemer, udskiftes med dem, der ikke har sådanne negative bivirkninger.

Alternativer til disse potentielt usunde materialer er altid tilgængelige, det er bare et spørgsmål om at købe dem til en pris, som kunderne er villige til at betale. Det kan være et spørgsmål om at sælge de potentielt betydelige sundhedsmæssige fordele ved disse materialer for at hjælpe med at overvinde den potentielle omkostningsstigning; den vindende strategi for at vinde deres godkendelse. Det er ligesom begrebet: Hvis du aldrig har haft et hjerteanfald, skal du spise og leve som om du har haft en, for at forhindre (eller i det mindste reducere risikoen), at problemet opstår.

På samme måde søger arkitekter at skære ned på de allergivenlige og potentielle kræftfremkaldende materialer, en tendens, som vi vil se i 2014.

Brug af naturlige materialer effektivt: SF Arc

6. Køkkener: Hub af hjemmet

Dette er en, som vi især kan lide; køkkenet er hjemstedets fokus. Køkkenet bliver ikke længere det rum, der er bygget i husets mørke fordybninger - Nu bliver det hævet til midtfasen. Køkkenet er indrettet til at være lokalet i huset, som bruges til mere end bare at lave mad. Vi ser det blive brugt som et sted at tænke, studere og arbejde ud over en lang række andre multitasking-anvendelser.

Det er en lignende dynamik til flex hjemmet, men mere specifikt. At have køkkenet som aktivitetshul i huset er fantastisk til at bringe familien sammen og styrke relationer. Det er trenden for 2014, som skal fortsætte i de kommende år.

Køkken bruges til mere end madlavning: Påvirkende rum Interiørdesign

7. Opfinderisk lagerkapacitet

Du har måske lagt mærke til, mens du kører rundt i de massive, ofte fedtholdige opbevaringsskabsbygninger; de er overalt. Det ser ud til, at denne tendens er vokset som en udekontrolhave i løbet af de sidste 10 år, men der er en grundlæggende grund til det. Folk har erhvervet så mange 'ting', de ved ikke, hvad de skal gøre med det, så meget, at de betaler månedlige betalinger til at gemme deres junk dyrebare genstande.

Uden at tackle de underliggende problemer, der ville være jobbet af psykiatri fagfolk; arkitekter realiserer behovet og er catering til det. Der er naturligvis behov for mere lagerplads i hjemmet, og de designer forskellige løsninger med stil og finesse. Clutter rundt om huset kan være uklart, og i en verden af ​​design, hvor mindre er mere, behøver clutter at blive behandlet; selvom det blot lagrer det.

Igen, baseret på behovet, er denne tendens en vækst trend, som vil være populær i 2014.

Kreativ trappeopbevaring af ZSA Architects

8. Genbrug af eksisterende bygninger

Nogle af de bedste designs i 2014 vil ikke nødvendigvis være nybyggede bygninger på forkant med arkitektonisk geni, men snarere at bruge de eksisterende skaller af bygninger til at bygge rundt. Bygninger, der har en rustik industriel aura, kirkebygninger, fabrikker og bygninger med historisk karakter, er alle eksisterende bygninger eller forladte skaller, der har karakteregenskaber, der er vanskelige at genskabe i moderne design. Det er en vidunderlig indsats, der hjælper med at redde historisk skønhed, derfor er vi glade for, at dette er en voksende trend i 2014.

Bedøvelse Eksempel på en Bostadsbygningskonvertering af Bagnato Architects

9. Udnytte udendørs

Hvor udendørs var engang et sted udelukkende til haven eller værftet, bliver den nu brugt til udendørs værelser. Fremgangen af ​​udendørs miljøvenlige materialer har gjort det muligt for arkitekter at blive mere kreative ved brug af udendørsarealer. Rummet er en værdifuld vare, så det er logisk, at denne tendens vokser; især da befolkningstilvæksten stiger, mens boligpriserne forbliver stabile. Trenden vil være særligt populær i områder, hvor vejret er venligt, men selv på steder som i Storbritannien finder du modige og kreative arkitekter, der gør det til at fungere.

Gør det arbejde i Australien - MW Arkitekter, der rammer neglen på hovedet

10. Katastrofe-venlige design

Det ser ud til, at ingen i dag er sikre mod oversvømmelser, storme, brande og jordskælv. Vokser i England Jeg har altid kategoriseret disse farer som problemer, som andre lande har. Hurricanes: Jeg tror Florida. Jordskælv Jeg tror Tektonic regioner. Oversvømmelser Jeg tænker på tsunamier i tropiske lande. England i vinter har oplevet den værste oversvømmelse i 250 år, med oversvømmede huse og skader, der koster ca. 2 milliarder dollars. Uanset årsagen til de uberegnelige forhold, vi står over for som et menneske dens rækkevidde er vidt og bredt, og det er et problem for geografiske områder, som tidligere ikke var påvirket. Disse områder investerer nu i løsninger til beskyttelse mod sådanne naturkatastrofer.

Som sådan er arkitekter nu fremtidige proofing deres designs for naturkatastrofer som oversvømmelser, storme og lignende. Dette er en tendens, der er blevet tvunget på os af behovet, og det er en vigtig for det kommende årti.

Flood Proof Home af Coates Design

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar