10 ideer til dit hjemmekontor design

Flere og flere mennesker er begyndt at arbejde hjemme i sidste ende takket være den teknologiske udvikling, der gør det muligt for dem at arbejde på et sted og sende al informationen i realtid på et andet sted. Jeg henviser her til job som computerprogrammerer, redaktør, forfatter, maler osv. - ethvert job, der ikke kræver din fysiske tilstedeværelse på dit kontor og giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra. Jeg ved, at jeg arbejdede hjemme i omkring fire år, så du bør overveje mit råd.

Først og fremmest forsøge at arrangere dit hjemmekontor i et fjernt område af huset, fordi du har brug for fokus, og hvis du er noget sted i nærheden af ​​børnenes værelse eller nær indgangen, kan det være virkelig foruroligende. Hvis du bor i et stort hus, så kan du sikkert finde et værelse til brug som dit hjemmekontor, men ellers foreslår jeg en del af loftet. Hvis du arrangerer det for at passe til dine behov, kan dette være det ideelle sted. Tag et kig på disse 10 ideer til dit hjemmekontor design og du vil se mit punkt.

MoreINSPIRATION
  • 41 Home Office Design Idéer
  • 16 Home Office Desk ideer til to
  • 5 stykke studio hjemmekontor af Winsome Wood

Da dette er et kontor derhjemme, betyder det, at du ikke behøver at kontakte dine kunder direkte - ansigt til ansigt, så du kan arrangere dit hjemmekontor på en mere uformel måde, så du kan føle dig komfortabel og god, klar til at arbejde i en behagelig måde og sted. Så mister du slipset og jakkesætet og det stive og upersonlige kontorsignatur og omgiver dit skrivebord ved hjælp af familiebilleder, malerier lavet af dine børn, blomsterpotter og alt hvad der kan få dig til at føle sig godt og nyde dit arbejde der.

Prøv at placere dit skrivebord i nærheden af ​​vinduet, hvis det er muligt, fordi når du er lidt træt og vil blive opdateret uden at flytte fra din stol, kan du slappe af et par minutter ved blot at nyde udsigten udenfor og beundre det kendte billede af hjemmet. Vær kreativ og arranger dit kontor som du kan lide det, og som du finder passende, fordi det er en fantastisk mulighed for at få denne frihed. {Kilde 1 og 2}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar