10 geniale og originale måder at bruge kort på i DIY-projekter

Kortene er ikke kun til visning på væggen. De kan også bruges på andre måder. Der er masser af kreative DIY projekter, der kan laves ud af kort. Du skal bare tænke ud af kassen og komme med nye anvendelser til gamle ting. Gamle kort er meget alsidige, og det ville være spild af stort materiale for blot at smide dem ud. Lad os se, hvordan andre kort kan bruges bortset fra det sædvanlige.

Et gammelt kort eller en, som du ikke behøver, kan skæres ud og laves i konvolutter til kort. Tag en gammel konvolut og se skabelonen. Spor derefter det på bagsiden af ​​kortet, skar form og lim konvolutten. {Fundet på iwearthecanvas}.

Til dette projekt har du brug for en atlas, nogle stearinlys og lim. Find et kort, som ingen bruger, klippe det ud og pakke det rundt om stearinlyset. Lim det på, og du har et vidunderligt lys, som du kan brænde ved bestemte lejligheder eller blot vise på kappen. {Fundet på theinspiredhousewife}.

Hvis din partner har en anden oprindelse, kan du bruge dette store projekt til Valentinsdag. Skær tre hjerter ud af kort, der hver repræsenterer oprindelsessteder for dig, din partner og dig som et par. {Fundet på fromchinavillage}.

En simpel lampe kan få en fantastisk og nem makeover, hvis du har et kort liggende i huset. Tanken er at pakke kortet rundt om lampeskærmen og lim den på. Så når lyset er tændt, vil kortet se fantastisk ud. {Fundet på stephssilverboxes}.

MoreINSPIRATION
  • Sjove og geniale DIY projekter, du kan gøre med flaskehætter
  • Geniale måder at genoprette vinkasser i DIY-projekter
  • 8 unikke og sjove måder at dekorere med kort

Hvis du tilfældigvis har nogle bakker i huset, som du ikke bruger, men det er ikke så smukt at vise enten, kan du give dem en meget flot makeover ved at limke kortene på dem. Først male dem og derefter skære kortet ud for at passe perfekt i midten af ​​bakken. {Fundet på foxhollowcottage}.

Selv små rester af kort kan bruges kreativt. For eksempel kan du lave kort dekorative tape til indpakning gaver. Klip små stykker ud og brug tydeligt tape over dem. {Fundet på mkatsafar}.

En træstole med et klassisk design kan gøre et dejligt sidebord til børnenes værelse. For at gøre afføringen / bordet mere attraktivt kan du lim et kort på sædet. Påfør sealer i slutningen for at sikre, at kortet forbliver på. {Fundet på poppytalk}.

Vis bokse er vidunderlige til opbevaring af ting inde og for at gøre dem mere attraktive kan du pakke dem i dekorativt papir eller, endnu mere interessant, i gamle kort. Sørg for, at dit arbejde er rent for at undgå forvrængning af linjerne på kortene. {Fundet på iwearthecanvas}.

En anden meget nyttig og meget genial idé er at lave kortkystere. Du har brug for enkle korkunderlag, kort, lim og fugemasse. Skær kortkredse og lim dem på kysterne. Påfør derefter sealer og lad det tørre. {Fundet på martha}.

Vintage kort kan bruges til mange fantastiske projekter. Du kan f.eks. Bruge dem til kreative tabelindstillinger. Lav serviet ringe, måtter eller placere kort ud af gamle kort. De kan genbruges, hvis du ikke tilpasser dem for meget. {Fundet på smileandwave}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar