10 Geniale Trappe Railing Ideer til Spruce Up Your House Design

En smuk trappe kan være stjernen i ethvert hjem. Men det ville bidrage til at tænke uden for boksen og komme op med en genial idé for dens design. For eksempel fokusere på trappe rækværk, prøv at bruge et usædvanligt materiale eller erstatte det typiske design med noget andet, måske re formål nogle ting. Her er et par ideer, du kan lide.

En padle kan lave en stor trappe railing. Den har allerede den form og størrelse, som de fleste trapper har brug for, så du nemt kan omfordele den. Det ville være en god ide, især for et strandhus eller et søen tilbagetog.

Bring naturen ind i dit hjem og brug en brugerdefineret filial som trappehylder. Du skal bare finde den rigtige filial til brug for projektet. Du kan også lave en brugerdefineret filial og kun bruge formen som inspiration.

Til en udendørs trappe kan en frie formvinst lave en perfekt håndliste. Du kan finde noget som dette i skoven og integrere det i din have. Den organiske form gør vinen perfekt til projektet.

af Mina Brinkey.

Denne rækværk blev skabt af en birkgren. Det er en fantastisk måde at genbruge og genoprette elementer fra naturen. Rækværket ser specielt godt ud mod de skarpe hvide vægge og i kombination med de hvide trapper.

billede ved Paces konstruktion

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man vælger trappehøjdehøjde, så dit design er op til kode
  • Smukke Trappe Design Idéer af Cast
  • 5 ideer til at tilføje personlighed til din trappe

En anden haven trappe med en vinrank som rækværk. Spiralformen er ret ensartet og passer perfekt ind i dette skovklædte landskab.

En iøjnefaldende trappe håndliste behøver ikke nødvendigvis at have en usædvanlig form eller materiale. Du kan også prøve et simpelt design, måske kombinere nogle former og skabe et geometrisk udseende.

af af Ralph Kylloe

Dette rustikke hjem har en fantastisk trappe. Rækværket er lavet af grene, og dette er et perfekt design til en vinterhytte. Det giver rummet en meget hyggelig stemning, og det bidrager også til den overordnede originale og skulpturelle indretning.

af Christ & Gantenbein '

Håndlænken behøver ikke nødvendigvis at være noget, du tilføjer eller monterer på væggen. For eksempel har denne moderne trappe en konkret håndliste, der i grunden er en niche udskåret i væggen. Det er meget genialt og en god måde at forenkle designet på.

Hvis du ønsker at tilføje nogle industrielle charme til dit hjem, kan du prøve at have en metalrørhåndliste til trappen. Det er nemt at installere og det har sin charme. Det ville se specielt godt ud, hvis det fører til kælderen.

af Nat Rea Photography

Et reb lænestol kan også være meget charmerende. Det er en flot funktion for et strandhus eller et hjem med nautisk tema interiørdesign. Det har nogle rustikke charme, en flot tekstur, og du kan tilpasse med alle mulige interessante knuder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar