10 inspirerende blomsterstole

Forår er den såkaldte årstid med blomster. Det er en af ​​de mest spektakulære årstider, hvor naturen kommer til liv igen og viser dig sine vidunderlige levende skønheder. Det er det øjeblik, hvor alting begynder et nyt liv. Miljøet får farve og liv.

Hvis du er en følsom person, elsker du blomster, og de inspirerer dig til dine boligindretninger, her vil du se nogle blomsterstole, som kan give dig en smule farve og følsomhed fra denne smukke årstid til dit hus.

1. En udendørs bunga stol

"Bunga" er et ord, der betyder "blomst". Faktisk byder designeren dig på et sæt møbler, der indeholder et bord og nogle stole, som alle sammen danner en smuk blomst. Den runde bord er den midterste del af blomsten og stolene er kronbladene. Det er et sjovt og elegant barn sæt af møbler, men voksne vil også sætte pris på.

2. Black Rose Stole

Designeren Carla Tolomeo præsenterer dig nogle interessante, elegante rostestole. Deres imponerende størrelse og fløjl brugt som et materiale gør dig til at tænke på elegante og luksuriøse indretninger. Deres store form og mørke farve understreger nyderlighed og forfining. Hvis du vælger disse typer stole til din elegante stue, vil de være de iøjnefaldende genstande til alle dine gæster, der vil helt sikkert sætte pris på din raffinerede stil.

3. Bouquet Chair

Blomster er skrøbelige og bløde. Disse funktioner karakteriserer også "buket" stole designet af Yoshioka Tokujin. Disse typer stole ligner smukke farvede blomster med mange kronblade. Deres kronblade giver dig et blødt og behageligt sted at sidde. Hvis du har tænkt dig at bruge den, vil den skabe en dejlig farverig atmosfære, der får dig til at føle, at foråret er kommet ind i dit hus.

4. Moderne, unik indretningsdesignstol

Farverige, varme interiører har altid skabt en behagelig atmosfære. De inspirerede dig et fredeligt og glædeligt humør, hvor du kunne nyde al den komfort du har brug for. Denne moderne form for stol er et vigtigt element, som kan hjælpe dig med at skabe denne slags atmosfære. Det ligner en blomst der blomstrer, lavet af falsk læder . Det er et behageligt sted at sidde og lavet af slidstærke materialer.

5. Fabric Flower Chair

MoreINSPIRATION
  • Beautiful Flower Bloom Chair af Kenneth CobonPue
  • Vend gamle stole til smukke blomsterbed og planter
  • Lotus vedhæng

Elegance, styrke og farve er adjektiver, der karakteriserer denne stofblomstestol. Den er en stærk bygget stol, dækket af slidstærkt 600 denierstof og vedligeholdt af en metalramme. Den har form af en smuk fem kronblade, som sikrer dig al den komfort , uanset om du er i en café, en bar eller en natklub.

6. Smuk Lotus Sofa Stol

Blomster er sarte og du kan ikke modstå deres skrøbelighed. Lotus er en af ​​de eksotiske blomster, der altid minder dig om de smukke eksotiske steder, hvorfra den kommer fra. Denne smukke gule, Lotus Sofa Chair bringer farve, varm og eksotisk ind i dit hus. Det ligner en smuk blomsterkasse, som får dig til at føle sig som kongen eller dronningen af ​​et eksotisk sted.

7. Cactus Stole

Kaktus er en plante, ikke en blomst, det er en plante, som normalt er et aggressivt udseende, men det kan producere unikke og smukke blomster. Hvis du er en innovativ person, og du vil skabe en speciel atmosfære i dit værelse, kan du vælge disse kaktus stole. De vil få dig til at tænke på de ørkenområder, hvor kaktusser kan være den eneste farvefarve.

8. Bonluxat Flowery Stole

Disse rosa og liljeformede stole, designet af Bonluxat, er perfekte til store rum. De er store og sikrer dig maksimal komfort.

Selv om de ser ud til at være enorme, kan du nemt bevæge dem, fordi de kommer med hjul. Den farverige fløjl, der bruges til disse stole, understreger skrøbelighed og delikatesse af de naturlige blomster, der har inspireret designerens fantasi og kreativitet, da han designet disse blomsterstole.9. Flower Bloom Chair af Kenneth Cobonque

Hvis du vil føle blødheden i en behagelig stol og forestille dig at du er konge eller dronning af blomster, så vil du være nysgerrig nok til at prøve denne blomstersblomstestol. Den har form af en smuk blomst med lange kronblade, og det skaber en varm atmosfære. Den er lavet af mikrofiberstitchet overløbsharpiks med en stålbase.

10. Tulipstol af Pierre Paulin

Holland hedder også "Tulips Country". Her har du chancen for at se alle slags tulipaner i mange forskellige farver og former. Pierre Paulin blev inspireret af denne delikate blomst og giver dig chancen for at få et af disse symbolblomster i dette land. Han designede Tulip Chair, en stol som efterligner formen af ​​denne skrøbelige blomst.

Blomster er det delikate, skrøbelige og følsomme udtryk for naturen. De farve og dekorere vores planet på en smuk måde, og du kan ikke modstå deres friske parfume.

Selvom du ikke er en blomster elsker, vil de altid omgive dig.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar