10 Interiørdesigner, som alle bør vide

Vi kan alle opnå et velindrettede rum ved at følge et par designtips. Billedkilde: James Rixner

Tænk på dette som en lille 101 i udsmykning. Mens vi alle ikke kan se øjnene for udsøgt design og detaljer - kan vi dekorere vores hjem som om vi gør det. På nogle måder kan indvendig udsmykning betragtes som en formel med specifikke trin; byggesten, der vil hjælpe med at skabe din helt egen indretning.

På den anden side er der en kunst til at dekorere; en flair, der ikke rigtig følger nogen regler eller formler. Mens du måske ikke har en kunstig flair, kan du begynde at lære at udvikle en.

Hvordan? Nå er der nogle grundlæggende ting, når det kommer til at trække sammen indretningen af ​​et værelse. Ved at følge disse 10 trin kan du begynde at skabe et fredeligt og funktionelt indvendigt rum, der tager dine fire vægge og får dem til at føle sig som hjemme.

At skabe en god indretning tager nogle færdigheder. Billedkilde: Maeve Carr Design

1) Funktionel layout

Indretningsdesign skal begynde med et funktionelt layout af et værelse. Til at begynde med foreslår vi at søge online for de mange gratis tilbud på onlineværktøjer til værelse layout og design. I disse designprogrammer kan du indtaste rummålinger, møbelmålinger og derefter spille med rumlayout for at se, hvad der er mest optimalt.

Vi lærer mange af vores grundplan fejl på den hårde måde, så hvorfor ikke praktisk talt designe dit værelse først, undgå at gå i gang med at flytte tunge møbler rundt, og mangler gentagne gange at få det rette layout.

Funktionalitet af dit hjem er meget afhængig af individuelle livsstil. Hvis du har en tom reden, kan du være mere villig til at investere i dyre stykker og værelseindretning, mens travle familier måske foretrækker en åben grundplan, der er uhindret af mange dekorative genstande. Overvej dine individuelle behov, og vælg derefter den rigtige design software, der kan hjælpe dig med at opnå dit ideelle layout.

Planlæg en funktionel grundplan. Billedkilde: Ohara Interiors

2) Splurge på siddende

De fleste designere vil fortælle dig, at hvis du skal spænde på et element, så lad det være sofaen. At vælge de rigtige pladser til et værelse er overvældende! Hvilken farve vælger du? Hvilket stof? Hvilken størrelse? Hvor meget skal du bruge? Hvad er en god kvalitetssofa? Denne New York Times-artikel giver nogle indlysende råd, når det gælder valg af en højkvalitets sofa.

Besøg mange design-showrooms hjælper dig også i den indledende søgning af stiloptioner, der passer til dine behov og smag. Men inden du går ud for at shoppe, MÅL! Det ville være forfærdeligt at forelske sig i et stykke kun for at opdage, at det er for stort til dit rum.

Vi foreslår at indsnævre dine valg til nogle få endelige muligheder og derefter vælge baseret på højeste kvalitet. En sofa kan være en livslang investering, når den bedste kvalitet er købt, så køb det bedste, du har råd til. Åh, og vælg et stof, som du ikke vil blive træt af ... hvem vil leve med en blomstermønsteret sofa eller en dateret "det var varmt, da jeg købte det" farve resten af ​​deres liv?

Vær ikke billig, når det kommer til at købe plads. Billedkilde: DKor Interiors

3) Dekorative objekter

Det virker lurt at tilføje objekter til et rum, der ikke har nogen reel brug. Hvorfor skulle jeg købe noget, jeg ikke kan bruge? Nå, svaret er simpelt - fordi det gør en stilopstilling, og dermed tilføjer til din indretning.

Et øje til tiltalende æstetik er noget, som du måske ikke kan besidde med det samme, men gennem forsøg og fejl kan du opdage det rigtige udvalg af dekorative genstande, der arbejder i dit hjem. Mange interiørdesignere siger, at hvis du absolut elsker noget, så køb det, finder du et sted for det og en måde at få det til at fungere. Denne mantra kan virke for dem af os med en erfaren designkundskab, men ikke for de mere modige nybegyndere at designe.

Hvis du går tabt, foreslår vi at gennemse blade og indendørs showrooms for at se, hvad du elsker. Vær opmærksom på, hvordan showrooms viser deres dekorative genstande; bemærke, at de fleste ting placeres eftertænksomt i grupperinger og ikke strækkes om individuelt gennem rummet. Mest af alt, køb hvad du elsker; hvad taler til hvem du er

Tilføjelse af dekorative genstande kan virke dumt, men det føjer til den overordnede stilopstilling af dit hjem. Billedkilde: Beboere forstået

4) Tilføj nogle grønne

Planter er normalt en eftertanke. Dette er en designfejl. Du tror måske, at du har et værelse helt, ubesmittet designet, men se, om du har indarbejdet planter og naturlige elementer.

Det er forbløffende, hvad der sker med varmen og designånden i et rum i det øjeblik, du tilføjer en høj potteplanteplantage. Omgående synes værelset friskere og mere korrekt sat sammen.

Huffington Post tilbyder mange husplanteforslag, der gør dit hjem lysere og luftrenseren. Selvom du tænker på dig selv, men en grøn-thumber, kan du stadig indarbejde nemplejelige kupledskaber i dit indretning - du vil være så glad for at beundre det nye niveau af indretning, dit værelse opnår takket være grønt.

Tilføj grønne omgivelser til dit hjem. Image Source: Brandon Architects

5) Tilføj lag

Layering af et værelse er afgørende for komfort og visuel varme. Se til værelset i billedet nedenfor. Et fuzzy område tæppe er lagdelt over værelserne hovedtæpper; puder er anbragt i lag på sengen og på stole; gardiner lag windows; et tæppe lagter siden af ​​en stol ....

Alle disse elementer udgør et hyggeligt lag i rummet, der hjælper med at opnå en velindrettet æstetik. Mens du overvejer de lag, som du gerne vil tilføje til dit design, tænk på at vælge varierende teksturer og stoffer - tænk fløjlpuder, silke gardiner, mohair tæpper og plysfulde tæpper.

Alle disse forskellige tekstiler gør lægemidlets virkning endnu mere overdådig. Gå fra bla til smukke ved at lægge dit værelse i dag.

Dette soveværelse er smukt lagdelt. Billedkilde: Ohara Interiors

6) inkorporere sort

Dette lille kendte trick virker! Uanset hvad dit design smager - land til minimalistisk - ethvert interiørdesign skal indeholde et par stænk af sort.

Hvorfor? Sort giver en følelse af dybde, karakter og fokus til et rum som ingen anden farve dåse. Det kan være lige så enkelt som at inkorporere billeder i sorte trærammer eller et sort grafisk tryk på gardinerne eller en sort strimmelkasse med sort stripe ... det er ligegyldigt, hvor du vælger at indarbejde denne fed farve, så længe du indarbejder det et eller andet sted.

Nogle kan hævde, at den samme effekt kan opnås gennem andre dristige farver, men vi foreslår, at du bare prøver det med sort og se hvad der sker.

Brug sort i et rum til drama og til at tilføje dybde. Billedkilde: lda-arkitekter

7) Opret vignetter

Som nævnt ovenfor kan dekorative genstande tage plads fra intetsigende til udestående. Ikke alene skal du indarbejde dekorative genstande, du skal også placere dem i rigtige vignetter.

I hjemmet udsmykning er en vignet en gruppering af genstande eller møbler. Du kan oprette en vignet gennem en gruppering af kunst på din væg eller en gruppering af objekter på et bord eller en gruppering af stole nær et vindue for at skabe et konversationssæde. Ved at arrangere dine genstande på denne måde skaber du områder for øjet at stoppe, slappe af og forblive et stykke tid.

Prøv at arrangere dine yndlingsgenstande på et sofabord eller skabe et centerpiece af lysestager på spisebordet ... alt går så længe det er en sammenhængende gruppering. Hvis du er ny på denne ide, så start langsomt og hold dine grupperinger begrænset til 3 elementer, der har fælles elementer som farve, tema eller tekstur.

At skabe små vignetter rundt om i dit hjem kan føje til sin appel og funktionalitet. Billedkilde: MHouse Inc

8) Gør det din

Det er her, du får det sjovt og fremviser din personlighed. Der er intet værre end et hjem, der ikke taler til ejerne elsker, rejser, smag, lidenskaber og hobbyer.

Hvis du elsker farve, så find måder at indarbejde farve gennem puder og flytbare tapet. Hvis du har rejst verden, skal du fremvise de billeder, du har taget eller de elementer, du har samlet under rejsen. Hvis du elsker giraffer, skal du indarbejde nogle giraffedryk på en fodstole eller et tæppe.

Få billedet? Lad indretningen tale med hvem du er. Her får du det sjovt og skaber dit eget personlige mesterværk.

Vær ikke bange for at tilføje din egen personlighed til et rum. Billedkilde: Arentpyke

9) Stick med klassiske linjer

Uanset om du er en dårlig student, der forsøger at forsyne din første lejlighed, eller du opgraderer til hjemmet til dine drømme, er det altid bedst at holde linjerne på dine større (dyrere) møbler stykker klassisk.

Klassiske linjer er klassiske af en grund - de vil aldrig gå ud af stil. Hvorfor bruge $ 5000 på en sofa med dristige vinklet linjer, der daterer sig selv om 5 år? Du kan inkorporere tendenser i mindre dyre stykker, men det er bedst at holde dine hovedindretninger enkle, rene og klassiske.

Se til spisestuen i billedet nedenfor. De sorte spisestue er klassiske og går med enhver indretning; de forbliver on-trend via leopard stoffet, der let kan ændres, mens stolen er aldrig ud af stil og er et godt investeringsstykke.

Stick med klassiske linjer, der aldrig bliver dateret. Billedkilde: Candace Cavanaugh

10) Tag et billede og rediger derefter

Dette kan være et af de vigtigste trin. Et billede er trods alt et tusind ord værd. Stående tilbage og tage et snapshot af dit værelse giver dig mulighed for at kigge gennem et nyt perspektiv. På en måde giver et fotografi dig mulighed for at se rummet for første gang gennem en besøgendes øjne.

Pludselig bliver det tydeligt klart, at et billede skal flyttes, fordi det er hængt for højt, eller at du har for mange små genstande, der rummer rummet, eller at puderne virkelig ikke virker.

Ved at tage flere snapshots af rummet fra forskellige vinkler er den bedste måde at redigere et rum af dets rod og genstande, der simpelthen ikke virker i rummet.

Tag et billede af dit færdige værelse for at se, hvad der skal redigeres; de ting, der ikke virker i rummet. Billedkilde: O Indretningsdesign

Føler du at dette var lidt 101 i udsmykning? Selvom dette helt sikkert ikke dækker alle designhemmelighederne (kun en indretningsarkitekt kan gøre det), kommer det dig i gang på den rigtige vej til at skabe et veldesignet hjem, der er funktionelt og attraktivt - et hjem der taler til hvem du er.

Alle kan inkludere disse tips: layout rummet korrekt, splurge på en stor sofa, arrangere dekorative genstande i vignetter, lag dine værelser, tilføj planter, indarbejde sort, holde fast i klassiske linjer, tage billeder for at redigere og vigtigst gøre det til din.

Hvilke små tricks har du på ærmet til at gøre dit hjem til et veludformet rum?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar