10 iPhone Apps til at hjælpe dig med at vælge de perfekte hjemfarver

En af de mest udfordrende opgaver i designet af dit hjeminteriør er at vælge de perfekte farver, har jeg ret? Uanset om det koordinerer en ny farve med en eksisterende farve i dit hjem, eller det finder en helt ny farvepalet. Valg af farver kan være sjovt, hvis du har øjet eller værktøjerne til at hjælpe dig. Her er 10 iPhone apps, der vil gøre det lettere at vælge farve. Fra farveplukning, til maling valg, her er et par der vil forenkle dit liv enormt!

1.) CliqCliq Farver: Rating: 4 Stjerner, $ 2,99: Hvis du forsøger at finde ud af, hvordan farverne i dit eksisterende rum vil parre sammen med andre farver, er CliqCliq dit svar. Tag billeder af dit værelse med din iPhone, og applikationen konverterer farven til RGB, HSB og CMYK og flydende punktskalaer. Perfekt til DIY'er og grafisk designer eller udviklere. Ikke mere gætte, hvilken farve er der i dit yndlings kunstværk!

2.) Farve Ekspert: Rating 4.5 Stjerner, $ 9.99: For dem, der ønsker at finde det nøjagtige Pantone nummer i en farve, er denne app til dig. Tag et billede, find farvepaletter, flip gennem en farvebogen og find nuancer af Pantone lige ved hånden. Specielt nyttigt til designere og dem, der har brug for specifikke Pantone farver til grafik, stof og interiør.

3.) Ben Color Capture: Rating 3 Stars, GRATIS: Forsøger du at finde den perfekte Benjamin Moore farve til at matche dine nye strøelse? Tag et billede, find den Benjamin Moore-farve, der passer bedst til den, og brug din iPhone's GPS til at finde den nærmeste forhandler. Gem dine farveprøver til brug senere, og denne app finder endda farvekoordinerede farver med rystet af telefonen.

4.) ColorSnap: Rating, 3 Stars, GRATIS: Har du nogensinde ønsket, at du havde nogle råd fra en farveekspert, når du vælger farver til dit hjem? Denne iPhone app fra Sherwin Williams har en "ask" funktioner til at give dig farve inspiration oplysninger, samt uploade dine rigtige billeder. Vil du dele dine farveideer med en ven? Facebook og e-mail-muligheder, og en butikslokator er gode funktioner i denne app.

5.) Paint Tester: Vil du ikke tage fat i at male dine vægge, bare for at være skuffet? Paint Tester-appen giver dig mulighed for at uploade et billede af et godt oplyst rum, og så giver værktøjet paint paint dig mulighed for at male væggene ud fra din valgte farve. App'en hjælper dig også med at vælge flere farver for at teste accentvægge.

6.) addDecor: Rating 2 Stars, $ 3.99: Hvis du nogensinde har været nødt til at bære rundt i en farveprøve fan dæk, ved du, hvor stor og ubelejligt de kan være. Tilføj Decor giver dig mulighed for at bære en lang række farver i din iPhone for hurtig og enkel farveinspiration. Opret enkle prøveplader ved at sortere farver, kategorier, overfladebehandlinger og møbler for at referere tilbage på et senere tidspunkt. Perfekt farve ideer uden at søge i lang tid!

7.) Home Interiors Ideer: Bedømmelse 3.5 Stjerner, $ 0.99: Hvis du har brug for levende inspirationsbilleder af hjeminteriør, er denne iPhone app præcis, hvad du har ledt efter. Hvis du ved, at du kan lide gul, men ikke kan forestille dig, hvilken skygge af gul, har Home Interiors Ideas et omfattende bibliotek med billeder, der hjælper dig med at visualisere det udseende, du vil opnå. Denne app blev anbefalet af Apple som ny og bemærkelsesværdig.

8.) PaintingWalls Pro: Bedømmelse 2.5 Stjerner, $ 1.99: Download billeder af dit rum og tryk hurtigt på den tilgængelige farvepalette for at få vist eksempler på hvordan dine vægge vil se ud. Hurtig brug af fingreværktøj, eller til mere definerede slagtilfælde, skal du bruge stokværktøjet. Opret farver med den nye picker og gem ændringer for at komme tilbage og arbejde videre på et senere tidspunkt. Perfekt til begyndere og hurtige farvesimuleringer af et rum.

9.) Farveændring: Bedømmelse 2.5 Stjerner, $ 0.99: Den perfekte farve app til at bestemme farver for et værelse, farver i et billede eller endda farver i et foto! Denne alt i en app er ideel til DIY'er, designere og fotoentusiaster. App'en giver dig mulighed for at manipulere mørke og lette billeder samt indstille farvetone, mætning og lysstyrke med den praktiske skyder. Farveblanding gør det muligt for brugeren at bevare skygger fra det originale billede for mere billedrealisme.

10.) myPANTONE: Bedømmelse 3.5 Stjerner, $ 9.99: Den originale Pantone-producent er kommet op med deres helt egen app. Tag billeder af din nuværende plads eller inspiration. Cross reference Pantone farvebiblioteker, og sammenlign med Pantone Fashion + Home og mange Pantone farve guider. Den originale Pantone iPhone app er ideel til dem, der har brug for specifikke behov for at matche og koordinere Pantone biblioteker. Perfekt til mode-, grafiske og indretningsdesignere.

Lige da du troede at vælge farver, ville det være svært! Disse 10 iPhone apps hjælper med at give dig inspiration, vælge farvekombinationer og gemme dem til at vise til din designer eller hjemmeforbedringsbutik. Send til dine venner for at få råd og dele på dine sociale netværk. Disse iPhone apps hjælper dig med at finde de perfekte farver til dit hjem!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar