10 genstande til et perfekt køkken

Helt ærligt stræber vi os alle sammen om at designe et perfekt køkken. At tildele et højt budget og købe nyeste innovative produkter og stilfulde dekorative elementer er almindelige metoder til at designe et perfekt køkken. Dette er imidlertid helt forkert. Designe et perfekt køkken kræver ikke at have et dyrt budget. Faktisk kræver det at investere på nøgleartikler, så arbejdet i køkkenet bliver en behagelig oplevelse.

Her er en liste over 10 genstande, der vil hjælpe dig med at gøre dit køkken til en perfekt -

Range hood - En rækkehætte i køkkenet er af største vigtighed, da køkkenrummet er ordentligt ventileret. Overvej at investere i en god kvalitet hætte, så madlavning lugt og røg ekstraheres uden støj.

Funktionel ø - Funktionel ø er et afgørende element i køkkenet. Derudover giver øen ekstra plads til forberedelse, øen tilbyder også ekstra lagerplads under.

Savvy lagring - Pander, gryder, tallerkener, bestik - med mange ting, der skal opbevares i køkkenet, er det vigtigt at have ordentlig opbevaringsplads. Gulv til loft kabinetter vil sikre, at der ikke er noget udenfor på bordpladen.

Dyb vask - En dyb er meget vigtigere element end hvad du synes om det. Udover at holde et stort antal retter, hjælper det også med at gemme smudsfade fra gæsterne.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man vælger den perfekte køkkenmøbler
  • Hvordan en smuk Køkken Island Hood kan ændre indretningen i dit køkken
  • Køkken Makeover - 28 køkkenfaciliteter du vil ønske du allerede havde

Teleskopisk køkken Træk kranen af ​​Kludi - L-ine.

Udvideligt vandhane - Eksperter anbefaler generelt at altid investere i en udtrækkelig vandhane. Hurtigt skyllende indviklede retter og påfyldning af gryder bliver meget lette med udskiftelige vandhaner.

Bygget i apparater - Indbyggede apparater er yderst nyttige i køkkenet, da rummet altid er kendt for at være præmie på værelset. Ud over sømløs design er det deres brugervenlighed, der gør dem populære.

Imponerende backsplash design - Uanset hvilken type materiale der vælges til bordpladen og gulvbelægningen, bør backsplash altid laves til showstopper.

Marmor bordplade - Marmor bordplade kan være lidt dyrt i forhold til andre muligheder, men du vil aldrig fortryde beslutningen. Udover at være robuste, er marmorbænke nemme at rengøre og vedligeholde.

Belysningsarmaturer - Belysningsarmaturer skal vælges og installeres på en sådan måde, at hele rummet er belyst. Belysningsarmaturer i nærheden af ​​arbejdsstationen kan også vælges.

Køkken gulve - Til køkkengulv anbefales det altid at gå til Mosaic, fliser og stengulve, da de er lette at vedligeholde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar