10 Ivy Covered Houses

Mennesker har nogle gange drømme som at bringe naturen ind i byen, gøre byen til en konkret jungle og gøre de to sider lykkeligt sameksistere. Men det er bare drømme, og det er indlysende, at vi ikke kan klare det, i det mindste ikke snart nok for at vi kan nyde det. Der er stadig mindre projekter, som vi kan vedtage, og det vil give os en vis tilfredshed og illusionen om succes. En af dem indebærer klimaanlægede huse.

Jeg kan huske en tegneserie-serie, hvor et tegn sagde, at han havde mareridt involveret i maven fra haven der kom ind i huset og forsøgte at strangulere ham. Jeg håber, at de mennesker, der bor i huse fuldstændigt dækket af vedbend, ikke har dette problem. Lad os nu analysere lidt dette koncept. På den ene side ser et ibjergtækket hus meget slående ud, usædvanligt og for nogle meget romantiske og drømmende. På den anden side skal du overveje ulemperne som al den fugt, der bliver fanget mellem maven og huset, og det kan være meget skadeligt for strukturen.

MoreINSPIRATION
  • Træhuse eller huse i træer?
  • Moderne ibold-dækket skovhus i Ungarn
  • Rummeligt hus dækket med Pohutukawa Træer i New Zealand

Desuden tænker på alle de insekter, der vil bo i alt det, der er ved. I tilfælde af en epidemi, der involverer mosquitos for eksempel ville jeg ikke gerne bo der. Lad os sige det er usandsynligt, at det sker. For at kunne have et klimaanlæg med grønt vedbend, skal du sikre en optimal placering, der gør det muligt at vokse stort og sundt. Det betyder, at du sandsynligvis skal leve midt i naturen, så der er virkelig ingen grund til at gøre det. {Første 4 billeder er herfra og hvile 1, 2, 3,4 og 5 og den sidste herfra}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar