10 Landskabspleje fejl ikke at gøre dette efterår

Se ikke disse 10 landskabsfejl i efteråret

Efterår er den perfekte tid til at læne sig tilbage og lade naturen vise på skærmen i dit udendørs hjem. Fra de skiftende farvede blade til de køligere temperaturer er efteråret den perfekte årstid for at udnytte alt det, som sæsonen byder på med underholdende og nyder dit familiehus. Nu da efterårssæsonen er over os, tror du ikke, at alt dit arbejde er færdigt! Denne sæson kræver stadig regelmæssig græsplæne, landskabspleje og krummer appel vedligeholdelse for at holde dit hjem ser godt ud i løbet af vinteren og ind i næste forår. Her er 10 landskabsfejl for ikke at gøre dette efterår.

1. Undgå at overse malingen af ​​dit udvendige hjem

Mens du måske tænker på, at landskabspleje kun vedrører levende planter og grunddæksel omkring dit udendørs hjem, spiller din yderside farvefarve i dit hjem en stor rolle i det ydre overordnede udseende. Faldet er det perfekte tidspunkt at vælge et nyt malearbejde eller retouchere chipping maling og reparere sidespor før maleri kan gøre dit landskabspleje show i det bedste lys.

Udvendig husfarve kan opretholde enhver landskabspleje, især i efteråret

2. Glem ikke hardscape områder er lige så vigtige som soft landscaping:

Landskabspleje kan opdeles i to mindre kategorier - blød og hård. Blød landskabspleje er den der er levende og har tekstur og kan plantes. Mens hardscaping refererer til fortove, indkørsler, klipper, mulch og pavers placeret omkring dit hjem for sikkerhed, funktion og skønhed. Hold dine indkørsler rene ved magtvask hele efterårsmånederne og i vintermånederne.

3. Se ikke plantekasser under dine vinduer for at tilføje tekstur

Vindue- eller plantebokse er en fantastisk måde at tilføje tekstur til dit udendørs hjem og for at tilføje farve til langt størstedelen af ​​farven til dit sidespor, mursten eller yderside farvede overflade. Planteskærme er perfekte til boliger, der ikke har mange grunde, men stadig ønsker at tilføje grønne til dit hjems facade.

Vinduesanlægskasser og trykvaskopkørsler hjælper med at bremse appel

4. Forsæt ikke skønhed af faldne blade som en grund til ikke at rake

Hvis du bor i et hjem, der har mange modne og ældre træer i nabolaget, kan du blive fanget i nostalgi af faldende efterårsblade, men de kan også være farlige, hvis de ikke raked regelmæssigt. Overskredet faldne blade kan skjule fortovet eller gangbroer, der er i forfald, eller kan blive våde og bliver glatte underben for fodgængere. Rake forlader ugentligt i efteråret måneder for at undgå en mulig ulykke.

5. Efterår betyder ikke slutningen af ​​pool vedligeholdelse

For mange pool husejere symboliserer slutningen af ​​sommeren evnen til at stoppe med at arbejde på pool vedligeholdelse og glemme det indtil næste forår! Tænk igen - selv i efterårsmånederne skal din pool behøve at det er kemikalier afbalanceret niveauer, men også faldet snavs, blade og bugs skal rengøres hver uge.

Bare fordi det falder betyder ikke, at din pool skal glemmes

6. Gør ikke fejlen ved at forsømme dine værftsværktøjer

Hvert efterår er værftet og værkstedsværktøjer sat i dit haveskur eller garage og glemmes indtil foråret. Før du lader dem "dvale" i de køligere måneder, skal du sørge for at de alle arbejder, rengøres af snavs og snavs og opbevares korrekt. Lad ikke jord, fugt eller andet snavs gøre dine værktøjer ubrugelige i de kommende årstider.

7. Tror ikke, at dit fald græsplæne ikke har brug for gødning og pleje

Bare fordi dit fald græsplæne ikke vokser i samme hurtige vækst som sommermånederne, har dit græs stadig brug for vedligehold som skæring og befrugtning. Se til dit lokale børnehave eller hjem forbedring havecenter for lokale voksende guider baseret på dit klima og demografi. Et fald græsplæne, der er befrugtet på en sæson sæson rutine vil hjælpe med at blive beskadiget i de koldere vintermåneder fremover.

Sørg for, at din græsplæne holdes skåret og befrugtet i løbet af efterårsmånederne

8. Husk dine naboer i efteråret udendørs sæson

Siden efteråret er en tid, hvor familier bliver travlere med skole, arbejde og ekstra-curriculære indendørs aktiviteter, skal du ikke forsømme din nabos synspunkter og sikkerhed i pleje af dit fritidshus. Husk at holde dine delte fortove raked fri for blade og sikre overliggende trægrene holdes trimmet og sikkert væk fra kraftledninger til efterår og vinter regn og sne storm skader

Hold din indkørsel og gangbro fri fra faldne blade i efteråret

9. Glem ikke at plante forårsløg i efteråret til farverige blomster næste år

Efteråret er den bedste tid til at begynde at tænke på farverige blomster, der spire i foråret. Tjek med dit lokale børnehave om hvilke blomstrende løg, der bedst kan plante nu, mens jorden stadig er blød før vinterens frost. Du vil elske hvordan dit efterår plantning nu vil føre til en smuk have om foråret. Sørg for at følge producentens anvisninger og plant dem tilstrækkeligt lavt til jorden for at forhindre frysning af dine pærer og hårdt arbejde!

Undersøg ikke farverig løv i efterårssæsonen

10. Glem ikke at bruge farverigt grunddæksel for at tilføje visuel interesse

Mens du måske tror at faldet betyder, at dit fritidshus vil mangle farve, tænk ellers på kreative og farverige gulvbelægningsløsninger. Farvede træ og gummi mulch sorter giver en smuk baggrund for eviggrønne træer og nåletræer. Ground hugging planter som tranebær cotoneaster og andre hedge planter kan gøre for et efterår show af farve dit udendørs hjem vil elske!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar