10 Last minute DIY dekorationer du bør prøve denne påske

Påske er en af ​​de helligdage, der overrasker dig. Der er ikke meget tid tilbage og masser af ting at gøre, så du kan blive fristet til at overse nogle af detaljerne som dekorationerne. Men du behøver ikke nødvendigvis at bruge meget tid på at forberede dem. Vi har nogle gode ideer til dig at prøve i år.

1. Vævpapiræg

Det er ikke rigtig påske uden farverige æg, så lad os se, hvordan vi kan indarbejde dette symbol i vores DIY projekter. En ide er at lave tissuepapiræg. Du trækker et æg på kort og gentager for antallet af æg, du vil lave. Klip æggene og læg vævspapiret. Derefter skæres rektangler lidt længere end ægens bredde, frynser bundkanten og hæver stykkerne på ægget. {Found on brit}.

2. Æggeskal centerpiece.

Dette projekt kræver, at du gemmer et par æggeskaller, så vær forsigtig med dem, når du bruger æggene til at lave cookies eller andre lækre ting. Knæk forsigtigt æggene og fjern indholdet. Vask ægeskallen, tilsæt vand og læg den på kartonen. Tilføj et par flere og derefter skære blomster ud for at sætte ind. {Found on littleinspiration}.

3. Jelly bean topiary.

Jelly beans kinda ligner små påskeæg. Sådan kan du arrangere dem i en topiary. Du har brug for en lille krukke, blomsterskum, en styrofoam bold og en dowel. Anker dybden i skummet og toppen med mos. Lim hver gelébønne på styrofoamballen, indtil du dækker hele overfladen. {Fundet på craftysisters}.

4. Æggebuket.

For at gøre denne farverige buket har du brug for chokolade påskeæg, farvede servietter, træspidser og blomsterbånd. Skær servietter i halvt for at lave firkanter og pakk dem omkring æggene. Skær overskuddet, læg en spyd indeni og pakk den med blomstertape. Din varevogn gør også taggrunde af grønt kortlager. {Fundet på birdsparty}.

5. Egg centerpiece.

De materialer, du skal bruge, omfatter æg, akrylmaling i pasteller, en pensel og mini æg. Mal ægene og de små æg med matchende farver. Speckle æggene i guld og lad dem tørre. Skræl æggeskallene og fyld med forårsblus. {Fundet på greenweddingshoes}.

6. Mosæg.

Gør dekorationer passende til foråret. Du skal bruge mos, en varm limpistol, plastæg, garn, knapper og saks. Påfør noget lim på ægget og tryk på mosen på plads. Fortsæt, indtil du dækker hele æg. Derefter fjerne eventuelle stray tråde med saks. Tilføj twine og knapper eller lad simpelthen forlade æggene sådan. {Found on lovegrowswild}.

7. Nest serviet ringe.

MoreINSPIRATION
  • 25 af de bedste DIY påskeindretninger
  • Last Minute DIY Moss Easter Bunny
  • Spisestueindretninger Egnet til påske

Disse dekorationer tager kun et par minutter at lave. Du har brug for en servietringholder, en miniature reden, jellybeans og kludservietter. Tag redenen, vik tråden rundt om servietringen og centrer redenet på ringen. Sæt gelébønnerne i reden. {Fundet på gimmesomeoven}.

8. Påskekurv.

Det tager cirka 25 minutter at lave denne dekoration. Du har brug for birkepapir, en kasse, spyd, limpistol og en cylindrisk beholder som en dåse. Trim af bunden af ​​beholderen og trim også træpapiret i strimler. Hold spydene til en stribe. Vend papiret over og fastgør spydene mellem dem, du allerede har limet på. Lim derefter den vævede måtten til beholderen. {Fundet på damasklove}.

9. Gulerod midtpunkt.

Hvis du ikke er en stor fan af gulerødder i din mad, så kan du måske bruge dem på disse centerpieces. Trim gulerødder i samme længde. Tag en transparent vase og læg en lille kop i midten. Placer gulerødderne omkring koppen. Fjern derefter koppen og indsæt blomsterne på plads. {Found on lovegrowswild}.

10. Marmoræg.

Til dette projekt skal du bruge Fimo ler i de farver du kan lide og en kniv. Skær små stykker ler ud i to forskellige farver og begynde at rulle dem sammen. Rull lejren ind i en bold og knip derefter for at lave et lille æg. Gentage. Sæt så de små æg i nøddeskaller. {Fundet på ispandora}.

Tre ekstra æg dekorationer vi elsker.

Disse farverige gevindskårne æg er absolut ikke traditionelle, men de er også meget smukke. De er lavet af limning håndværk tråd på styrofoam æg. Du starter i grunden fra enten toppen eller bunden, sæt et lille stykke blåt på ægget og start indpakning af tråd rundt. Du kan blande og matche farver på enhver måde du kan lide. {Fundet på craftberrybush}.

Disse sprinkle påskeæg ser absolut lækre ud, og de er nemme at gøre, så du vandt; t spilder meget tid med dette projekt. Du kan enten bruge hårde kogte æg eller styrofoam æg. Du har også brug for lim, pensel og drys. Dæk ægget i et lag lim og tryk det ned i skålen af ​​drys. Brug en ske, dække den anden halvdel af ægget. {Fundet på studiodiy}.

Hvad med noget simpelt og moderne? Til dette projekt behøver du kun maskeringsbånd i forskellige farver. Du skærer båndet i tynde strimler, og du dekorerer æggene med dem. Det er meget simpelt og det kræver en smule færdighed, men du behøver ikke at følge et mønster. Bare vær kreativ. {Fundet på misshoneybird}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar