10 dejlige gaver til Valentinsdag

Denne fredags top vil fokusere på Valentinsdag og på måder at gøre vores hjem mere farverige og egnede til denne særlige lejlighed. På få dage fejrer vi Valentins Dag.Hvis du ønsker at manifestere dig selv på din egen måde til denne ferie, har du mange muligheder. Lad os se, hvordan vi kan bringe nogle Valentine-ånd ind i vores hjem med disse smukke 10 gaver til Valentinsdag.

1. Hjertepude

Klassisk men stadig fashionabel, hjertepuden er en simpel og oprigtig måde at fortælle nogen på, kan du føle. Det er også et smukt tilbehør til denne lejlighed. Puden måler 14x14minches, den er støttet med en matchende rød filt og den er designet til dekorative formål. Andre størrelser og farver er også tilgængelige på bestilling. {Fundet på etsy}.

2. Mini Valentine Pillow Heart

Et lignende tilbehør ville være dette land, men også smarte hjertepude. Den har en uldplaster, der staver "kærlighed" foran og en vintageknap på bagsiden, der gør det muligt at løsne hængerledningen, hvis det er nødvendigt. En tibetansk dobbelt hjerte nøgle gør alt komplet. Puden måler 9 '' og 6 '' i bredden, ledningen er 11 1/2 tommer lang og nøglen er 1 ¾ tommer lang. {Fundet på etsy}.

3. Kærlighed Votive Candle Gift Set

Lys er et andet klassisk valg for denne dag. De er perfekte til at sætte en romantisk stemning, og de er også gode gaver. Hver af disse rose-duftende glas votives er pyntet med breve fra victorian topografi. De måler hver 2 "diameter, 2,5" høj. Lysene er lavet af ren paraffin voks og har en 16 timers brændtid. Sammen lyser stearinlysene "LOVE". Tilgængelig for 31 euro.

4. Sweet Heart Small Mug

Med denne dejlige krus vil din elskede du helt sikkert huske kun sød ting hver gang han / han bruger den. Krusets dimensioner er 3 "dia.x3.15" H, og den indeholder rækker af knyttede hjerter håndmalet i lyserød og rød. Kruset har også et rosa interiør og et håndtag stripe i samme farve. Det er opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser safe.Available for 3.95 $.

5. Heart Rug

MoreINSPIRATION
  • 25 DIY Valentinsdag Gaver til mænd, kvinder og børn i dit liv
  • Heart Wall Art til Valentinsdag
  • Top 10 DIY'er til at romantisere dit hjem til Valentinsdag

Hvilken bedre måde at tilføje noget kærlighed i dit hjem med med et hjerteformet tæppe? Denne lavprofilerede vævede bomuldsrulle er 30''rund. Den er lavet af bomuld, og det ville være en god tilføjelse til ethvert værelse i huset. Det er sødt og alsidigt, for ikke at nævne det ville gøre en dejlig gave til Valentinsdag. Tilgængelig for 19 $.

6. Hængekæde med hjerte

Dette er et andet dejligt design til en pude og det er i tone med den ferie, vi alle forventer. Det er en hyggelig pude med et stort hjerte vævet på forsiden. Den er lavet af bomuld, og den er blød og meget hyggelig, perfekt til de kolde vinterdage og aften, forventer vi stadig. Den har polyester fiberfyld, der anvendes som elastisk isolering og påfyldning. Puden ville gøre en sød gave og et smukt tilbehør til hjemmet. Tilgængelig for 58 $.

7. Lovebirds Doormat

Denne vare er lidt mere personlig og dristig. Alligevel er det et af de smukkeste valg, du kan lave til Valentinsdag. Det er en god måde at dekorere hele hjemmet til denne særlige ferie og for at få gæsterne til at føle kærlighedens ånd lige fra indgangen. Matten er vævet af solid coir og det måler 30 "B x 18" L. For at undgå forringelse og tab af farve, hold matten ude af direkte sollys. Tilgængelig for 35 $.

8. Sæt med tre røde billedrammer

Tillad din elskede at vise sin kærlighed til dig med dette sæt af tre Valentinsdag-tema billedrammer. De har en enkel men fed design og de har tre forskellige størrelser. Den lille ene måler 6,75 x 6,75 og passer 3,5 "x 3,5" billeder, den anden er medium, der måler 6,75 "x 8,75", perfekt til 4 x 6 "fotos, mens den store version måler 7,5 x 9,5 passer til 5 "x 7" fotos. Tilgængelig for 56 $.

9. Highgate Manor Toscano Supima® dyne sæt

Tør at være ekstra romantisk med dette smukke dyne sæt. Tillad dit soveværelse at komme ind i Valentinsdagens humør også. Sættet er fed, glat og meget blødt. Det har et luksuriøst og elegant design, og det kommer også i andre farver, herunder elfenben, celadon (lysegrøn), kakao, aqua, rose, magenta, sort eller hvid. Sættet omfatter et dynebetræk og 2 shams. Tilgængelig for 49 $.

10. Håndlavet Luna Deco Kids Multi Heart Rug

Lad dine børn være romantiske også. Denne søde tæppe er meget sød og smuk. Det har et sjovt og legende mønster med dristige farver, og det ville gøre et godt valg til soveværelset og legerummet. Den har en slidstærk lærredsbaggrund, og den er primært lavet af syntetisk fiber. Det er et dristigt stykke, muntert og farverigt, og det er fantastisk til at holde gulvtæppet eller gulvet i god form samtidig med at der tilføjes en stil til værelset.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar