10 luksuriøse måder at dekorere med travertin i dit interiør

I dit hjem er de materialer, der udgør dine omgivelser, de, der fascinerer dig og hjælper dig med at elske dit hjem. Travertin er en af ​​de overflader, der kan bruges til utallige måder i hele dit interiør og ser smukt ud, uanset hvordan den bruges. Fra badeværelse vægge og køkken backsplashes til gracing din udendørs pool dæk, vil du blive overrasket over, hvordan travertin flise kan forskønne dit hjem. Før du tror at travertin kun er til gulve, tænk igen. Se på disse 10 luksuriøse måder at dekorere med denne smukke sten gennem dit interiør.

1. Valg af den rigtige travertin til dit værelse

Travertin er ofte forvekslet med marmor eller kalksten, men er faktisk en form for sten med sedimentære egenskaber og har en smuk, buffet mat finish, der ikke kan matches med mange andre natursten materialer. Når du vælger den rigtige travertin til dit værelse, spørg en professionel, hvilke sorter af farver, variegationer og ansøgningsforslag, de anbefaler. Du vil blive overrasket over, at travertin kan opnås i små mosaikfliser helt op til store plader til vægge og bordplader.

2. Lav en grand indgang med travertin flise gulve

Hvis du ønsker at tilføje en luksuriøs æstetik til din grand foyer, så kig ikke længere end travertin. Kendt for sine ujævne eller mejslede kvaliteter, ser travertin smuk ud i både traditionelle og moderne boliger. Uanset om du vælger at placere travertinmosaikfliser eller bruge store pavers. Der er ikke mange gulvmaterialer, der kan skabe et rustikt, men sofistikeret look til din indtræden.

3. Travertin i stor skala kan bringe dramaet ud

Hvis du elsker et stort og fedt look til dit badeværelse, hvorfor ikke prøve travertin i stort format? Denne venenskårne travertinflise sælges af pladen, og dens skønhed er forbedret, da hver plade er unik og designet af naturen. Hvis du foretrækker at holde travertinen begrænset til et særligt område på dit badeværelse, skal du kigge på brusebadet, ryggen bag bagvaskeskabet eller i et brusebadomklædningsområde. Tag et kig på dette Travertinhjem i Singapore, hvilken smuk måde at vise ud af dette alsidige materiale.

4. Udfør karakteren af ​​din design stil

Travertin er et meget gammelt materiale, der går tilbage generationer og blev brugt i mange monumentale bygninger over hele verden. Mens den har historiske forbindelser, bruges den også i de mest pæne og moderne hjem i dag. Bestem, hvad din stil af travertin passer til dit interiør. Fra slank og sexet med meget få fugemasser i minimalistisk backsplash til et traditionelt layout med mejslede kanter, vil du have en udfordring at vælge kun én type i dit interiør!

5. Tips til at huske, når man vælger travertin

En af skønhederne i denne smukke sten er dens varierede farver og mønstre, men en tegning tilbage er dens evne til at scuffe og ridse let. Afhængigt af overfladen kan en højpoleret travertin modstå bedre end en mat finish. Travertin kan også være porøs og bør ikke anvendes, hvor niveauer af olie og andre væsker kan sive ind i det og pletter dets skønhed. Selvom marmor og granit, kan en flisespecialist henvise dig til, hvilken type travertinsten er bedst til dit projekt.

6. Travertin i dit luksuriøse badeværelse

Dating tilbage århundreder siden Travertin er blevet et byggemateriale, der er forsøgt og sandt, og dit badeværelse er det perfekte sted at fremvise sin alsidighed. Fra travertin mosaik fliser på dine bruservægge til brugerdefinerede fliser arbejdsmønstre, vil du elske sin alsidighed. Travertin fliser sat på en diagonal kan give en smuk diamant geometri, at når den kombineres med sin naturlige matte finish vil omdanne enhver brusekabine fra almindeligt til luksuriøst.

7. Tilføj raffinement til dit udendørs hjem

Travertin kan ikke kun forskønne dit interiør, men også dit udendørs hjem. Uanset om du er på udkig efter haverveje, stepping stones, gør dekorative knævægge eller du bruger til swimmingpool decking for at køle dit sommerhus, vil du elske alsidigheden. Travertin som mange andre natursten kan holde sin skønhed gennem lange sommer og vintre og vil alder smukt med tiden.

8. Poleret travertin kan tilføje en luksuriøs tone

Der er en luksusluft med detaljer, når du bringer poleret travertin ind i dit hjem og hvilken bedre måde at gøre det end i et indendørs / udendørs rum? Store pavers brugt med tynde grout linjer giver illusion af en stor vifte af travertin så langt øjet kan se. Par det med dine yndlingsmøbler, et sommer køkken og en udendørs pejs, og dit hjem vil nyde de rave anmeldelser fra gæster i dine underholdende rum.

9. Kombinerer lyse og mørke finish for at tilføje drama

For at tilføje et luksuriøst spil mellem materialerne i dit hjem, overvej parring af lettere toner af travertin mod dit mørke træskabe for en dramatisk berøring. Kontrasten mellem farverne og teksturerne på overfladerne kan skabe et køkken, badeværelse eller opholdsstue, der udviser opmærksomhed. Ligeledes med din stue og spisestue møbler. Et dræbent spisebord eller sofabord i rige mahogni træ vil se dynamisk ud mod et lysere travertin gulv.

10. Travertin kan skabe et showstopper køkken

Dit køkken er det ene værelse, hvor du trækker alle stoppesteder for at fremvise apparaterne og afslutter, og travertin, der anvendes i køkkenstøtter, bordplader og gulvbelægning kan wow og fest, som du smider! Kig på travertinmosaikker til brugerdefinerede detaljer til din brændeovns bagplade. Overvej at anskaffe en håndværker for at skabe en one-of-a-kind backsplash til dine køkkenvægge med travertinflise.Indstillingerne er uendelige, og evnen til at omdefinere dit luksuriøse hjem med dette alsidige materiale er helt op til dig!

Freshome læsere vil vi gerne høre, hvordan du bruger travertin i dit hjem. Har du nogle smukke applikationer til os?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar