10 luksuriøse køkken ideer til fraktion af prisen

Ville du ikke elske for dit køkken at føle sig som et luksuriøst hjem køkken? Virkeligheden - du kan opnå det for en brøkdel af prisen. Et luksuriøst hjemmemiljø kan være dit med disse nyttige tips.

1. Substitutions granit bordplader til granit top overlays. Flere virksomheder fremstiller en polymer / granit "shell", der passer direkte over din nuværende bordplade. Resultatet? En bordplade, der ligner dig tilbragte tusindvis, for halvdelen af ​​granitprisen.

2. I stedet for marmorfliser skal du bruge keramiske fliser. Flere mænd lavet sorter af fliser efterligner marmorens udseende og kan spare dig penge.

3. Erstatning hårdt trægulve med high-end laminat træ sorter. Løvtræ er dyrt og har høj vedligeholdelse. High-end laminatgulve ser ud som ægte hårdttræ, og kommer i hundredvis af valg. Det kan også blive vådt og klipper ikke som trægulve.

4. Substitutions granit synke til dybe skål-undermonteret rustfrit stål dræn. Vasker kan være dyre, især når man bruger granit eller andet fast overflademateriale. Brug en dybere skål, to eller tre rums rustfrit stålvask. Dette vil holde den slankhed, du ønsker, uden den høje pris.

5. I stedet for brugerdefinerede vandhaner og armaturer skal du bruge 'off the shelf' sorter. Mange luksuskøkkener har high-end tilpassede armaturer. Disse dage tilbyder boligforbedringsbutikker det samme flotte udseende, men af ​​fælles producenter. Delta, Moen, American Standard er blot nogle få, der vil spare dig penge, uden at nogen ved det.

6. Ved renovering af et køkken skal du genoplade træskabene i stedet for at starte nye. Denne proces indebærer at holde det originale skab, men har en laminat finish over det gamle. Skab- og skuffefronter er helt nye. Med den nye dørtræk til hardware tilføjet, er det sidste udseende af high-end skabe, der ikke gør skade på din tegnebog.

7. I stedet for dyre, slanke metalskabe skal du bruge selvmonterede kabinetfabrikanter. I stedet for at bruge tusindvis på slanke, moderne kabinetter besøge en butik som IKEA. De har snesevis af valg til kabinet, som du kan samle dig selv. Hvis du har brug for hjælp, har de hjælp, som du kan købe separat.

8. Udskift rustfrit stål apparater til rustfrit stål finish apparater. Appliance producenterne tilbyder nu rustfrit stål finish apparater. Disse apparater giver ikke fingeraftryk, som rustfrit stål giver, og udseendet er stadig moderne og luksuriøst.

9. I stedet for krystal og dyre lysarmaturer skal du vælge "off the shelf" armaturer. Vedhæng, forsænket og under tællerbelysningsarmaturer kan være dyrt. Brug sorter, der er tilgængelige på din favoritbelysning eller hjemmeforbedringsbutik.

10. I stedet for granit og mosaikfliser skal du overveje at bruge glas og keramiske fliser. Mosaikfliser og granit kan være dyre og besværlige at installere. Med de mange forskellige fliser er mulighederne ubegrænsede. Du kan opnå en high end backsplash, for at komplimentere dit luksuriøse køkken uden omkostninger!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar