10 fejl, der næsten alle gør i indretningsdesign

Har du lavet en massiv dekorationsfejl uden selv at indse det? Der er mange fælles fejl at undgå. Billedkilde: Marcel Page Photography

Det sker for alle - du handler og ser det perfekte hjem indretning tilbehør. Straks tror du Oh! Dette vil se perfekt ud i mit tv-rum!

Selvfølgelig giver du impulskøben og bringer hjem din ny fundne skat - kun for at opdage, at det, der lignede det ideelle tilbehør, ser skræmmende ud, når du er på plads, og du bliver ved med at sige, Hvad tænkte jeg? Hvor gik jeg henforkert?

Det, som de fleste af os ikke forstår, er, at indretningen tager et meget opsigtsvækkende øje. Vi kan være ude at shoppe og se noget, vi elsker, men det betyder ikke nødvendigvis, at det vil se perfekt ud i vores hjem. Indretningsarkitekter forstår, hvordan farve, belysning, rumstørrelse, skala og placering påvirker hvordan elementer ser ud i et rum og dikterer, om de vil lave eller bryde et rumdesign.

Der er mange fælles fejl, som næsten alle gør, når de designer deres interiører. Her ser vi på de 10 mest almindelige fejl og hvordan man undgår at gøre dem:

Lær fejlene og undgå dem, så du får et godt designet hjem. Billedkilde: Carey Karlan

1) Skala i indretningsdesign

Vi elsker, hvordan Linda Floyd forklarer skala og proportionalitet i design, siger hun: "Når du går ind i et rum, skal det være som en byscape ... en kombination af forskellige højder. Du vil aldrig have alt i et rum for at være det samme niveau eller den samme størrelse. Udfør dette med forskellige højder / størrelser i dine møbler, kunstplacering og vinduesbehandlinger. "

Skala er nummer én fejl, som næsten alle gør, når det kommer til indretning. Dette er sandsynligvis tilfældet, fordi det tager et talentfuldt øje at dekorere et værelse med upåklagelig skala. Nogle mennesker sætter for mange små ting i et rum og derved forvirrer rummet og ikke giver øjet et sted at lande.

Mens andre sætter for mange store, voluminøse emner i et rum, så det ser udstoppet og lille ud. Hemmeligheden til korrekt skala er en blanding af forskellige former, højder og størrelser. Hvis der kun er én ting, som du ansætter en indretningsarkitekt for, er det hjælp med forhold og omfang. Med den rette skala er dit værelse godt på vej mod et vellykket design.

Skala er det sværeste interiør design trick at opnå. Billedkilde: SLC Interiors

2) Shop rundt og budget før køb

Vi er alle tilbøjelige til at købe impulser. Det er ikke at sige, at du ikke bør købe noget, som du straks er forelsket i, men måske bare beholde kvitteringen, hvis det ikke virker som du oprindeligt havde tænkt.

Før du går til møbel showroom, er det bedst at have en plan og et budget veletableret. Først skal dine værelser måles. Møbelplacering og størrelse skal planlægges korrekt. Heldigvis er der mange online room arrangement værktøjer, der er gratis og nem at bruge.

Gå ind i et showroom med en plan på plads, der hjælper dig med at vide, hvad du vil, og sørg for at holde fast i dit budget. Købers anger er en forfærdelig følelse, så planlæg først og shoppe senere.

Planlæg og budget før du køber showroomgulvet. Billedkilde: LMK Interiors

3) Spørg om hjælp og indretningsdesign rådgivning

Selv de mest dygtige designere begår fejl. Det kan være svært at få øje på vores fejl, når vi har muddlet over det samme rumdesign i flere måneder. Sommetider har et værelse et nyt sæt øjne for at få øje på problemerne.

Bed en ven om en ærlig mening om farvevalg, stof eller rumarrangement. Hvis det er muligt, skal du ansætte en indretningsarkitekt for vejledning - du behøver ikke at ansætte en til et helt designprojekt, da der er masser af designere, der oplader i timen. Indretningsdesignere er fyldt med klare designtips og tricks, som kan forvandle dit hjem.

Hvis du er uenig med den anden udtalelse, så få en tredjedel. Lytte til rådgivning betyder ikke, at vi skal tage det - dit hjemmedesign er enestående din, og hvis du elsker det, så er det alt, hvad der virkelig betyder noget rigtigt?

Indretningsdesignere og talentfulde venner kan tilbyde dig en masse nyttige design råd, når du kæmper over design valg. Billedkilde: Sublim gruppe

4) Arrangement af tilbehør og samlinger

Vi har alle dem-samlinger. På en eller anden måde begyndte den med en lille keramikfugl, og nu har du en samling af fugle i forskellige former og farver, som du har samlet i årenes løb. Hvad er den rigtige måde at vise en samling på som sådan?

Nå, lad os starte med den forkerte måde, og den fejl, som de fleste af os gør - spredte stykker af samlingen i dit hjem. En lille fugl kan tweet fra en pejs mantel, mens en anden lille fugl på en eller anden måde fløj helt hen til aborre på sofabordet.

Uanset hvad tilbehøret er, er det bedst at vise dem i arrangementer og grupperinger. Der er nogle faste regler for at arrangere emner i grupper - kaldet reglen om tre. Så saml det, du elsker i grupperinger og vis dem stolt og korrekt.

Ordne dine samlinger korrekt. Spredning dem i hele hjemmet er en stor udsmykningsfejl. Billedkilde: Christopher Stark

5) hængende kunst

Du kan bogstaveligt tændes ændre væggen i dit hjem til dit eget kunstgalleri.Alle bør vise en vis form for kunst i deres hjem - om det er et sjældent oliemaleri eller en kærlig tegning fra dit barns førskoledage. Vejblokken, som de fleste støder på, er, hvordan man korrekt hænger kunst.

Den bedste måde at sikre, at der ikke er fejl, og ubehagelige sømhuller, der skal udfyldes, er at spore og udskære rammerne på papir. Du skal blot tape papirudskæringerne på din væg og prøve mange muligheder for placering, indtil du har det ønskede resultat.

Hav det sjovt med dine arrangementer, spil med størrelse, farve og tekstur, så husk at undgå den første fejltagelse, som de fleste mennesker gør (se nummer 1 ovenfor).

Vis din kunstsamling som et kunstgalleri. Billedkilde: Hus og Hjem Palm Springs

6) Køb stoffer og tekstiler først

En fælles fejl, som de fleste af os er skyldige i - maler først. Sæt den pensel ned! Først skal du vælge rummets stoffer og hovedtekstiler, såsom tæpper og gardiner.

Hvorfor er det? Fordi det er simpelthen meget nemmere at finde stoffer, som vi elsker og derefter vælge maling for at matche. Selv om det er meget sværere at finde et stof, vi elsker, er det også lige så tilfældigt at matche den maling, vi allerede har lagt på vores vægge.

Så, med budget og rumstørrelse i tankerne, gå til en shopping udflugt. Se gennem prøver af stof, tæpper, puder mv. Find det, du elsker, og når du er tilfreds med dine designvalg, skal du vælge en farveskærm eller nuancer fra de valgte tekstiler. Nu kan du samle malebørsten.

Vælg altid dine stoffer og tekstiler, før du male. Billedkilde: Lucy And Company

7) Tilføj karakter

Mens det er rigtig sjovt at se gennem showrooms, der er fyldt med helt nye moderne møbler, må du ikke transporteres væk og købe alt på én gang og ét sted.

Gør dette resultat i en fælles interiørdesign fejltagelse-købe alt matchy-matchy, hvilket resulterer i et hjem, der mangler karakter. Hvordan tilføjer vi karakter? Langsomt over tid. Det kan tage mange år at få dit hjem fuldt komplet og fuldt ud designet.

Karakter er bygget i dit indretning ved at tilføje den ulige stol du fandt på loppemarkedet eller det fantastiske maleri, som en gadeleverandør solgte. Prøv en lille shoppingudflugt i weekenden, langsomt over tid finder du ting, du elsker og bygger dit hjem karakter.

Karakter tager tid at bygge. Gør ikke fejlen ved at købe alt på ét sted og en gang. Billedkilde: Austin Architect

8) Tilføj et brændpunkt

Hvert værelse har brug for et omdrejningspunkt - det giver et sted for øjet at hvile og tildele et rum med en funktion (Bemærk: Større værelser kan have mere end et brændpunkt). Dette er en meget almindelig fejl - glemmer at give hvert værelse et formål eller pege på at fokusere på.

Nogle værelser er enkle - i et tv-rum slutter fokuspunktet normalt at være tv'et og den enhed, den er placeret på, mens alle de andre hovedgenstande i rummet (dvs. sofaer / stole) er fokuserede og peger mod TV'et.

Andre værelser er lidt sværere, såsom mødelokaler eller huler. Drej ikke bare inventar om rummet - først, find fokus eller formål for værelset, og læg derefter møblerne rundt om det pågældende brændpunkt. For eksempel en pejs, et spillebord, et stort maleri eller endda et sofabord, der opfordrer gæsterne til at sidde og tale.

Et værelse har brug for et hovedfokuspunkt; et sted for øjet at hvile et øjeblik, som dette store oliemaleri. Billedkilde: Shagreene

9) Hold ikke bedstemorens antikke, hvis du ikke kan lide det

Vi har alle hånd-down møbler. Nogle er værdifulde ejendele, mens andre vejer os ned med afsky og skyld.

Har du en af ​​disse "skyldige" ting i dit hjem? Du ved det stykke, der blev afleveret til dig - du hader det, du vil gemme det i kælderen, men du kan ikke fordi det var en gave fra bedstemor? Hvorfor gøre denne dekoration fejl? Hvorfor har noget i dit hjem, der ikke bringer dig glæde og glæde?

Vi foreslår, at du finder et nyt formål for alle de hand-down-downs, som du hader. Uanset om du maler det, afleverer det til en anden familie eller giver dig tilladelse til at sælge det og købe noget, du elsker i stedet. Sæt dig fri og gøre dit hjem fuld af ting, der gør dig glad.

Livet er for kort til at have ting i dit hjem, som du ikke elsker. Gør ikke fejlen ved at holde på varer uden for skyld. Billedkilde: Fougeron

10) Vis din personlighed

Dit hjem skal tale med hvem du er; det skal være som en personlig tilbagemelding om dine rejser, dine kærlighed, dit liv. Der er ikke noget værre end at gå ind i enes hjem for at blive mødt af beige vægge, brune møbler og et masseproduceret tryk på væggen, som foregiver at være kunst.

Ovennævnte rum skræmmer bare at leve! og vi ved, at vores læsere er langt fra kedelige. Så vær ikke genert, når det kommer til din boligindretning.

Medbring alle de ting, du elsker, gør dit hjem til en unik oase, der byder dig velkommen i slutningen af ​​en hård dag, og fortæller også en fascinerende historie til dine besøgende.

Trods alle regler bør du dekorere dit hjem på en måde, der taler til hvem du er - ikke være bange for at tilføje din egen personlighed. Billedkilde: Dapostrophe

Som du har læst, er der mange fælles fejl, der nemt kan laves, når det kommer til indretning. Heldigvis er der også masser af nemme løsninger til at løse disse fejl - nogle gange er det lige så nemt som at slippe af med en hånd-down-down, som du hader, men følte dig forpligtet til at holde, mens andre gange kan du nødt til at udnytte hjælpen og øje med øjnene af en ven.

Hvis alt andet fejler, og du er for frustreret over alle de udsmykningsbeslutninger og forhindringer, du står over for, så ansæt en professionel indretningsarkitekt - de er kyndige og kan hjælpe dig med at nå dit drømmehus - uden alle fejlene.

Har du lavet nogen af ​​disse fejl i dit hjem?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar