10 fejl, der skal undgås, når man bygger et grønt hjem

Hvornår opbygge et grønt hjem man vælger at gøre det for at reducere den skadelige indvirkning på miljøet. Omhyggelig tanke og overvejelse skal lægges på alle aspekter af dette hjemmedesign, fra taget til fundamentet til alt i mellem - elektrisk arbejde, luftkvalitet og overkommelighed. Det er vigtigt at mindske ens fodaftryk og ikke forstyrre det eksisterende økosystem. Med al den viden og de ressourcer, der er til rådighed for os i dag, er der virkelig ingen undskyldning for ikke at være miljømæssigt samvittighedsfuld.

1. Byg ikke mere end du har brug for

Du ønsker ikke at bygge for meget hus, i stedet vil du have dit hjem til at passe "bare rigtigt." Et hus, der er for stort, vil sandsynligvis indeholde spildt plads, ubrugt rum og koste mere at løbe, varme og køle. Når du planlægger dit hjem, skal du overveje din livsstil nøje. På samme måde skal du tage tid på at tænke fremad. Hvis du planlægger at udvide din familie eller tage i ældre slægtninge, vil du gerne planlægge og lægge de rette boliger og ressourcer på plads.

2. Tænk ikke fremad

Vil du bo i dit hjem om 10, 20 eller 30 år? Tænk på, hvad dine behov kan være undervejs. Efterhånden som befolkningen er i alderen, skal vi tage omhyggeligt hensyn til, hvad vores fremtid har brug for og livsstil og forberede sig på sådan. (For mere information om dette læse min artikel, hvilke tomme nestere søger efter, når de nedskæres.)

3. At bygge på det forkerte plot

Det er afgørende at finde den rigtige masse størrelse og placering. Så vidunderligt som det lyder at have et dejligt land hjem i det landlige landskab, væk fra den slagne vej, overveje at bygge i eller i nærheden af ​​byen. At bygge på et nyt websted kan beskadige et fredeligt økosystem. Det kan forstyrre livene og dens lokalsamfund og eliminere dem helt for at bringe yderligere linjer, forsyningsselskaber og veje, hvor de ikke eksisterer.

4. går ikke sol

Uanset hvor du bor skal du bygge dit hjem, så du har fri adgang til solen fra kl. 9 om morgenen til 3:00 om eftermiddagen. Når du bygger dit hjem, skal det altid have en sydlig eksponering. Ved at placere forsiden af ​​hjemmet ret sydpå, reducerer du automatisk dine energikostnader med 10%. Placer dit hjem, så det vender mod syd, placerer flertallet af vinduerne på sydsiden og placerer overhæng eller markiser for at beskytte solens varme sommerstråler. Brug materialer, som vil absorbere og udstråle solens varme. Man bør også bemærke, at det ikke ville være klogt at have en glasvæg mod ret sydpå, da dette vil have den fuldstændige modsatte virkning! Planter træer i nærheden af ​​dit hjem for at tilbyde naturlig skygge på sydlige sider og drage fordel af ovenlysvinduer (med nuancer) for at maksimere solens energi.

5. gør ikke din forskning

Med al den information, der er så let tilgængelig for os, er der ingen undskyldning for ikke at uddanne dig selv så godt som muligt for at lære om alle dine grønne byggemuligheder. Der er ingen grund i dag at ikke bruge miljøvenlige produkter. Der er masser af muligheder til rådighed på hvert prispunkt. Når du bygger dit hjem, skal du bruge giftfri, bæredygtigt, genbrugt og low voc-produkter. Alt fra tag til fundament, fra belysning til gulv, fra isolering til maling kan alle være miljømæssigt forsvarlige.

6. Ikke minimerer dit fodspor

Du vil minimere dit fodspor så meget som muligt. Det betyder at slippe af med alt unødvendigt affald, herunder alle byggeprodukter og maskiner, der er nødvendige for at skabe og køre dem. Du vil have dit energiforbrug og affald for at være så lidt som muligt.

7. Utilstrækkelig isolering

De største besparelser i dit hjem kommer i form af dit hjems isolering. I USA er der blevet øget isoleringskoder i erkendelse af evnen til at forhindre varmetab og vinde via vægge, vinduer, tag og fundament. Isolering er ansvarlig for din bygnings varmeopbevaring og -tab. En velisoleret bygning vil ikke kun spare energi og ressourcer, men vil reducere din elregning væsentligt.

8. Dårligt planlagt tagdækning

Taget beskytter og bærer væggene, og derfor skal bygningen være meget opmærksom på taggen. Det er vigtigt at forstå, hvor meget vægt taget skal understøtte, og takets form er afgørende for energieffektiviteten i hjemmet. Et fladt tag vil have tendens til at holde og akkumulere vand, mens et skrånende tag ikke vil. Et ordentligt afløbssystem etableret vil arbejde for at sikre, at taget bedst muligt beskytter dit hjem på den mest effektive måde. Tagets isolering er integreret i bygningens varme- og køleeffektivitet.

9. Brug ikke energieffektivt udstyr

Der er ingen undskyldning for ikke at bruge et højtydende eller energieffektivt apparat. Overvej at bruge en tankløs vandvarmer, så vand ikke vil sidde og vente på at blive opvarmet. Grøn apparater er tilgængelige i alle prispunkter og er let tilgængelige.

10. Brug ikke miljøvenlige produkter

Der er virkelig ingen grund til ikke at bruge miljøvenlige produkter. Alt fra dit tagmateriale, byggemateriale, isolering til dig, dine gulve, tællere og skabe skal være miljøvenlige. Uanset om du bruger genbrugt tømmer, naturlige produkter som kork eller bambus, beton, granit eller genbrugsmateriale, skal alt hvad du muligvis behøver eller vil bygge dit hjem være miljøvenligt. Din arkitekt og bygherre bør være bedre i stand til at guide dig.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar