10 Moderne Barnedør Ideer, der gør en fed Statement

Billede: Marmiro Stones

Barnedøre har traditionelt været forbeholdt rustikke eller landlige indretninger. Men den nyeste låsedøre har forbedret sig stærkt i design æstetik, funktion og overkommelighed. En skydedørsdør er nu en bestemt moderne løsning.

I betragtning af disse forbedringer samt de mange hardware, der er til rådighed for at supplere næsten enhver boligindretning, er låldørene en stilfuld og tilgængelig designfunktion, når du har brug for en dør, der gør en stor erklæring.

Hvis du overvejer brugen af ​​låge døre i dit hjem, tænk uden for boksen. De er et smukt og praktisk alternativ til en rumdeler eller gardin, når du skal oprette privatliv eller opdele åbne rum. En låge dør er også nyttig, hvor der er masser af vægplads, men en svingdør kan påvirke rummets strømning.

Vi har afrundet nogle moderne lådedør ideer til lidt inspiration. Her er 10 måder, du kan bruge dem til at opfriske et rum.

Billede: Richardson Residential

1. Rustikke Barnedøre

Tag rustikke træer og skab laderdøre med en nikkelse til deres oprindelse. Udseendet er mest effektivt i minimalistiske, moderne rum, hvor farven hvide og betonmaterialer dominerer. Rustikke låge døre tilføje tekstur og varme op i rummet, som i kunst studiet ovenfor.

Billede: McMullin Design Group

2. Tavle låge døre

Tilføje funktion og en smule indfald til din stalddør ved at male overfladen med tavle maling. Multitaskingsdøren vil skjule, hvad der står bag det smukt, mens det fungerer som et kommunikationscenter.

Billede: Melbourne moderne køkkener

3. Farverige Barnedøre

For at give stalddøre et moderne udseende, overvej at male dem i en lys, fed farve. Gå med højglans maling eller lakker, der tilføjer glans og rigdom til den farve du vælger. Prøv orange, lime grøn, turkis eller lys rød.

Billede: Specialdøre

4. Moderne Barnedøre

Tag dine låger til det 21. århundrede ved at vælge materialer med en luksuriøs og moderne kant. Den spejlede sorte overflade af denne lådedør er det modsatte af, hvad der kommer til at tænke på, når de fleste tænker på låldørene.

Billede: Dennis Mayer

5. Barnedøre som kunst

En dør behøver ikke at være rent utilitaristisk. Hvorfor ikke montere låger døre, der har en kunstnerisk kvalitet til dem? De vil skjule eller opdele, hvad du har brug for dem til, i en smuk, wall-art slags måde.

Billede: Nat Rea

6. Genanvendte låge døre

Få kreativ med materialerne til dine lader døre. Den elegante ovenstående kan se ud som om den kostede en smuk øre, men det er faktisk en bjærget gammel dør. Ny hardware og et frisk lag plet bragte det tilbage til livet.

Billede: Ezra Lee Design + Build

7. Repurposed Mirror Barn Døre

Denne boligejer gik med det multifunktionelle aspekt af en låge dør ved at bruge et stort spejl som selve døren. Spejle har flere fordele: De kan afspejle lys og gode synspunkter, tjene som en del af dressingprocessen og skjule hvad der ligger bag dem.

Billede: Dillon Kyle Arkitekter

8. Moderne Classic Barnedøre

For dem, der elsker cross-wood og paneler effekten af ​​klassiske låger døre, monter et par og simpelthen opdatere dem ved at male dem en moderne, men klassisk farve som grå, hvid eller sort. Effekten er undervurderet men elegant.

Billede: Sagatov Design + Build

9. Alkove eller kabinet låge døre

Giv et pre-fab hjem et brugerdefineret udseende ved at tilføje låge døre for at skjule en alkove, medie væg eller indbygget reoler. Vælg barnedørsmaterialer, der opdaterer væggen; nogle gode eksempler er akryl, glas, spejl eller eksotisk træ.

Billede: Sam Crawford Architects

10. Frostede Glas Barnedøre

Hvis den sektion, du overvejer at montere en låge dør til, har en særlig funktion - som et lyst, solrigt område på den anden side - eller du vil blot dele området uden at blokere det med noget stort og tungt udseende, frostet glas kan være den perfekte løsning til dine lader døre. Frostvirkningen skjuler, hvad der er på den anden side lige nok, mens du lader ind, og den samlede effekt er åben og luftig.

Inspireret af disse låve dør ideer? Pick up låge dør hardware online eller på dit lokale hjem forbedring center og blive kreative, når du beslutter dig for at bruge som en dør i dit rum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar