10 Moderne Understrømsopbevaringsløsninger til Spruce Up Your Home

I ethvert moderne hjem er nøglen at have et simpelt og åbent indretning og intern distribution. Opbevaring er stadig et meget vigtigt problem, men det behandles på geniale og rumbesparende måder. For f.eks. Boliger eller lejligheder med indvendige trapper bruges området under trappen meget ofte til opbevaring. Det kan omfatte åbne hylder, skuffer eller skjulte rum.

En række underopbevaringsrum i forskellige størrelser og former, en blanding af skuffer og lukkede opbevaringsrum til en bred vifte af behov. Det er en meget smart måde at få ting ud af vejen, men alligevel opbevare dem i almindeligt syn.

I dette tilfælde benyttes trappevæggen til opbevaring på en helt anden måde. En dør åbner og afslører en række skuffer. De giver masser af lagerplads, og det er alt gemt bag denne hemmelige dør. Det er en god løsning til gangene.

Rummet lige under trappen kan også effektivt anvendes på andre måder. I dette tilfælde er trappevæggen stor nok til at placere et tv og ekstra møbler på den. Det er en anden form for opbevaring, lige så praktisk.

Denne type trappe giver et ret stort rum ubrugt på gulvniveau. Det er ikke stort nok eller godt placeret til at medtage det i hovedafdelingen, men det er stort nok til at blive et lagerområde. i dette tilfælde bruges den som et vinopbevaringsområde indesluttet i glas.

MoreINSPIRATION
  • 7 kloge og pladsbesparende opbevaringsløsninger til alle typer boliger
  • 5 inspirerende vinopbevaringsløsninger til alle rum
  • Sneaky Storage Solutions til små rum

Dette er også et eksempel på et opbevaringsdesign under trappe vin. Denne ene er lidt anderledes. Væggen under trappen blev opdelt i sekskanter, der deler et honningkøbsdesign med form og gul farve valgt til dette rum.

Hvis trappevæggen er en del af opholdsstuen, er det lettere at indføje det i indretningen og bruge det til opbevaring. For eksempel var væggen i dette tilfælde helt dækket af møbler med en række forskellige rum, hylder og opbevaringsrum.

Skufferne er meget praktiske, når det kommer til opbevaring, så det ville være en meget funktionel ide at medtage en række skuffer i trappevæggen. Jo flere skuffer du har, desto lettere bliver det at organisere alt, hvad du vil gemme eller gemme inde i dem.

Afhængig af trappens opbygning og udformning kan rummet nedenunder bruges til forskellige formål. Denne særlige type trappe giver dig mulighed for at skabe en meget flot og hyggeligt krog nedenunder. Alt du behøver er en bænk og nogle behagelige puder. Du kan bruge pladsen under bænken til opbevaring.

Hvis du vil udnytte trappeområdet fuldt ud, kan du ikke kun bygge en række hylder eller opbevaringsrum, men omdanne dette lille rum til et arbejdsområde eller hjemmekontor. Inkluder et skrivebord, og du vil også have masser af lagerplads.

Vi har bemærket, at brugen af ​​trappepladsen til vinopbevaring er ret almindelig. Dette eksempel er baseret på det samme koncept, men i dette tilfælde er det mere end blot et lagerområde for vinflasker. Det er en meget flot bar med åbne hylder og opbevaring nedenunder, en meget flot funktion til et åbent opholdsstue.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar