10 Moderne håndvaskedesign til at spire op på dit badeværelse

Moderne og moderne badeværelser handler om smarte og kloge designs. Nøglen er et pænt udseende og veludstyrede armaturer. Ofte er det håndvasken, der skiller sig ud i dette rum. Der er mange unikke og meget interessante moderne håndvaske derude, og de kan blive vidunderlige kontaktpunkter til badeværelset. Her er blot nogle få eksempler.

Sink Strappo.

Designet af Antonio Lupi, kaldes denne håndvask Strappo. Det har et meget simpelt og meget interessant design. Når du monterer det på væggen, ser det ud til, at en del af væggen skrælmer af for at afsløre håndvasken. Det er en meget interessant tilgang med en meget flot visuel effekt. Desuden giver LED-belysningen et dramatisk tryk på designet.

Stilhed.

En anden iøjnefaldende håndvask er denne. Called Silence, denne er også designet af Antonio Lupi. Den har en futuristisk form med magre linjer og en form, der gør det muligt at fade i baggrunden. Den integrerede belysning gør det skiller sig ud og smukt supplerer sin form og design.

Vieques.

Agape er en anden spændende håndvask. Den er lavet af stål og blev skabt af designer Patricia Urquiola. Den har en mørkegrå ydre og en ribbet form og interiøret er hvidt. Det er en uventet kombination, men også en meget flot og visuelt tiltalende kontrast. Det har et industrielt chikt udseende, og det kan være et godt focal point med den rigtige indretning.

Mosaisk buet håndvask.

Denne håndvask hedder Skin. På en måde minder det mig om den første, vi har præsenteret, Strappo-håndvasken. Det ser også ud til, at det skræller væk fra væggen, men i modsat retning. Det er en buet, mosaik fliser synke med en buet form og et ret dramatisk udseende. Det er skabt af Lago, og det er også tilgængeligt i flere forskellige farveskemaer til dem, der foretrækker et lidt mere muntert udseende.

Moderne og opbevaring.

Moderne håndvaske og armaturer handler generelt om kloge og kloge designs. Denne er designet af Planit, og det er et perfekt eksempel. Det hedder Split, og det er en håndvask med et minimalistisk udseende, et firkantet bassin og et skjult lagerplads. Du kan gemme der alle slags essenser som et håndklæde, tandpasta, osv. Hold dem ude af syne, men let tilgængelige.

Beholder.

MoreINSPIRATION
  • Cool Håndvaske Designs Værdige af ethvert Moderne Badeværelse
  • 10 Stilfulde Bowl Sink Designs til badeværelset
  • Den elegante Gio Marble håndvask øverst af Studio 63

Nogle gange kan et bestemt stykke imponere med kun en lille detalje. For eksempel er denne håndvask meget enkel. Designet af Sonobath, det har et minimalistisk design, og de forsigtigt svingede hjørner er detaljerne, der gør det skiller sig ud. Det har en meget elegant form og det imponerer ikke med sin farve, tekstur, materiale eller med sin ekstraordinære form. Det er et af de stykker, der er elegante og meget subtile.

Mr.Splash.

Her er en anden håndvask, der også har et meget simpelt og slankt design. Designet af den samme Antonio Lupi, dette er Mr. Splash-sinken. Det er en piedestalvask, hvor vandet kaskader og skaber en meget fin effekt. Den skrånende overflade gør alt interessant. Formen på vasken og designet er meget simpelt, men også omhyggeligt udvalgt for at fremhæve sine specielle egenskaber og for at gøre det skarpt på en subtil og elegant måde.

Minacor.

Dette er en samling håndvaske lavet af et nyt mineralmateriale kaldet Minacor. De har en glat og fløjlsagtig tekstur, men på samme tid er de slidstærke armaturer. Hvert stykke fra Hansa Minacor håndvask serien imponerer med sin enkelhed, glatte og magre linjer og med den kloge måde, hvorpå vandforsyningerne er integreret i deres design.

Azzura.

Dette er Azzurra håndvask og det er designet af Marti Guixe. Det har et ukonventionelt design, og det er meget funktionelt. Med denne håndvask har du alle de nødvendige ting på et sted: sæbe, vand og håndklæde. Det har et smart, men simpelt design, og det er lavet af rustfrit stål, hvilket også gør det slidstærkt, og det kommer også med to indvendige paneler af teak. Selvfølgelig er den iøjnefaldende detalje den kæmpe tøjpinde håndklædeholder.

Kop.

Cup håndvasken har også et smart og elegant design. Oprettet af Artceram og designet af Meneghello Paolelli Associati, blev denne håndvask inspireret af en kaffekop. Det har et simpelt og moderne udseende, med slanke og en kopformet base. Håndtaget kan bruges som håndklædehanger, hvilket gør håndvask endnu mere funktionelt. Den kommer i hvid eller sort og hvid kombination.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar