10 Flere ting, du kan oprette ved hjælp af reb

For et par måneder siden samlet vi en række store DIY projekter i en artikel om, hvordan du kan bruge reb for at skabe nyt udseende med en vintage touch (25 diy måder at bruge reb til et vintage look). Nu fortsætter vi på samme note, og vi præsenterer 10 flere vidunderlige DIY projekter med reb.

Rullehylder.

Disse dejlige små hylder er gode til at vise små dekorationer. For at gøre dem behøver du kun tømmer, stænger og reb. Først bore huller i hylderne, så reb kan gå igennem og så begynde at male dem. Du kan bruge en mini rulle pensel for at holde det pænt. Derefter fodre tovet gennem hylderne og lave knuder i bunden. Hæng dem på en håndklæde krog og nyd. {Fundet på recreatehome}.

Rope kurv.

Vi har allerede vist dig flere projekter med kurve, beholdere og vaser indpakket i reb. Men denne er anderledes. Dette er en kurv lavet af reb og intet andet. For at gøre det behøver du bare nogle lim, en nål og en limpistol. Først lim tippet af rebet, så enderne ikke slår ud. Derefter begynder at spole rebet. Tilføj en limmængde og fortsæt med at indpakke, indtil du laver en cirkel, der vil være bunden af ​​kurven. Start derefter med at lave siderne ved hjælp af samme teknik. Du kan også oprette interessante mønstre, hvis du vil. {Fundet på designsponge}.

Reb coasters.

Disse coasters er meget nemme at lave. De nødvendige materialer er nogle låg, tyndt sømværk, lim og sakse. Rengør lågene og tag papiret ud af dem. Sæt derefter en stor perle af varm lim i midten af ​​låget. Vind tovet rundt om lokket limning, mens du går. Lim derefter ned i enden af ​​rebet og afskær overskuddet. Du kan også bruge andre typer reb. {Fundet på valleyandcolifestyle}.

Nestende reb skåle.

Dette er et meget flot projekt, der ikke tager mere end 10 minutter. De nødvendige forsyninger er reb, varmt lim, saks og en varm limpistol. Først sættes en dråbe limpistol på rebet og spiral det, så det fastgøres til sig selv. Fortsæt processen og vink kablet opad for at skabe en skålform. Du kan bruge forskellige typer reb for at skabe flotte mønstre. Hver skål kan laves om 10 minutter, og du kan have så mange som du vil. {Found on brit}.

Rope bookend.

Her er et andet meget kreativt projekt: en bookend lavet af reb. Det er dybest set bare en kompleks knude. Det hedder en abe knytnote. Start med at spole rebet i venstre hånd indtil du har fire løkker og træk det lige ned til bunden af ​​løkkerne. Sæt den rundt om bunden af ​​de tre sløjfer, og tag den så op og pakk den om øverst. Tag enden af ​​rebet og hold det i mellemrummet mellem de to sæt løkker og træk det hele vejen igennem. Sæt rebet på ydersiden af ​​de tre sløjfer på siden vendt væk fra dig. Træk derefter rebet gennem hullet på bunden og gentag. Sæt derefter bolden og stram knuden. {Fundet på heartmainehome}.

Nautisk reb rækværk.

MoreINSPIRATION
  • DIY Paint-Dipped Rope Basket
  • DIY hængende rebhylde
  • DIY Rope Mirror

Giv din start et særskilt udseende ved at vælge en håndlavet type rækværk. For eksempel kan du bruge reb. Tanken er at lave en dejlig knude i enderne og at bruge enkle kroge til at styre tovet. På toppen og bunden af ​​trappen skal tovet holdes på plads, der vil være vægbeslag og bøjler, der også kan bruges langs væggen. Rebet slutter i en spole. {Fundet på houseandhome}.

Rope lampe.

Der er mange gode ting, du kan gøre ved hjælp af reb. Ideen er at være kreativ. For eksempel kan du lave et reb lampe til at vise over din spisebord eller i dit soveværelse eller køkken. Ideen er ret simpel. Det handler om at drape reb rundt om et hængende lysarmatur. {Found on homerejuvenation}.

Lodret have.

Denne dejlige lodrette have er ganske charmerende. At gøre noget lignende er slet ikke svært. Du har brug for tre robuste vævede kurve, flettet polyestertov, pottejord, urter og blomster. Klip rebet, så det er lang nok til at fordoble på hver side og tilføje yderligere 3 fod. Træk den ene ende af toppen gennem det forreste hjørne af den øverste kurv og træk igennem. Bind en dobbelt knude og træk den gennem den anden kurv. Hold kurven jævnt fordelt. Gør det samme for bagsiden af ​​hver kurv. Tilføj jorden og planterne, og du er færdig. {Fundet på abeautifulmess}.

Tæppevase / redskabsskål.

Kender du de kæmpe sodavandkopper du får på film eller andre steder? Der er ikke meget du kan gøre med dem efter det. Så her er hvordan du kan omdanne dem til dejlige vaser eller redskabskroge, alt efter hvad du bedst kan lide. Alt du behøver er noget reb og lim. Start i bunden og arbejde dig op. Tilføj lim som du forskyder og vedligeholder lige linjer. {Fundet på balancinghome}.

Rope tree swing.

Selvfølgelig er der et andet stort projekt, der omfatter reb du kan prøve, en der faktisk er meget populær: en swing. For at lave et træsving skal du have et stykke træ til sædet, et andet stykke træ til toppen, reb, trælim, klemmer, træskruer, sandpapir, maling og en borekrone. Først skære træet i størrelse. Placer de længere stykker side ved side og lim siderne sammen. Lim derefter de to kortere stykker til enderne. Klip straks. Lad det tørre og derefter bore skruehuller i hver af de 4 hjørner. Tilsæt skruerne og bor 2 yderligere huller i de ydre hjørner af hver ende. Sand træet og male det.

Tag derefter rebet og binde en dobbelt overhånd ved i den ene ende. Skub toppen op gennem bunden og nedad på den anden side. Slib en knude her også. Gør det samme på den anden side. Skær det overskydende reb. Hold rebet sammen, fold det sammen og binde en knude for at lave en løkke. Sæt sløjfen på svinget med en kæde hurtig link og gentag med den anden side. Bor et hul i hver ende og binde en knude i hvert reb. Derefter glider den løse ende af hvert reb gennem brættet og binder enderne til trægrenen med en stram linjeknude. {Found on abeautifulmess}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar