Her er de 10 mest prisbillige byer til lejere i 2018

Zillow har udgivet en rapport af de mest overkommelige byer for lejere. De kigget på de 50 største metroområder i USA til nul i de 10 mest overkommelige byer i 2018.

Dette er ikke en simpel liste over hvor du kan betale mindst lejebeløbet. Forskere overvejede også arbejde, indkomstmuligheder og befolkning, hvilket øger livskvaliteten. For at opnå karakteren måtte månedsleje i disse byer ikke være mere end 30 procent af den gennemsnitlige indkomst for markedet.

Er din by en af ​​de billigste byer til lejere?

1. Philadelphia, PA

Husstandsindkomst brugt på leje: 21.9%Zillows gennemsnitlige månedlige leje Betaling: $1,083

En 3 soveværelse, 1 bad, 1.064 kvadratmeter hjem til leje i Philadelphia for $ 1.150 per måned.

Byen af ​​broderlig kærlighed hilser lejere med åbne arme. Universiteterne tiltrækker en stor studentepopulation, hvilket gør Philly til et ret ungt sted at bo. Faktisk siger amerikanske nyheder, "Philly er et fantastisk sted for dating, da lidt mere end halvdelen af ​​befolkningen er single."

2. St. Louis, MO

Husstandsindkomst brugt på leje: 22.2%Zillows gennemsnitlige månedlige leje Betaling: $1,150

Du kan leje en stor, 2 soveværelse, 1 badeværelse, 1.165 kvadratmeter loft med udsigt til Vanguard for $ 1.139 per måned.

St. Louis er en familievenlig by. Dens centrale beliggenhed tiltrækker tech startups, flyproducenter og globale finansielle investeringsselskaber. De charmerende, historiske kvarterer har victorianske boliger, bondehuse, to-etagers kolonier og traditionelle ranchhuse.

3. Oklahoma City, OK

Husstandsindkomst brugt på leje: 22.8%Zillows gennemsnitlige månedlige leje Betaling: $1,100

En dejlig 3 soveværelser, 2 bad, 1.245 kvadratmeter lejlighed til leje for $ 1.000 per måned.

Du vil føle dig ude vest i Oklahoma City. Du finder cowboys, og hesteshows er normen her. Det bliver langsomt mere kosmopolitisk med en ny restaurant og nattelivscene, men Oklahoma City er stadig hjemme for verdens største kvægmarked.

4. Raleigh, NC

Husstandsindkomst brugt på leje: 22.9%Zillows gennemsnitlige månedlige leje Betaling: $1,441

Dette 3 soveværelser, 2 bad, 1600 kvadratmeter hjem i Raleigh har en indhegnet gård og ligger tæt på Beltline. Det er til leje for $ 1.375 per måned.

Sammen med at være en af ​​de mest overkommelige byer for lejere, er Raleigh også fantastisk til jobsøgende. Et stærkt arbejdsmarked inden for forskning, sundhedspleje, teknologi og uddannelse placerede Raleigh i Glassdoors liste over top 5 byer til job.

5. Birmingham, AL

Husstandsindkomst brugt på leje: 23.1%Zillows gennemsnitlige månedlige leje Betaling: $1,054

Moderne stue med 2 soveværelser og 2 badeværelser på 1.213 kvadratmeter på The Crowne for $ 1.015 per måned. Komplekset omfatter en swimmingpool og et motionscenter.

Bor i Birmingham drejer sig om sport og udendørs. Byen er hjemsted for den sydvestlige atletiske konference. Og hvis du ikke er en sportsfan, er der dejlige vandrestier i Red Mountain Park.

6. Kansas City, MO

Husstandsindkomst brugt på leje: 24.0%Zillows gennemsnitlige månedlige leje Betaling: $1,278

Kinsley Forest Luxury Apartments tilbyder lejligheder til leje. Denne ene er $ 1.299 per måned og omfatter 2 soveværelser og 2 badeværelser i 1.010 kvadratmeter. Ejendommen har feriested med et stort swimmingpoolområde, udendørs grill, et klubhus og fitnesscenter.

Spredt ud over to stater og to floder, Kansas City har en livlig musik scene. Jazzlegenden Charlie Parker var fra Kansas City. Da flere årtusinder bevæger sig til denne by for det overkommelige boliger og det voksende arbejdsmarked vokser området hurtigt som et kreativt samfund med masser af kaffebarer, barer og gallerier.

7. Indianapolis, IN

Husstandsindkomst brugt på leje: 24.4%Zillows gennemsnitlige månedlige leje Betaling: $1,204

Resort levende er muligt på Island Club Apartments i Indianapolis. En 1.055 kvadratmeter, 2 soveværelser, 1. 5 bad er $ 1.055 per måned.

Der er altid noget at gøre i Indianapolis. Et af verdens største børnemuseer er her, såvel som miles af rekreative vandrestier. Circle City har masser at byde på i form af underholdning. Og for sportsfans er Indy verdens største racehovedstad og har masser af professionelle og kollegiale sportshold til at juble på.

8. Cincinnati, OH

Husstandsindkomst brugt på leje: 24.5%Zillows gennemsnitlige månedlige leje Betaling: $1,282

En poolside klubhus på Stetson Square er en af ​​de mange avancerede faciliteter til rådighed. En 2 soveværelse, 2 bad, 1.067 kvadratmeter lejlighed lejer for $ 1.320 per måned.

Cincinnati tiltrækker familier på grund af byens berømmelse for at have fremragende Montessori, offentlige og private skoler. Flere Fortune 500-virksomheder rekrutterer nationalt og internationalt talent for at gøre Cincinnati deres hjem.

9. Charlotte, NC

Husstandsindkomst brugt på leje: 24.7%Zillows gennemsnitlige månedlige leje Betaling: $1,301

Stone Ridge lejligheder er rummelige, lyse og fyldte med mange faciliteter, herunder et fitnesscenter, et stort udendørs poolområde og en pejs i mange af lejlighederne. 2 soveværelser, 2 badeværelser lejligheder starter på $ 1.180 for mindst 1.000 kvadratmeter.

Med en gennemsnitlig årsløn på $ 49.600 og et pulserende natteliv er Charlotte ikke bare en af ​​de mest overkommelige byer for lejere. det står også # 22 på de bedste steder at bo i henhold til US News.Den charmerende by er stadig gammeldags og fuld af sydlig charme, men barer og restauranter tilbyder den kosmopolitiske atmosfære, du ville forvente i større byer.

10. Detroit, MI

Husstandsindkomst brugt på leje: 24.8%Zillows gennemsnitlige månedlige leje Betaling: $1,209

Du kan leje et stort 4 soveværelse, 2 badeværelser, 3.400 kvadratmeter hus som denne på Zillow for $ 1.350 pr. Måned i Detroit.

Detroit led af en masseudvandring af mennesker efter økonomiske problemer, men det ser ud til at være et tilbageskridt. Hele Foods åbnede en butik i Detroit midt i 2013. M-1 Rail, som er en ny sporvogn, der løber ned i byens hovedgader fra forstæderne, forbinder begge verdener. Små virksomheder og nye restauranter popper op, hvilket gør Detroit attraktivt for lejere.

Bor du i en af ​​de billigste byer til lejere, eller tror du, at Zillow savnede din by? Vi vil gerne høre hvilken by du vil føje til listen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar