De 10 mest almindelige VOC'er: Er de i dit hjem?

Billede: Feldman Arkitektur

Du tænker sandsynligvis ikke to gange før du belyser nogle humørlys eller polerer stueetagen. Men overraskende er disse tilsyneladende uskyldige husholdningsvarer fyldt med potentielt skadelige kemikalier, som du skal være på udkig efter.

Disse produkter - som omfatter plast, rengøringsmateriel og endda mølboller - indeholder flygtige organiske forbindelser (VOC). Honeywell beskriver VOC som kemikalier, der udledes fra mange forskellige kilder og er op til 10 gange mere skadelige indendørs, især for børn.

Ikke panik; Du kan nemt fjerne VOC'er fra (eller reducere dem i) dit hjem. Det første skridt er at opbevare produkter, der indeholder VOC uden for huset, som f.eks. Et udendørs skur eller en garage. Hvis du skal bruge et produkt, der har VOC, kan forskellige muligheder for luftfiltrering reducere forbruget og styre dit helbred.

Hvis du er overbevist om, at det helt er muligt at rive dit hjem med farlige kemikalier, er der mange muligheder for at få grønne eller VOC-frie produkter. Nedenfor er de 10 mest almindelige VOC'er i et typisk amerikansk husstand, hvor de kommer fra, og løsninger til udskiftning eller fjernelse af dem.

10 mest almindelige VOC'er

Billede: Beboere forstået

Acetone

Fundet i: neglelak fjerner, møbler polsk og tapet

Alternativer: Acetonfri neglelakfjerner er faktisk sundere for dine negle såvel som luften du trækker vejret. Du skal ikke ofre dit helbred for nymalet negle, så ved at bruge et produkt med et andet opløsningsmiddel (som alkohol), er du på vej i en VOC-fri retning. Det samme gælder for møbler polsk; flere vandbaserede erstatninger får arbejdet færdigt.

Billede: Dalton Carpet One Floor & Home

benzen

Fundet i: maling, lim, tæpper og emissioner fra benzinforbrænding

Alternativer: Benzenfri maling og lim er bredt tilgængelige.

Billede: Celia Bedilia Designs

butanal

Fundet i: emissioner fra grill, brændende stearinlys, komfurer og cigaretter

Alternativer: Ryg ikke - og forsøg at undgå rygere eller indånde brugte røg. Også de fleste komfurer, der indeholder butanal, omfatter camping- eller udendørskomfurer, som altid bruges bedre udenfor. Bivoks, sojabaserede og bomuldsløgte stearinlys er sikreste at brænde og giver stadig en god stemning.

Billede: Restructure Studio

Carbon Disulfide

Fundet i: klorvand

Alternativer: Hvis din familie drikker vand fra vand, er det den bedste måde at undgå dette VOC på at have et kul- eller karbonfiltreringssystem som en Brita.

Billede: Containerforretningen

dichlorbenzen

Fundet i: mothballs og deodorizers

Alternativ: Spring mothballsne, når du opbevarer dine out-of-season tøj, og brug i stedet cedertips, lufttætte beholdere eller tøjposer. Duften af ​​lavendel hjælper også med at holde møller væk.

Billede: Designfokus

ethanol

Fundet i: glasrensere, opvaskemidler og vaskemidler

Alternativ: Når du bruger et rengøringsmiddel indendørs, der indeholder ethanol, skal du sørge for at åbne vinduer eller oprette et effektivt luftfiltreringssystem, der absorberer kemikalierne.

Billede: LaRue Architects

Formaldehyd

Fundet i: gulvlaker og visse støbte plastmaterialer

Alternativ: En række vandbaserede polyurethan-finish er stærke og lavtoksiske, ligesom naturlige plantekemiske baserede gulvafslutninger. For at være virkelig sikker er det bedst at udelukke så meget plast som muligt fra dit daglige liv, men ved at bruge BPA-fri plast er det sikreste væddemål.

Billede: Distinktiv Remodeling

terpener

Fundet i: duftende produkter som sæbe eller vaskemidler

Alternativ: Mange naturlige eller citrusbaserede produkter er tilgængelige, som kan erstattes med duftende sæbe eller vaskemiddel, der udsender terpener.

Billede: Benjamin Moore

toluen

Fundet i: maling

Alternativ: Før du tilføjer et nyt lag maling i dit hjem, skal du kontrollere, om det indeholder toluen. Hvis det gør det, skal du åbne et vindue for at give luften mulighed for at cirkulere gennem rummet. Mal eventuelle møbler eller DIY projekter udenfor eller i garagen (med døren åben) for at undgå udledning af skadelige VOC.

Billede: Landsbybyggere

xylen

Fundet i: trafikemissioner og tomgangsbiler

Alternativ: Xylene er uundgåelig, når du er ude på vejen, så hold dine vinduer rullet op, når du kører i tung trafik, og lad aldrig din bil køre i garagen. Hvis du kommer i kontakt med et produkt, som indeholder xylen, er det bedst at bære beskyttelsesudstyr til mund og øjne eller handsker.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar