10 mest interessante arkitekturprojekter af 2010

Bøj dig selv til et indlæg, der får dit design og arkitektur sanser racing! Vi besluttede at lave en meget speciel liste, der indeholder 10 bedste boliger i 2010 ifølge dine Facebook-aktier (som de er registreret på Freshome). Så læn dig tilbage, nyd turen og sørg for at fortælle os, om du genkender nogen af ​​disse fantastiske arkitekturprojekter og / eller bidraget til denne honorære nedtælling. PS : Klik på hvert billede for at se flere billeder og detaljer om hvert projekt.

#10 Vi har set så mange imponerende arkitekturvisninger fra A-Cero, at det ikke er underligt at de gjorde det til din top 10 liste. Betonhuset II er et familieprojekt i Madrid og strækker sig over en overflade på ikke mindre end 1.600 kvadratmeter. Første indtryk, når man ser sin usædvanlige arkitektur med grå beton- og vegetationsramper, er at man ser på en bunkerindgang. Taget sikrer dette projekts økologiske egenskaber, da det indeholder solfangere, som gør boligen til et bæredygtigt projekt.

9# Denne utrolige udseende ser ud til at springe ud af en science-fiction film. Stigende på kanten af ​​en klippe, der måler ikke mindre end halvfjerds meter, House Holman har en spektakulær arkitektur. Projektet kommer fra Durbach Block Architects og ligger i Dover Heights, en kystnære østlige forstad til Sydney. Ifølge designerne blev projektet inspireret af et berømt kunstværk tilhørende Picasso med titlen "The Bathers".

#8 For dem af jer, der er let imponeret af guld, glamour, glitter og gadgets, dette Mallorca opholdssted har alle disse og mere. Dette kæmpe hjem strækker sig over et område på 10.700 kvadratmeter og var for nylig tilgængeligt til salg på eBay for et beløb på $ 28.000.000. Den gyldne bopæl blev inspireret af kreationerne fra Lugi Colani, en berømt tysk industriel designer, hvis værker har en afrundet organisk form. Mere end 1.230 kvadratmeter af 24 karat guld siges at være en del af denne overdådige bolig, hvis udseende helt sikkert har en stærk effekt.

#7 En 1870 Gotiske kirke i Utrecht blev omdannet til et moderne hjem af Zecc Architects og Thomas Haukes i 2009. "WoonkerkXL" ("Residential Church XL") imponerer på grund af de uventede perspektiver og den samlede pletfri stemning. Flere kunstværker og dekorative elementer skaber en mere venlig atmosfære og afslører den sande natur af dette tilsyneladende hellige rum, som rangeres 7 i din nedtælling.

# 6 Juvet Landscape Hotel blev designet af Jensen & Skodvin Arkitektkontor (JSA) og ligger i hjertet af en malerisk skov på Valdolla-floden i Norge. Omgivet af naturskønne udsigter, er denne type krybbe en oase af fred.

#5 Dette storslåede hjem ser fra Arkitektkontoret G. Natkevicius & Partners og er beliggende i Litauen. Dette projekt lignede "Noahs Ark", et sted hvor hele familien kommer sammen for at undgå byens jungle. Med et fascineret cantilevered volumen, en garage gemt nedenunder, gulv til loft vinduer og moderne arrangementer, er dette hjem en ægte udstilling af kunst og god smag.

#4 Fab Lab House kommer fra Institut for Avanceret Arkitektur i Catalonien (IAAC) og er en hyldest til øko-levende. Dette Madrid-baserede projekt genererer tre gange den energi, den forbruger, og huser også en frugtplantage for at producere mad. Det ser måske ikke ud til at være meget tiltalende, men det er et bæredygtigt projekt, der helt sikkert sætter et eksempel.

#3 Denne utrolige flotte hjem er designet af den spanske arkitekt Ramón Esteve og kombinerer moderne livsstil med frihed til et feriehus. Omdrejningspunktet for denne bolig er den fantastiske uendelig pool, der skaber en drømmelignende atmosfære. Nogle af de ydre vægge har en imponerende klippefyldt finish, der sandsynligvis er inspireret af det smukke naturlandskab omkring denne bygning.

# 2 Querosene House kommer fra arkitekter grupoSP og er beliggende i São Paulo, Brasilien. Utroligt nok var dette projekt specielt udviklet for at "rumme" ikke mindre end 7500 bøger. Vi finder dette hjem virkelig spektakulært og uddannelsesmæssigt fra alle synspunkter. Og jer selvfølgelig deler vores mening, da denne sindssyge krybbe rangerer 2 på din liste.

# 1 The Fish House er en eksotisk bolig designet af Guz Architects og er beliggende i Singapore. Sagde at være en "moderne tropisk bungalow", er dette hjem perfekt integreret i sit klima og miljø. De buede tage, der symboliserer havbølgerne, er næsten helt dækket af tynde bøjelige solcellepaneler, der leverer tilstrækkelig energi til huset, mens det resterende område bruges som et grønt tag, der giver beboerne nogle udendørs fritidsområder. Bæredygtig, excentrisk og viser en smagfuld overflod - bare nogle af de egenskaber, der gør dette arkitekturprojekt nummer et i dine Top 10 Homes for 2010.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar