10 mest populære projekter præsenteret i april 2012

På Freshome publicerer vi hundredvis af projekter hver måned, hvilket gør det interessant at se, hvilke du kunne lide det bedste. Baseret på dine Facebook-aktier sammensætter vi en liste med de mest populære indlæg, og vi deler det videre. Ved at klikke på billederne kan du se flere billeder og detaljer om hvert projekt. Nyd og fortæl os om dit yndlingsprojekt lavede listen til april måned!

#1. I på nummer et Shangri-La Villingili Resort and Spa i Maldivernes sydlige atoll strækker sig over det mousserende farvande og tilbyder et luksuriøst sted at trække sig tilbage og glemme alting - koncentrere sig om dig selv i direkte forbindelse med det naturlige miljø. Afventer gæster med sine 142 villaer, er feriestedet omgivet af hvidt sand ledsaget af en ubekymret ferie omgivet af 3,5 miles af Det Indiske Ocean.

#2. Patentanmeldelsen Rocking-2-Gether Chair designet af Houston arkitekt Paul Kweton skaber denne delte øjebliks rutine, mens der vises et omhyggeligt mesterskab. Fremstillet af CNC-malet bjergkrydsfiner, kan den moderne gyngestol tilpasses til at vise forskellige tætheder og størrelser for træafstandsstykkerne, så du kan styre den visuelle forbindelse mellem dig og dit kæledyr.

#3. Næsten stigende 140 meter i luften over indisk jord, den Bandra Ohm Residential Tower var formodentlig designet til en placering i Mumbai, Indien. James Law Cybertecture forestillede sig en klynge af meget moderne rum inspireret af rippel effekten. En afrundet omrids udgør en storslået boligbygning, der ligner Ohm (?) Symbolet.

#4. Dette hvide hjem i Queensland, Australien, fik stor opmærksomhed denne måned. Bygget på en imponerende masse på 824 kvadratmeter, har boligen fire soveværelser og fire badeværelser, et udendørs underholdningsområde, en swimmingpool og en tre-bil garage. Men hvordan renser du sådan bolig?

#5. Levende vægge er et street art projekt initieret af kunstneren Nikita Nomerz , fra den vestlige russiske by Nizhniy Novgorod. Graffiti- og gadeartisten søger nedfaldende bygninger og maler dem til levende tegn. Bare klik på billedet nedenfor for flere eksempler på hans utrolige arbejde.

#6. Det Coco Palm Bodu Hithi Hotel i Maldiverne fascinerer med sin samling af 100 villa design at vælge imellem, hver luksuriøst viser et indbydende indretning og er stærkt forbundet med de forbløffende omgivelser. Beliggende på en privat ø i Maldiverne, byder udvej på moderne design fusioneret med traditionelle påvirkninger.

#7. Indretningsarkitekt Rees Roberts samarbejdet med Steven Harris Arkitekter at skabe et fantastisk moderne hus beliggende i Cabo San Lucas. Huset på Baja-halvøen er sammensat af private gårde og elegant indrettede interiører med udsigt over mousserende farvande og var designet til at fremstå som en del af landskabet, med store udvidelser af glas, der åbner interiøret mod udsigten.

#8. Hvad er det, folk ønsker fra en lejlighed? Rum, komfort, stil, en konstant følelse af et indbydende rum, et privat tilbagetog fra verden? Lad os se, hvor mange af disse funktioner vi kan se i denne gengivelse af en lejlighed på 300 kvadratmeter designet af Alexander Chervinskyi til Azovskiy & Pahomova Arkitekter.

#9. Formodentlig at forbinde Hong Kong til Beijing, den Express Rail Link West Kowloon Terminus siges at blive den største underjordiske højhastighedstogstation i verden. Dette moderne koncept blev designet af Andrew Bromberg fra den internationale arkitekturstudio Aedas og færdiggørelsen er programmeret til 2015.

#10. Det Isaly Residence er et fantastisk hjem designet til Isaly familien i et byhus i 1848 Gramercy Park i New York City. Ved at tilføje en 620 kvadratmeter penthouse ovenpå blev bygningen opdelt i to lejligheder af samme værdi. Den åbne etage øverste del skulle blive en smuk showcase hjem beboet af Isalys. Fractal konstruktion samarbejdet med lysdesigner Ingo Maurer og billedhugger Emilio Garcia for at skabe en up-to-date bopæl med mange inspirerende elementer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar