10 mest populære projekter præsenteret i august 2011

August var en hel måned for Freshome. Fra utrolige design- og arkitekturprojekter til mind-blowing kunstværker var de alle her for din overvejelse. Som normalt, i slutningen af ​​måneden inviterer vi dig til at gennemgå de mest stemte Freshome-indlæg og til sidst give os din tilbagemelding. Listen nedenfor blev opnået i henhold til dine Facebook-aktier, som de blev registreret i sidste august. Husk at ved at klikke på billederne, kan du se flere billeder og detaljer om hvert projekt.

#1. Det mest populære Freshome-indlæg i august var en fascinerende tropisk ø yacht projekt påtænkt af britisk baseret selskab Yacht Island Designs. Den flydende tropiske ø vil være lavet af stål og vil måle 90 meter lang, rigelig plads til at opbygge et lækkert og luksuriøst miljø, der ville sejle væk i solnedgangen.

#2. Laranjeiras Residence er designet af Fernanda Marques Arquitetos Associados og er en fascinerende 10.225 kvadratmeter sommer tilbagetog beliggende i Rio de Janeiro, Brasilien. Ifølge arkitekterne blev træ brugt som en måde at beskytte det mod havluften og gøre det mere velkendt i det grønne Mata Atlântica. Designerne siger ikke noget om den fantastiske visuelle effekt, denne tilgang havde på det overordnede design.

#3. Bedøvelse ved design, Armada House komprimerer en verden af ​​muligheder i sin fascinerende arkitektur. Oprettet af prisvindende Keith Baker DesignBoligen ligger i Victoria, BC, Canada, og viser et vigtigt træk ved konstruktion: det nødvendige forhold og samarbejde mellem designeren og klienten. Den canadiske designer skabte et hjem hvor volumen krydser og former forene for at danne et specifikt design, drømt af ejeren og implementeret af arkitekten.

#4. Her er et hjem med et fejlagtigt moderne design. Dinesh Mills Bungalow kommer fra atelier dnD og ligger lige udenfor byen Vadodara, Indien. Eksteriøret er helt fascinerende, da huset ser ud til at flyde på en spektakulær pool, beriget med en dejlig dekorationsfontæne.

#5. Vi har set ganske få værker af genial arkitektur, nok til at sige dette er en af ​​dem. Keret House er et projekt planlagt af Jakub Szcz? Centrala, der snart skal udvikles i et smalt hulrum mellem bygningerne på 22 Ch? odna Street og 74? Elazna Street i distriktet Wola, Polen. Keret House siges at have et interiør, der vil variere mellem 122 centimeter og 72 centimeter, hvilket gør det til en ekstremt smal krybbe.

#6. Velkommen til en lejlighed, der inspirerer glædelig levevis. Invaderet af farve, dette sted har så mange smukke detaljer, at vi fandt det svært ikke at nyde hvert billede i detaljer. Med en privilegeret beliggenhed på loftet i en downtown bygning, blev denne lejlighed i Madrid organiseret og indrettet til at rumme et par i et lyst, sofistikeret og forfriskende miljø. Forfatteren af ​​denne fremragende makeover var arkitekten Charlie Diaz, der valgte et loft, der er både æstetisk og sjovt.

#7. Det Ophold Zanzibar blev designet af designfirmaet HBA / Hirsch Bedner Associates og er en fascinerende udvej beliggende på et fjernt hjørne af øen Zanzibar. Ifølge arkitekterne er alle møbler i The Residence Zanzibar en blanding af kulturer, som afspejler de forskellige indflydelser i Zanzibis historie.

#8. Her er en møbelsamling, der ikke efterlader dig ligeglad. BUddha hovedbord og pouf blev designet af 21. Living Art og gøre for nogle spændende indretningstilbehør.

#9. Amerikansk arkitekt David Jameson designet den smukke japanske inspireret Tehus bestående af et suspenderet volumen, specielt oprettet for at tjene som et meditationsrum. Det flydende tehus er belyst af gulvlamper, hvilket gør det helt spektakulært at observere om natten.

#10. Solhuset er designet af Guz Arkitekter og er et smukt grønt hjem beliggende i Singapore. Arkitekterne siger, at ejeren har bidraget meget til deres planlægning ved at lade sin samling af kunst og skulpturer være en vigtig inspirationsfaktor for det overordnede design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar