10 mest populære projekter præsenteret i februar 2011

I sidste måned blev mange designs vist på Freshome meget værdsat, så beslutningen om at præsentere de 10 mest populære projekter, der præsenteres i Februar 2011 var let at komme forbi. Spændende fra komfortable boliger til forbløffende villaer, overrasker projekterne kunstneriske fortolkninger af mellemrum, former og farver. Glem ikke at ved at klikke på billederne, kan du se flere billeder og detaljer om hvert projekt.

#1. The Meera House, designet af Guz Architects, ligger på øen Sentosa i Singapore. Det er et dristigt og originalt projekt, der har grønne rum til hver etage af bygningen. På grund af de nærliggende bygninger var så tæt, blev der konstrueret vægge på hver side for at beskytte privatlivets fred. Hvert etage har visuel eller faktisk adgang til grønne områder, og den lagdelte effekt gør hver etage til at føle, at det var en enkelt etagers bolig, der sad i en have.

#2. Ved hjælp af tusindvis af skruer, Andrew Myres, en 31-årig kunstner fra Orange County, Californien, formår at skabe mind-blowing portrætter ved at bore skruer i træ og nogle af dem har 1,2m (4ft). Ideen ramte Andrew mens han arbejdede i en kirke et par år tilbage, og han begyndte at arbejde på det første portræt. Han lavede bronze reliefs, der skildrede Saint Catherine's liv og tænkte på, hvordan det ville være at skabe dem helt ud af skruerne.

#3. PONS + HUOT-kontorer i fransk arkitekturpraksis Pottgiesser blev designet til at tage højde for hovedkvarteret for to virksomheder: Pons and Huot. Den er opdelt i to vandrette planer, med en solid eg platform, der tjener både som loft og som skrivebord overflade. De fire laterale sider har plads til arkiver, garderobeskabe og køkkenet.

#4. Designet af Cape Towns mest elskede arkitekt, Stefan Antoni Olmesdahl Truen Architects (SAOTA), blev lejeboligen opkaldt First Crescent Villa. Et stort udendørs skylight forbinder bygningen med landskabet, og de store vinduer giver den naturlige udsigt til kontrast til det imponerende, moderne interiør.

#5. Beliggende oven på det eftertragtede område "Bird Streets" i Los Angeles, Californien, er den 4.000 kvadratmeter ejendom til salg på 9010 Hopen Place. Det har fire soveværelser og fem badeværelser, en betagende infinity pool i en indre gårdhave, der tilbyder uovertruffen panoramaer af byen. Værd at næsten 10 millioner dollars, har boligen skræddersyet super slanke indrammede skyderdøre, der åbner beboelsespladsen til gården.

#6. Boligen i Cabrera, Den Dominikanske Republik, kaldet Casa Kimball, blev designet af arkitekterne fra Rangr Studio. Bygningen har forbløffende panoramaer af Atlanterhavet fra alle punkter i bygningen og haven. Med over 20.000 kvadratmeter, villaen funktioner otte fulde suiter er til rådighed til leje.

#7. Det luksuriøse 5-stjernede Pimalai "tilflugtssted" blander sig med det naturlige miljø og skaber uforglemmelige oplevelser for turisterne, der beslutter at tilbringe deres ferie her. Den imponerende udvej og spa ligger i det smukke Thailand. Beliggende væk fra overfyldte strande inden for regnskoven møder den sølvhavsstranden og besætter 100 hektar tropisk vegetation med direkte adgang til en 900 meter lang uberørt sandstrand og tilbyder 121 boligenheder.

#8. The WhitePod Alpine Ski Resort ligger 1700 meter over havets overflade i landsbyen Les Cerniers og består af 15 originale boligenheder i form af igloos. Hytterne har en pejs, en king size seng, et stort vindue for uhindret udsigt over dalen og masser af komfort. Skiløjperne er i gåafstand, og turisterne kan altid tage en kort gåtur til en fælles underholdningsbygning, hvor de kan købe mad og drikke.

#9. Designet af SouZou Creations i Japan, kan de søde håndlavede madringe købes online fra Etsy. Ringene er meget originale og byder på forskellige madkurser og drikkevarer, fra pretzels til spaghetti og fra den verdensomspændende konsumerede cola til milkshakes. Små detaljer som den indviklede tallerken design eller dekorationer i form af små paraplyer og frugt er smukke og synes meget virkelige.

#10. Beliggende på øen Maui, Hawaii, mellem Kaanapali og Kapalua, blev boligen designet af den californiske arkitekturstudio Arri LeCron. Det dækker over 9.200 kvadratmeter, opdelt i 7 soveværelser hver med et luksuriøst bad, våde bar og vedhæftet ocean ohana, 3 halve badeværelser, en stor åben stue med et fuldt udstyret køkken med separat lukket butler køkken, sport bar med pool og spil borde på en flydende mezzanin, et spa og vandfald og en garage, der kan passe tre biler.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar