10 mest populære projekter præsenteret i januar 2012

Den første måned i 2012 manglede ikke behagelige design overraskelser. Som følge heraf samlet vi en imponerende liste over projekter, hvor hver af dem var værd at genanalysere i detaljer. Men denne post vil alt om din mening, så uden yderligere ado er her de 10 mest populære indlæg, der præsenteres af Freshome, ifølge dine Facebook-aktier. Husk at ved at klikke på billederne kan du se flere billeder og detaljer om hvert projekt.

#1. På nummer et har vi den overdådige Jumeirah Vittaveli Resort, beliggende i de smukke Maldiverne. Dette nye feriedestination består af 91 villaer og suiter, som hver har en privat pool, direkte strand og lagunetilgang samt et privat massagerum.

#2. Beliggende på en bakke nær Bali's Kings of Kings, Viceroy Bali Resort & Spa tilbyder indkvartering enheder, der kombinerer komfort og privatliv. De 25 villaer på feriestedet er integreret i dette naturskønne landskab, hvilket gør det muligt for hver af gæsterne her at nyde udsøgte udsigter fra komforten af ​​deres sommerhuslignende bolig.

#3. Hvis du nogensinde ville se en ægte italiensk villa lavet moderne uden at dens ægthed blev negativt påvirket, fandt vi et eksempel. Beliggende i et smukt landskab i regionen Uguria, Spinaltermine Villa er en privat bolig nær Castello di Reschio ejendom ved grænsen til Toscana. Dette maleriske palæ har fire soveværelser i hovedbygningen og et ekstra pensionat med et soveværelse. Tag et kig!

#4. Hvis futuristiske digitale designs er du ting, så kig på denne seneste gizmo præsenteret af Samsung på CES messen i Las Vegas. Denne nye type vindue er faktisk en gennemsigtig berøringsskærm, der giver dig mulighed for at tjekke vejret udenfor, mens du holder kontakt med alle dine yndlingswebsteder. Samsung digitalt vindue kan installeres, hvor brugeren ønsker: i køkkenet, for at tjekke forskellige opskrifter, i soveværelset, til tidlige nyheder om morgenen eller i gangen, i stedet for et almindeligt vindue.

#5. Du ser dine venner på Facebook, du chatter på Facebook, hvorfor ikke også spise og sove på Facebook? Dette er sandsynligvis den kroatiske designer Tomislav Zvonari? af DevianTom havde i tankerne, da de skabte denne usædvanlige seng. FBed Konceptet er formet som logoet på det verdensomspændende berømte sociale netværk, og jeg tror, ​​at jeg selv ser nogle "lignende" knapper på den lille pude og plader der. Crazy eller gennemførlig?

#6. Disse næste fantastiske intrikate detaljer skabt af Amsterdam-baserede kunstner Ingrid Siliakus er blevet samlet under navnet "Papirarkitektur”. Miniature arkitektoniske detaljer stiger fra tynde folder af papir for at forme tredimensionelle kunstneriske stykker. Alle vinduer, hjørner og hustage var designet til at passe ind i en ramme, der efterligner skylines og kaster interessante skygger.

#7. Når folk hører det italienske ord Vespa, er det øjeblikkeligt forbundet med Piaggio scootere. Ordet betyder faktisk "hvep" og blev brugt af Enrico Piaggio til sine scootere, da de første gang optrådte i 1942 på grund af deres udseende og den summende støj, som to-taktsmotoren skabte. Ved at omdanne denne 1968 vespa til en arbejdsstation blev dens skæbne forseglet på en original, praktisk måde.

#8. Steve Wheen er det kunstneriske sind bag en stor blog berettiget pothole gartner. Det er her, at han uploader billeder af forskellige miniature haver, han udvikler sig omkring øst London. Guerilla-gartnerens projekter er originale og forskelligartede og tilbyder et muntert alternativ til den ellers triste tilstand i nogle af Londons østgader.

#9. Har du nogensinde tænkt på at bygge et hjem mørkt på ydersiden og fyldt med lys på indersiden? The Lake House er et perfekt eksempel på, hvordan disse to elementer kan med succes indgået for at danne en fantastisk moderne boligbygning. Bare klik på billedet for flere detaljer.

#10. Denne imponerende penthouse i San Francisco kan defineres af farve, inspirerende interiør og luksus. Den generøse lejlighed har en samlet overflade på 3.889 kvadratfod og rummer hele 21. etage i en smuk art deco bygning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar