10 mest populære projekter præsenteret i juli 2011

Juli var en meget inspireret designers måned. Og som vi vil se fra projekterne nedenfor manglede vi heller ikke arkitektur "mirakler". Vi inviterer dig til at gennemgå de mest stemte Freshome-indlæg og til sidst give os din tilbagemelding. Som normalt blev denne nedtælling opnået i henhold til dine Facebook-aktier, som de blev registreret i den sidste juli. Husk at ved at klikke på billederne, kan du se flere billeder og detaljer om hvert projekt.

#1. Julis mest populære Freshome-indlæg indeholdt en lys og behagelig lejlighed, der udstillede masser af tiltalende dekorative elementer. Med en typisk Skandinavisk design, men alligevel individualiseret gennem oprindelige detaljer, består denne lejlighed af to værelser plus køkken og er spredt over en overflade på 81 kvadratmeter. Det var en behagelig overraskelse at se denne lejlighed får flest Facebook-aktier. Til gengæld har det "privilegiet" at åbne vores "bedste af" liste.

#2. En nøjagtig kopi af "Op" hus blev for nylig bygget af Bangerter Homes i Herriman, Utah. Og da Freshome dækker alle større ukonventionelle arkitekturprojekter over hele verden, fik dette hjem virkelig vores opmærksomhed. Og dømme efter dine stemmer, det fik også din. Klik på billedet til det oprindelige indlæg og en nyhedsdækning på projektet.

#3. Richard Clarkson i samarbejde med Grace Emmanual, Brodie Campbell, Jeremy Broker, Eamon Moore, Kahlivia Russell og Joya Boerrigter designet en vugge til voksne. Designet for maksimal afslapning, komfort og ro, kunne denne usædvanlige lænestol ikke se mere tiltalende ud.

#4. Chiswick Woodworking Company gennemført et interessant og meget praktisk projekt bestående af flere lagringsenheder, der kan trækkes ud under trappen. Trækmekanismen er enkel; På denne måde kan enhver have let adgang til emnerne inden for "trappen". Vi blev glædeligt overrasket over at se, at dette var et meget populært indlæg og af god grund.

#5.  Plushtography er et designstudio, der begyndte at skabe linsekuderen for sig selv, og så tænkte på at dele deres arbejde med verden. Disse håndlavede fotopuder kommer i tre forskellige former: en Canon 50mm og en Nikon 35mm objektiv til $ 35 og en Canon 24-105mm objektiv til $ 65. Lavet med fleece og filt, puderne er bløde men robuste. Hvert design var beregnet til at blive nydt af alle, hvis kærlighed til fotografering kan ses uden for deres billeder.

#6. Denne særlige lejlighed på flere niveauer på 5.000 kvadratmeter er det perfekte sted at kombinere et blomstrende socialt liv med hjemmets komfort. Ejeren og Martin Building Company arbejdede sammen for at designe et personligt rum, der ville erstatte det gamle lager. Beliggende i San Francisco's South of Market-distrikt, gør lejligheden opmærksom på spændende funktioner som basketballbanen eller træet midt i stuen.

#7. Denne måneds nummer syv er en fascinerende lejlighed og også et godt eksempel på, hvordan 64 kvadratmeter kan omdannes til et rummeligt og elegant opholdsstue. Hallen, der byder dig velkommen, er bred og byder på højt til loftet og lyse vægge og introducerer dig til den typiske 20-årige stil med stramt stucco og dekorativ parket. Og laver du det skøre tapet?

#8. Victor Enrich er en kunstner og en arkitekt, hvis 3D bygning illustrationer fanget vores opmærksomhed. De originale versioner af bygningerne nedenfor genfortolkes på en original måde af kunstneren, og resultaterne er opsigtsvækkende. Få flere oplysninger ved at klikke på billedet nedenfor.

#9. Dette næste boligprojekt kommer fra Singapore-baserede arkitekter ONG & ONG. Som hedder 72 Sentosa Cove House, er boligen beliggende i et eksklusivt oceanfront boligområde i øst for Sentosa Island i Singapore. Arkitekterne var nødvendige for at maksimere rummet og sikre indbyggernes privatliv, samtidig med at man konstruerede en komfortabel, men luksuriøs bolig. Fabulous moderne, 72 Sentosa Cove House forbinder flere områder - både private og offentlige - i en række velplanlagte rum, der hilser familien med en trøstende følelse.

#10. Sidst men ikke mindst er her et virkelig spektakulært hjem beliggende på den spanske ø Formentera. De udendørs arealer er mere end indbydende: En generøs pool med farverige og hyggelige havemøbler giver indbyggerne en frisk drink og en solbad. Interiøret har velbevarede traditionelle detaljer. Bare for fredelig og ferie-inspirerende ikke at elske.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar