10 mest populære projekter præsenteret i juli 2012

Klar til denne måneds mest populære Freshome-indlæg? Fra de seneste gadgets i den kreative industri til fantastiske boliger og moderne resorts, manglede juli ikke spændende design og arkitektur overraskelser. Som sædvanlig kan du se flere billeder og detaljer om hvert projekt ved at klikke på billederne.

#1. Den nye zSpace display forudsat og implementeret af Uendelig z tilbyder en revolutionerende arbejdsplatform for designere og kunstnere overalt. Den virtuelle holografiske oplevelse har en futuristisk stemning til det og genopretter computerinterfacet som vi kender det. Klik på billedet for at få flere oplysninger og en kort film om, hvordan det virker.

#2. Når det kommer til celebrity cribs, er overflod ingen overraskelse. Alligevel er dette uhyre luksuriøse penthouse i Soho, New York, med 6167 kvadratmeter (plus 3000 ± kvadratmeter fortryllende terrasser) og tre niveauer garanteret at forlade et mærke. Den slående triplex er kendt som Lenny Kravitz 'tidligere hjem og viser et inspirerende design.

#3. Neddykket i Mykonos naturlige stenrige landskab og med fantastisk åben udsigt over Det Ægæiske Hav, Rocky Retreat Two er en perfekt ferie flugt for dem på jagt efter speciel indkvartering. Den traditionelle klippefylde udvendige af boligen suppleres med flotte udendørs funktioner. Hvert værelse viser en spændende kombination af traditionelle materialer og møbler, krydret med moderne dekorationsideer.

#4. Constance Halaveli Resort er mere end et luksuriøst tilbagetog - det er et seksstjernet Maldivian Paradise fanget mellem blå vand i Det Indiske Ocean. Dette er en af ​​Maldivernes nord Ari-atoll-ture, hvor rene hvide sandstrande møder turkisvand i en uforglemmelig scene. Solterrasser og bassiner, en overvældende forbindelse til vilde natur og komfortable villaer skaber en blanding af naturlige og menneskeskabte i perfekt balance.

#5. Eksotiske omgivelser, Caribien udsigt og ekstrem luksus er blot nogle af de funktioner i den moderne ETR ferievilla i den dejlige ø St. Barts. Med en privilegeret beliggenhed på flamandens bjergside er der to ubesvarede svømmebassiner (et pr. Niveau), grillplads og et stort trædæk, og mulighederne for udendørsunderholdning er ubegrænsede.

6#. IKEA viser igen, hvor engageret mærket er at "forbedre hverdagen for de mange"Med åbningen af ​​sin midlertidige VIP Lounge for alle at nyde. Fundet i Terminal 3 i Charles de Gaulle lufthavn i Paris bliver virksomhedens produkter en del af en afslappende installation - passagerer opfordres til at tilbringe tid mellem flyrejser hviler på en behagelig seng eller sofa, ser tv eller læsning.

#7. Dette imponerende moderne hjem beliggende på bredden af ​​Middelhavet, på den sydlige skråning af Mount Carmel i Israel, blev designet af Heidi Arad Arkitekter og hilser bæredygtig arkitektur. Med et samlet boligareal på 250 kvadratmeter udstiller boligen et elegant udvendigt, domineret af en hvid farve, som delvist forstyrres af træbeklædning. Projektet åbnes mod havet ved hjælp af glasskydedøre.

#8. Den elegante og yderst indbydende L'Atelier Cafe i Cluj, Rumænien er et sted, der kombinerer kulturelle arrangementer, god kaffe og kvalitetssamlinger. Ifølge designerne blev ideen om planlægning initieret af en simpel ting - der er behov for et rum, der skal påvirke stemningen på et subtilt niveau af opfattelse, den slags opfattelse, som kun kultur kan udvikle sig.

#9. Det SGNW House er designet af Metropole Architects og er indlejret i den frodige vegetation af Zimbali, Sydafrika. Uanset hvad standpunktet, tilbyder dette moderne hjem detaljer, der inspirerer og forbløffer. Klik på billedet for at få en rigtig visning af overflod.

#10. Maurício Karam færdiggjort design af Lejlighed Leopoldo, et godt eksempel på hvordan man optimerer et 45 kvadratmeter stort rum uden kompromis i stil. Placeret i Sao Paulo, Brasilien, blev den lille lejlighed genopfundet ved at slippe af med nogle af de eksisterende ubrugelige vægge og skabe en kontinuerlig opholdsstue, men samtidig opretholde et højt privatliv i badeværelset og vaskerummet. Tag et kig!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar