10 mest populære projekter præsenteret i marts 2011

Freshome læsere, siden du værdsat vores sidste Top 10-indlæg, besluttede vi at gøre det til en (god) vane. Derfor ønsker vi i dag at fremvise de bedste projekter, der præsenteres i marts i henhold til dine Facebook-aktier. Som sædvanlig kan du se flere billeder og detaljer om hvert projekt ved at klikke på billederne. Nyd denne fantastiske skærm og i slutningen bedes du have en kommentar, der giver os besked, hvis der er noget andet projekt, du gerne ville have medtaget på denne liste.

#1. Ifølge dine stemmer er det bedste projekt, der blev forelagt af Freshome i marts Før jeg dør... i Nola er en interessant kunstinstallation tilhørende kunstner og byplanlægger Candy Chang. Kunstneren formåede at vende en af ​​væggene i et forladt hus i New Orleans til et massivt tavle, hvor beboerne kan skrive deres livslange drømme. Hvilken usædvanlig måde at gøre opmærksom på ens livsmål!

#2. Designet af Steve Kuhl, dette fantastiske pirat inspireret soveværelse udfører en drøm for piratentusiaster i alle aldre. Ingeniøst konstrueret, det unikke soveværelse kan nås ved at slippe af al frygt og blive barn igen: På et overlegent gulv tager et hul i væggen dig glide ned et glide i en behagelig pude i det faktiske soveværelse. Når du står op står øjnene straks op for at møde en vidunderlig eventyrstruktur: et stort piratskib højt på loftet.

#3. Beliggende i den centrale del af Gironas middelalderlige kvarter og med udsigt over Plaça de Sant Domènec, Spanien, er dette en ejendom kaldet Alemanys 5 beliggende i en original bygning fra det sekstende århundrede. Huset er for nylig blevet renoveret af arkitekten Anna Noguera og har og utroligt design, der inkorporerer både traditionelle og moderne elementer.

#4. Villa Valentina er en imponerende udseende moderne bolig beliggende i Miami Beach, Florida, USA. Nummer 4 er et glamourøst hjem med ikke mindre end 6 badeværelser og 6 soveværelser. Dens terrasser på flere niveauer og brede vinduer giver uhindret udsigt over den smukke bugt, mens de strategisk placerede havemøbler sikrer uforglemmelige øjeblikke udendørs som om stranden ikke var tæt nok.

#5. Læsernes valg nummer 5 er a Batman-inspireret interiør i Eden Motel, en ægte elskende reden beliggende i Kaohsiung, Taiwan. En king size seng, en Bat-mobile, cementlignende vægge, gigantiske spejle og selvfølgelig store Batman-logoer er blot nogle få af de specielle funktioner, som barneseng har at byde på. Vi fandt ud af at dette sted kan lejes i timen, og at det koster 50 $ for en tre timers blok.

#6. Zecc Architects lykkedes det umulige: omdannelse af 1931 vandtårn i Soest, Nederlandene til et moderne hjem med ikke mindre end ni niveauer. Som du sandsynligvis allerede havde forestillet dig, kom mange udfordringer med denne usædvanlige "boligreparation". Ifølge I New Idea var lys hovedproblemet, da tårnet kun havde et par små vinduer. Løsningen? Indsætning af et tre-niveau højt vindue, der lader lys ind uden at forstyrre tårnets mid-century udseende.

#7. Baseret på en vifte af smukke natur, Alila Villas Hadahaa øen udvej i Maldiverne er det perfekte sted for en afslappende ferie. Designet af SCDA Architects, byder det fantastiske tilbagetog sine gæster velkommen med en overraskende samling af indvendige og udvendige rum. Med 16 Island Villas, 20 Island Villas med en privat pool og 14 Aqua Villas er tilbagetogskomplekset det første luksuriøse feriested på Gaafu Alifu (North Huvadhoo) Atoll i Maldivernes nye sydlige grænse.

# 8. Villa Mayana blev designet af arkitekt Enrique Barascout og ligger nær Hermosa Beach i Costa Rica. Villaen har 6 dobbeltværelser, 2 stuer og 2 spisestuer og kan rumme op til 16 personer. Den laveste lejepris per uge (til 6 personer) er € 8955. Hvad synes du-det er værd?

#9. AquaNotes® er et vandtæt notesblok designet til alle de mennesker, der føler, at det eneste der holder dem fra at være millionærer, er at huske de ideer, de har, mens de bader. Ifølge producenterne, AquaNotes® er et vandtæt notesblok, der giver dig mulighed for at optage dine gode ideer, mens du er i badet. Det er så holdbart, at du selv kan skrive under vandet. De er genbrugelige, miljøvenlige og notesblokken er trykt med sojabaseret blæk. Ligesom en post det, kan den skrevne idé placeres på dit skrivebord og træffes til handling

#10. Nummer 10 er en speciel møbler behandler for dem af jer med en lidenskab for læsning og for ... katte. The Cat Library blev designet af Corentin Dombrecht og er et praktisk aktiv til at have rundt for både mennesker og katte. Designet er modulært, så mere end en reolkombination er mulig. Cat Library er let at integrere i et stort udvalg af moderne og endda traditionelle interiører. Klik på billedet nedenfor for flere detaljer og en sjov video.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar