10 mest populære projekter præsenteret i marts 2012

Klar til de mest værdsatte projekter præsenteret på Freshome i marts? Alt fra skandaløst fashionable boliger til utrolige øbyer, vil de ideer, vi skal fremvise i denne "bedste" post, forbløffe og inspirere. Som sædvanlig er projekterne opført efter vores læsers Facebook-aktier. Husk at ved at klikke på billederne, kan du se flere billeder og detaljer om hvert projekt. God fornøjelse!

#1. I nummer et, denne kolossale seks soveværelser, 10 badeværelser bolig beliggende i Bel Air, Californien, med en appel til dem, der er fascineret af en overdådig livsstil. Projektet leveres med et meget moderne interiørdesign, der sigter mod at tilfredsstille egoet til de mest prætentiøse beboere.

#2. Beliggende i Unterterzen, tæt på en af ​​Schweiz største søer - Walensee - dette boligprojekt, der rejser to historier i luften, blev designet af østrigsk studie K_M Architektur. Med udsigt over både søen og Churfirsten-bjergene hviler den fantastiske moderne bolig på et bølgende landskab og viser en utrolig forbindelse til omgivelserne.

#3. Beliggende i Girardot, Colombia og designet af studio GM Arquitectos, GM1 House kommer med et meget moderne udseende præget af et stort fladt tag, gulv til loft vinduer og en overordnet minimalistisk design tilgang. Denne moderne sydamerikanske bolig er struktureret på to niveauer og blev forestillet med vægt på naturen, for at bringe det frodige omgivende miljø indendørs.

#4. Stock Farm Residence er designet af studio Locati Arkitekter og er beliggende i den lille by Hamilton, Montana, USA. Det rustikke udseende og de naturskønne omgivelser gør denne single story hjem give væk en fredelig stemning. Klik på billedet for at finde ud af mere:

#5. For alle jer naturelskere på udkig efter et hjem udenfor bykonventioner og racket, her er en mulighed. Øko-Aborre blev designet af Sussex-baseret arkitektur og byggeri firma Blå skov og sikrer en høj levestandard. Vil du overveje at opgive din moderne lejlighed til et naturligt omgivet, alt udstyret træhus?

#6. Denne græske bolig kan følge mønstre af nutidig arkitektur, men det kommer også med et par originale træk. Designet af Dimitris Economou, Oikia Voulas Panorama er en overdådig villa i Athen, bygget med bæredygtighed i tankerne.

#7. Tehus og bibliotek er et projekt forudset af studiet Archi-Union Architect og ligger i baghaven på Archi-Union Architects 'kontor i Shanghai, Kina. Dets usædvanlige udseende overholder reglerne for moderne design, mens du tilføjer lidt ekstra ...

 #8. Kombinerer asiatiske designpåvirkninger med et moderne behov for komfort, tilbyder denne villa i Phuket, Thailand overraskende detaljer, uanset hvad standpunktet er. Det fire-værelses havnefront er defineret af en imponerende infinity pool, der falder ind i Andamanhavet og udendørs dæk med panoramaudsigt.

#9. Berømte fodboldhold og sportsinstitution Real Madrid, for nylig afdækket deres planer om at udvikle et projekt berettiget Real Madrid Resort Island i samarbejde med regeringen for Emiraten af ​​Ras al-Khaimah. Den talte om en milliard investering vil resultere i eksklusive villaer, et 5-stjernet hotel, en forlystelsespark, et klubmuseum og verdens første stadion med den ene side åben til havet.

#10. Forudsat af Amsterdam-baseret studie Hans van Heeswijk Architecten, Rieteiland House og er en 2.900 kvadratmeter, tre etagers hjem specielt udviklet til van Heeswijk familien. Boligen blev bygget i fredelige omgivelser på øen IJburg, nær Amsterdam, i Holland. Se også de indvendige fotos på det oprindelige indlæg.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar