10 mest populære projekter præsenteret i maj 2011

Klar til at se dine mest værdsatte projekter fremlagt af Freshome i maj? Alt fra forbløffende boliger til klogt designede produkter, er de ideer, vi skal fremvise i denne "bedste" post, helt sikkert imponerende og inspirerende. Som sædvanlig valgte vi at præsentere projektet ifølge vores læsers Facebook-aktier, så hvis du vil se dit eget design i denne nedtælling i næste måned, er du bare nødt til at stemme, stemme, stemme. Husk at ved at klikke på billederne, kan du se flere billeder og detaljer om hvert projekt. God fornøjelse!

#1. Det bedste projekt i maj ifølge stemmer stemmer fremhæver din kærlighed til fotografering og vittige designs. Disse geniale og sjove kaffekrus i form af kameraobjektiv blev designet af Photojojo og omfatter et objektivdæksel, gummibåndsfokus og zoomringe. Den mest interessante ting om dem? Begge Canon og Nikon kaffekrus er tilgængelige, og de er udstyret med en let at rengøre, varmebeholder, rustfrit stålforing.

#2. Det Metropol Parasol, Sevilla's nyeste landemærke, blev afsluttet i april 2011 og vil fungere som et arkæologisk sted, rummer et landmænds marked, en forhøjet plaza samt flere barer og restauranter. Dimensionerne af denne kæmpe ævlelignende struktur er virkelig imponerende: et byggeriområde på 5.000 kvadratmeter, et samlet areal på 12.670 kvadratmeter, en højde på 28,50 og 4 niveauer. Designet af J. MAYER H. Arkitekter, projektet består af bølgende parasoller er en del af omstruktureringen af ​​Plaza de la Encarnacíon og er sikker på at tiltrække masser af besøgende.

# 3. Earth House Estate Lättenstrasse er et boligområde bestående af ni ukonventionelle boliger og beliggende i Dietikon, Schweiz. Økologiske, venlige og ukonventionelle, disse jordhuse designet af Vetsch Architektur kunne vise sig at være en bæredygtig fremtidig trend. Ud over isoleringen af ​​hvert hjem er der et beskyttende lag med naturlig jord, som kan bruges til at dyrke græs eller planter på taget.

# 4. Casa de la Flora Resort ligger i en afsides atmosfære nær Phuket, Thailand. Med en række differentierede villaer og suiter på stranden og en præsident suite byder feriestedet på luksuriøst interiør for den perfekte ferie. Fra tøfler til Wi-Fi internetadgang tilbyder villaerne og suiterne vidunderlig forkælelse og afslapning til forskellige arrangementer - ferie med de kære, slapper af alene i privatlivets fred eller en fantastisk bryllupsrejse. Designet af VaSLab Architecture, har udvej ekstraordinære faciliteter til en overraskende ferie, samlet på en 4.900 kvadratmeter ejendom i Pangnga.

#5. Den forbløffende Ibiza i Spanien var det perfekte sted at konstruere den lyse Casa Jondal. Ophold 380 kvadratmeter, fanger boligen barrieren mellem spanske rustikke stil elementer af arkitektur og moderne designelementer. Designet af den catalanske arkitekt Jaime Serra fra Atlant Del Vent, ser Ibiza drømhus ud som den perfekte bolig for en behagelig livsstil.

#6. Har du problemer med at vågne om morgenen? Det er vores store onde glæde at præsentere denne måneds nummer 6: et kreativt vækkeur, der sikkert vil løse uanset "oversleeping issues" du måtte have. Designet af penge shredding vækkeur er bestemt for den stærkhjertede, for de rige for de desperate. Sjovt og smart, denne enhed vil sikre dig, at du kommer til at arbejde til tiden, selvom det betyder at kompromittere indtjeningen du er ved at lave den dag. Hvis der for nogle penge ikke er et problem, kan maskinen også rive andre vigtige papirer, som f.eks. Ferieflybilletter, homeworks, "to do" lister og så videre.

#7. Er du fan af afsondret hjem? Denne fantastiske bolig ligger på højeste sted af en fascinerende ø, der ligger flere kilometer væk fra Stockholm, Sverige. Lad ikke sit traditionelle, ellers pittoreske ydre fyldt dig, dette sted være i toppetilstand og sikre et ideelt opholdsrum. Strækningen strækker sig på et areal på 137 kvadratmeter og omfatter en smuk stue, et værelse med køkken og glasdøre, der fører ud til stort brodækket, en sauna og mange flere.

#8. To rektangulære armerede betonblokke sidder på toppen af ​​hinanden udgør den primære arkitektur af Paraty House. Placeret mellem São Paulo og Rio de Janeiro, på en af ​​øerne nær Paraty City, er residens cantilevers 8 meter udad fra bjergsiden. Designet af Marcio Kogan, den to etage bopæl har opholdsstue, køkken og serviceområde på nederste etage og soveværelser på andet volumen. Taget fungerer som en blanding af udvendige steder, der byder på det bedste i naturen: et observationsdæk, grønne terrasser og haver til urter, medicinalplanter og skulpturer.

# 9. Hus på fuglens flyvning blev designet af portugisisk arkitekt Bernardo Rodrigues og ligger på S. Michael Island på Azorerne. Med en meget original arkitektur, der består af buede volumener kombineret med uventede beskyttelsespaneler og ulige vinduer, er denne bolig virkelig spektakulær. En kreativ arkitekturløsning til beskyttelse af en privat bolig på nummer 9.

#10. Casas del Sol er et fantastisk designprojekt og et fascinerende tilbagetog, designet og ejet af Christina Saenz de Santamaria. Med et ønske om at tilbyde en forfriskende ny definition af luksus strand bungalow oplevelse, er Casas del Sol placeret på øen Koh Tao, Thailand. Udvej omfavner et nyt koncept kendt som 'Boutique Beach Chic', hvilket betyder diskret luksus i et moderne tropisk design, der fanger den sanseoplevende oplevelse af havet, solen og stjernerne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar