10 mest populære projekter præsenteret i november 2011

Kære Freshome-læsere, som vi gerne vil præsentere de mest populære 10 projekter i november, ifølge dine Facebook-aktier. Vi havde en hel måned, komplet med flotte designs, så dette "bedste af det bedste" valg bør være mindeværdigt. Husk at ved at klikke på billederne, kan du se flere billeder og detaljer om hvert projekt.

#1. Bali er en lille ø i Indonesien, et magisk sted, kendt verden over på grund af sin rige kultur og fascinerende landskaber. Dette er sandsynligvis hvorfor disse utrolige hængende puljer fraUbud Hanging Gardens Hotel lavede vores liste på nummer et. Den mest slående af hotellets designfunktioner er en stor, multi-leveled uendelig pool, med kurver, der siges at kopiere formen og skønheden i bakkerne i nærheden.

#2. Denne forskellige øverste etage lejlighed designet af ukrainske arkitektur studio 2B Group er placeret i en bygning i Kiev, Ukraine. Det inspirerende interiør indfanger en lang række stilarter, alle designet til at tilbyde en sømløs samling af teksturer, farver, former og materialer. Træ, beton, glas, metal, eksponeret mursten - alle disse materialer fandt deres plads i lejligheden indretning og overraskende linjer og detaljer blev formet med deres hjælp.

#3. Milano-baseret arkitekturstudio Stefano Boeri'S Vertical Forest er et boligbyggeri duo hedder Bosco Verticale der kan ses i konstruktion i hovedstadsområdet i Milano, Italien. Dette spændende grønne boligprojekt var beregnet til at dyrke skovene på himlen og give beboere og naboer mulighed for at nyde frisk udendørs luft. Bosco Verticale tilføjer grøn plads i en overindustrieret travl by, udfordrende fremtidig storby for at tilbyde sine beboere et sikkert og sundt miljø.

#4. Det Hollow Chair bringer en ny betydning til alsidige møbler. Bygget fra 618 individuelt skåret stykker af birkeskær af krydsfiner skåret ud med en CNC-maskine, den elegante moderne lænestol har vinylbetræk og en simpel, men effektiv form. Designet af Judson Beaumont af Straight Line Designs Inc., beundrer denne fantastiske lænestol sig med sin form og tillader yderligere udsmykninger takket være dets hule arme og plads under sædet.

#5. Cool og friske lejligheder er ikke svært at finde ud af, om du ved, hvor du skal se. Disse inspirerende rum kan være basen eller din næste renovering eller starten på en smuk kærlighed til indretning og arkitektur. En lejlighed som den kan ændre måden du ser på farve og enkelhed samlet i et lyst og godt oplyst rum. Denne 6-værelses lejlighed ligger i Stockholm, og ligger på de to sidste etager i en bygning, der giver beboerne masser af plads til komfortable daglige aktiviteter.

#6. Designer Pete Fecteau konstrueret en stor Martin Luther King Jr. portræt kaldet "Drøm stort"Ved hjælp af 4.242 officielt licenserede Rubiks kuber. Måling 5,8m x 2,6m x 5,7cm og vejer 454kg, denne kunstneriske bestræbelse var muligt på grund af Kickstarter.com, hvor kunstneren rejste de nødvendige penge til dette projekt.

#7. Når behovet for en fantastisk ferie rammer, tilbyder de smukke Maldiverne udsøgte oplevelser integreret i uforglemmelige landskaber. Det Taj Exotica Resort og Spa Maldiverne er et femstjernet eksklusivt feriested omgivet af frodige tropiske planter og krystalklare blå farvande. Beliggende i en af ​​de største laguner i området, spredes boligenheder idyllisk langs en fortryllende strand og giver en dejlig afslapningsindstilling for deres besøgende.

#8. Det Hotel Silken Puerta América I Madrid er Spanien et innovativt projekt, der involverede adskillige kunstnere, arkitekter og designere, der arbejder sammen om at udvikle noget uset før. Hvert niveau er differentieret fra det næste og dets design er underskrevet af verdensberømte navne.

#9.  Frank Lloyd Wright’s "Kenneth Laurent" House lavet vores liste på nummer ni. Boligen er beliggende i Rockford, Illinois og blev specielt designet af arkitekturlegenden til en kørestolsbundet veteran i årene 1949 og 1952. Det en-etagers hus udstiller en dejlig ellipseform og besidder et areal på 2500 kvadratmeter.

#10. Højt over Lake Lucerne, med en betagende udsigt over vandet og Alperne i Schweiz ligger dette massive moderne hjem med en arkitektur, der er virkelig blændende. Designet af Ungertreina, et firma, der anser arkitektur "en forpligtelse i kulturel, social og økonomisk forstand", Projektet kaldes Villa Am See, har et skulpturelt og dynamisk udseende og består af tre boliger, hver med eget layout.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar