10 mest populære projekter præsenteret i oktober 2011

Oktober var en hel måned for Freshome. Vi havde nogle utrolige projekter præsenteret, hvoraf nogle fik masser af stemmer. Dine meninger er velkomne, og i slutningen af ​​hver måned fremhæver "10 mest populære projekter ..." posten denne ide. Uden yderligere ado, her er de artikler, der scorede højest på din liste, ifølge deres Facebook-aktier. Husk at ved at klikke på billederne, kan du se flere billeder og detaljer om hvert projekt.

#1. Det mest populære Freshome-indlæg i oktober 2011 hylder disse imponerende overgivne victorianske hjem bygget ved hjælp af LEGO mursten. Den oprindelige ide tilhørerMike Doyle, der ikke for længe siden færdiggjorde sit tredje sammenbrudte hjem i denne fantastiske serie. Ifølge Latter blæksprutter er de projekter, der er lavet hidtil, kaldet viktoriansk på Mud Heap, opnået ved hjælp af ca. 110k-130k stykker.

#2. I nummer to er et fascinerende sted for retræte kaldet Ayada Maldiverne og ligger på øen Maguhdhuvaa i det dejlige Gaafu Dhaalu Atoll-distrikt. Anlægget består af 112 luksuriøse villaer og åbnet den 30. oktober 2011. Upåklageligt blåt vand, pulver hvidt sand og frodig vegetation - de alle synes at være en given i dette miniature paradis.

#3. Det River Side House er et imponerende projekt designet af Mizuishi Architect Atelier og placeret i Tokyo, Japan. Det lille hjem blev bygget på en trekant og har en bygning på 29,07 kvadratmeter. Imponerende!

#4. Blue Jay Way Residence kommer fra McClean Design og er beliggende i Los Angeles, Californien, USA. Projektet har et areal på 6800 kvadratmeter og har panoramaudsigt over LA, Santa Monica, Stillehavet og Catalina Island. Klik blot på billedet nedenfor for at få flere oplysninger.

#5. Og en anden bolig, der fik din opmærksomhed på nummer 5. Static House blev designet af Jakarta-baseret studie TWS & Partners og er et varieret 7.530 kvadratmeter moderne hjem i Jakarta, Indonesien. Klientens kort i dette tilfælde indebar opførelsen af ​​et overdådigt "havehus", en krybbe, der ville kommunikere godt med ydersiden.

#6. Træklædte boliger er meget populære i disse dage. Dette er tilfældet med dette næste hus i Almunecar opkaldt Ren hvid - en fascinerende bolig designet af Susanna Cots. Indvendige rum kan beskrives som bestilt, komfortabelt og luksuriøst. Oversvømmet med lys samler huset over havet panoramaudsigt fra flere udsigtspunkter, samtidig med at man beskytter indbyggernes privatliv ved at vise en moderne og robust facade, delvist klædt i træ.

#7. Du skal bare elske en designidee så simpel og frisk! Det her akvarium er skabelsen af Psalt Design, et samarbejdsstudium bestående af tre engelske venner, som tog deres eksamen i Sheffield Hallam University: Richard Bell, Thomas McKeown og David Powell. Stykket er selvforklarende: enkelt, smukt og stilfuldt.

#8. Shakhti 360 Leti er et fjerntliggende hotel i Himalaya designet af Jamshyd Sethna, en rejse professionel fra Bombay, Indien. Projektet blev udviklet som et resultat af Jamshyds kærlighed til bjergene. Det luksuriøse hotel er beliggende på en stenbase og har glasvinduer fra gulv til loft, der giver panoramaudsigt over Himalaya.

#9. I nummer ni - en tankegangskonvertering af en laden i Surrey, England, ind i et smukt moderne beboelsesrum. Projektet tilhører Stedman Blower Architects og blev præsenteret på den berømte tv-show "Grand Designs". Den nye bolig viser et meget moderne udseende og et originalt layout.

#10. Dette imponerende moderne lejlighed blev sendt via e-mail af Juraj Karlík, fra Neopolis Studio. Projektet tilhører designer Vierka og vi var glade for at se, at den ligger i en by, som vi endnu ikke dækkede på Freshome: Bratislava, Slovakiet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar