10 mest populære projekter præsenteret i september 2011

Kære Freshome-læsere, det er tid for os at tegne en linje og se, hvem der skabte hvad i september måned. Vi er glade for at se, at hvert indlæg får din påskønnelse udtrykt ved afstemning, deling, kommentarer og relevant rådgivning. Vi er sikre på, at jer vil se det bedste ud af det bedste, så her er de 10 mest populære indlæg, der blev præsenteret i september 2011, ifølge dine Facebook-aktier. Husk at ved at klikke på billederne, kan du se flere billeder og detaljer om hvert projekt.

#1. Ifølge dine Facebook-aktier hilser topprojektet i september hyldest til ... kæledyr. Ved at kombinere upcycled, vintage og håndlavede, Oregon-baserede Atomic Attic har skabt fantastiske møbler til dine yndlingsdyr. Vintage kufferter og tv'er blev omdannet til fascinerende kæledyr møbler der tilføjer farve og stil til dit kæledyrs yndlings hjørne af huset. Bare klik på billedet for det oprindelige indlæg og flere detaljer.

#2. Japans vand springvand er i kontakt med teknologi. Se et kig på dette utrolige mønstervisning, da det lykkes i Osaka City Station. Du må indrømme, at dette er en original, hvorfor du finder ud af, hvilken tid det er. Bortset fra at fremvise et sammenbrudende digitalt ur, viser denne Osaka vandkilde masser af andre mønstre (nogle af dem ganske kunstneriske), der består af forskellige former.

#3. Denne imponerende bolig er beliggende i et moderne boligtårn kaldet "100 11th Avenue" og designet af fransk arkitekt Jean Nouvel. Tilbyder ekspansiv 360 graders udsigt over Manhattan, Hudson River og Frihedsgudinden, The penthouse har også 14 fodlofter i et vellykket forsøg på at matche panoramaudsigten.

#4. Vi er meget stolte af at se dette projekt, der blev afsluttet i Timisoara, Rumænien (også den by, hvor de fleste Freshome hold er placeret) på nummer 4 i den månedlige Freshome "mest populære indlæg" liste. Billederne nedenfor blev taget i X3 kontorer, et internationalt webdesign firma. De ansvarlige med indretningen var Stefan Lazar og Alexandra Avram fra Ezzo. Det X3 kontor i Timisoara har et samlet areal på 250 kvadratmeter, to niveauer og et design, der er frisk og givende i sig selv.

#5. Samarbejdet mellem tyske arkitektoniske studier Karl Dreer og Bembé Dellinger Architects fødte denne fantastiske bolig, der låner sit navn fra den naturlige akrylsten, der blev brugt i sin konstruktion. Boligen ligger i Bayern, Tyskland, meget tæt på Ammersee-søen og har udsigt over de øvre Bayerns grønne skove med en moderne arkitektur spredt over 395 kvadratmeter på en 1.200 kvadratmeter ejendom.

#6. I nummer 6 har vi en smuk moderne bolig med et inspirerende layout. 57Studio designet den imponerende Fray Leon House, beliggende på østsiden af ​​Santiago, Chile. Boligen blev bygget omkring indfødte træer og i forhold til dem.

#7. Pitsou Kedem Architect gennemførte en restaurering af hjemmet over havnen i Old Jaffa, Tel Aviv-Yafo, Israel. Man kunne nemt ligne sit udvendige med en middelalderlig fæstning, som inspireret af sin århundredes gamle facade. Men lighederne stopper der. Ved omformningen af ​​dette hjem bevarede arkitekterne sin mystiske stenudvendelse, men kombinerede den med de nyeste moderne detaljer. Bare klik på billedet nedenfor for mere.

#8. Vi fandt dette Skandinavisk lejlighed Det er helt anderledes end de svenske krybber, vi normalt udgiver. Med en samlet stue på 185 kvadratmeter, der består af fire værelser plus køkken, kan du sige, at denne krybbe er rettet mod dem, der bruges til en overdådig stil. Og har du bemærket sølvstagen?

#9. Med et samlet areal på 98 kvadratmeter og en smuk terrasse, viser denne toværelses lejlighed på Oskar-Makleri et par inspirerende detaljer. Den mest spektakulære del af denne krybbe er loftet, hvor der er et soveværelse, badeværelse og tagterrasse. Udstrålede bjælker beriger designet af det øverste duplexniveau, hvilket skaber en følelse af varme.

# 10. Sort skønhed Tierra Villa er en imponerende moderne bolig beliggende i Black Beauty Village i Ostional, Costa Rica. Det 2.992 kvadratmeter projekt har tre soveværelser, to og et halvt badeværelse og har enestående omkringliggende landskaber. Og her er et billede, der helt sikkert vil få dig til at se mere.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar