10 må-have elementer, at luksus hjem købere ønsker mest

Indbegrebet af et luksuriøst hjem er ikke bare et velindrettet hjem. Et luksuriøst hjem er snarere en, hvis faciliteter gør det muligt for ejeren at føle sig overdådig eller forkælet. Tænk royalty; Tænk overflod; Tænk ekstrem ekstravagans.

Ordet luksus bringer i tankerne masser af bekvemmeligheder som f.eks. Bassiner, saunaer, fitnesscentre, baghave tennisbaner, spilrum og fuldt udstyrede køkkener? men hvad er de ting, som luksushuse købere vil have mest? Hvad er en luksus homebuyer på udkig efter, når de køber deres nye bolig?

Her er 10 ideer opført efter popularitet, som vi tror kan intrigue selv de rigeste hjemmehandlere (eller hvis du ikke er blandt jet-setet, så er der 10 overdådige hjemmep ideer, som du kan forsøge at replikere på en meget lavere skala og mindre velhavende budget).

1. Et hjem hvor tegn tæller - Åbne gulvplaner Triumph

Et hjem er ikke luksuriøst, medmindre det har en grand entryway med en stor to-etagers trappe og en ekspansiv, luftig åben grundplan. Faktisk er en åben grundplan den første kriterier, der er citeret i en luksushusundersøgelse fra 2013 udført af Coldwell Banker.

Billedkilde: Matthew Cartier Interiors

2. Teknologi

Vi kan ikke genere væk fra den stadigt voksende sværm af teknologiske innovationer. Dagens husejere vil have det hele, når det kommer til teknologi, og de bygherrer, der imødekommer denne tech-trend, er dem, der bliver øverst på ejendomsmarkedet.

Bogstaveligt talt, med et tryk på en knap på din iPhone kan du nu låse dine døre, styre dit hjem klima, styre lys og styre dit alarmsystem? alt fra den anden side af landet! Disse er de indbyggede funktioner, som dagens luksuriøse homebuyers søger.

Bygherrer, der installerer disse trådløse hjem automatisering enheder er spot-on med de tendenser, som luksus homebuyers ønsker. På den modsatte ende af teknologien er spektret en stigende tendens til genvundne materialer. Boligejere bliver i stigende grad opmærksomme på deres miljømæssige aftryk og søger boliger, der bruger gamle genvundne materialer som træbjælker, trægulve og døre.

Image Source: Residential Architect

3. Fuldt lager køkken med opvarmning og vinkælder

Ah køkkenet, hjertet af hjemmet. Opulent levende kræver et storslået køkken. Forbes Magazine citerer, at et apparat-foret, kommerciel køkken er en nødvendighed, når det kommer til en million dollar hjem. Et velhavende køkken vil altid indeholde opvarmningstegninger, vin køleskabe, restaurantkvalitetsapparater og masser af opbevaring via et walk-in pantry.

Billedkilde: Baltimore Smart Homes

4. Udendørs køkken og svømmebassiner

Et fuldt udstyret indendørs køkken er simpelthen ikke nok til den der søger luksus. Velhavende købere ønsker nu skabningen af ​​et hyggeligt udendørs køkken og madlavningsområde.

De bedste faciliteter i det ideelle udendørs køkken vil omfatte en indbygget gasgrill, en vask og rustfrit madlavning, et lille køleskab til mad og drikkeopbevaring og masser af overdådige stenhaveplads siddepladser til underholdende.

Store pools, hot tubs og skiftende cabanas også toppen denne overdådige ønskeliste. Ekspansive puljer med vand funktioner såsom vandfald og masser af privatliv er et must. Fritidslivet bevæger sig uden for døren, og de boliger, der har denne alfabetiske flair, ligger højt i livskvaliteten på øvre skorpe.

Billedkilde: Land8

5. Placering, Placering, Placering

Placering er kronen juvel af hjem ejerskab. Rige eller fattige? alle ønsker deres lille stykke paradis. En ekspansiv, privat, træforetagen ejendom, der holder nysgerrige øjne, er en nødvendighed, når det kommer til frodig levende. Velhavende købere ønsker eksklusivitet på deres ejendom; en skjult oase; et sted at være fri til at slappe af og lukke ned i det yderste af hemmeligholdelse. Om ejendommen er eksklusiv strandfront eller en ekspansiv ranch? alle luksus boligkøbere ønsker den perfekte clandestine placering.

Billedkilde: Passion4Luxury

6. Game and Theater Rooms

Gaming og filmrum er en oldie, men en stadig god, når det kommer til frodig levende. Det er allerede givet, at en million dollar hjem skal have et hjemmebiograf og spillerum. Velhavende boligejere søger at tage denne tendens endnu længere med faciliteter som indendørs basketballbaner, indendørs swimmingpools og overdådige sportsbaropsætninger, der har fjernsyn og opbevaring af spiritus.

I grunden er de mere unikke spil og teaterfaciliteter der, jo bedre; Hovedmålet er skabelsen af ​​et rum, hvor et boligejer aldrig føler sig nødt til at forlade hjemmets bekvemmeligheder - det er der lige ved hånden.

Billedkilde: Lydmål

7. Spa badeværelse

Et overdådigt liv kræver et overdådigt badeværelse. Rejsene hos en velhavende person vil tage dem til nogle af verdens bedste kurbade og hoteller. Boligejere ønsker at genskabe denne overflod i deres hverdag via spa-lignende badeværelser i deres helt eget hjem.

Dette inkluderer massive walk-in brusere med hoved-til-tå brusere, gulve med strålende varme, håndklædevarmere, og selvfølgelig et stort soaker karbad hvor man kan undslippe Wall Street stress.

Billedkilde: Tn 173

8. Træningsrum

De velhavende kan ikke lide at svede det ud i gymet foran alle. Hvem kan bebrejde dem, når de har råd til deres egne private fitnessfaciliteter i deres eget hjem? Zenith of Home Gym vil naturligvis indeholde masser af plads til vægte og udstyr, men vil også omfatte indbyggede trådløse højttalere, fjernsyn, og selvfølgelig en sauna og indendørs pool til afslapning efter træning.

Billedkilde: Tn 173

9. Soveværelse Tilpas til en konge og dronning

Luksus bør ikke stoppe, når man krydser tærsklen til deres mest private helligdom - soveværelset. Så mange timer i vores liv bliver brugt i soveværelset. Det er afgørende, at soveværelset er et stort åbent rum med plads til en massiv seng og masser af siddepladser. Top-notch-teknologi er også ønsket i denne private bolig.Med indbyggede automatiseringssystemer til belysning, sikkerhed, fjernbetjeningsvinduer og klimaanlæg skal topping listen over soveværelset have-haves.

Billede Kilde: Home Bunch

10. Dressing Room - Superlative Storage Space

En udvidelse af soveværelset er påklædningsrummet. En høj prioritet for velhavende kvinder er et sted at gemme og vise deres ekstravagante køb såsom sko og punge. Kvinder og mænd synes at have et stigende ønske om et stort separat værelse til dressing og visning af deres high-end beklædningsgenstande. Dette område af hjemmet ville kræve vægge foret med cedar hylder, stativer til at vise sko, punge og slips, og selvfølgelig masser af belysning og spejle til model din valgte outfit eller anvende makeup.

Billedkilde: Onekindesign

Din version af luksus og stil kan variere drastisk fra andre. Vi har alle vores egne indretningsmøder og livsstilsmål - dog er det en ting sikkert - luksus er opnåeligt i dit hjem ved at inkludere de mest moderne bekvemmeligheder, teknologier og bekvemmeligheder.

Har du alle disse rigelige faciliteter i dit hjem? Tænker du på en renovering eller på markedet for et nyt hjem? Hvis ja, så udskriv denne liste og tag den med dig, når du handler til din næste drømmeflyvning? det vil helt sikkert hjælpe dig med at finde det perfekte luksus hjem!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar