10 af de fedeste kaffeborde nogensinde designet

Sofabordet er midtpunktet i vores opholdsstue og oftest er det også rummets fokuspunkt. Så hvis det meste af opmærksomheden er uundgåeligt rettet på det punkt, gør det i det mindste interessant. Ved at vælge et iøjnefaldende sofabord giver du karakter til hele rummet. Der er masser af kølige sofabord at vælge imellem, og vi har valgt 10 designs, som vi tror ville skille sig ud i ethvert hjem.

Dual Arcade Table.

Den første er et interaktivt møbel. Kaldet Dual Arcade Table, dette stykke er både et sofabord og et arkadespil. Det blev designet og produceret af engelsk firma Surface Spænding, og den har en 19 "LCD-skærm beskyttet af 6 mm hærdet glas. Bordet leveres også med 60 klassiske arkadespil og to sæt controllere.

Bord Sofabord.

Dette er et sofabord, der var designet til at tilføje nostalgisk charme til stuen. Bordet ser ud som et kassettebånd. Den er lavet af birketræ og har en vinylmærkat og to rustfrit stålboksholdere med LED-lamper. Derudover er der også en række brugerdefinerede muligheder, du kan vælge imellem for at gøre bordet bedre egnet til dit hjem. {Fundet på webstedet}.

Woodsman Axe Sofabord.

MoreINSPIRATION
  • 10 originale kaffeborde
  • 11 kaffeborde med indbygget opbevaringsplads
  • Forvirrende glas sofabord

Nogle gange kan et møbel være almindeligt og enkelt, men hvis det selv har den mindste detalje, der fanger dit øje, bliver det interessant. Det er tilfældet med dette usædvanlige sofabord. Det blev designet af Chris Duffy og kaldes "Woodsman Axe Coffee table". Bordet er en del af en stor kollektion, der er oprettet af flere London designere, og som indeholder stykker, der hver især er baseret på en Brothers Grimm-fortælling.

Moderne Skål Kaffebord.

Denne tabel har også et interaktivt design. Det er et stykke bestående af flere separate diske. Hver disk kan rotere fuldt ud, og det giver dig mulighed for at tilpasse det endelige design, som du ønsker. Diskene kan blandes og matches på mange måder. Bordet måler 37,4 "W X 37,4" D X 15,7 "H og har en hvidlakeret finish. Designet af Gabriella Asztalos.

Lucite Trunk.

Dette er et stykke kaldet Lucite Trunk. Det er et bord med et design inspireret af et vintage bagagerum. Den er helt ud af glas og har polerede kromhåndtag og accenter. Det er et fuldt gennemsigtigt stykke, der ville tilføje karakter til stuen uden at gøre det til at være fuld eller mindre. Bordet måler 36 inches i bredden med 16 inches i dybden med 18 inches i højden. Tilgængelig for 3000 $.

Kaffebord Akvarium.

Her er et andet interessant design: et sofabord kombineret med et akvarium. Det er et stykke lavet af akryl og skråt glas. Basen er et akvarium, der måler 24 x 24 x 15-1 / 2 H. Det har en firkantet og gennemsigtig glasplade, der giver dig mulighed for at beundre det skiftende vandmiljø fra alle vinkler. Det er et meget interessant og iøjnefaldende stykke, men jeg er ikke sikker på, at fisken elsker det så meget som vi gør. Tilgængelig for 1000 $.

Nintendo Controller Coffee Table.

Og siden vi diskuterede interaktive kaffeborde tidligere, er her en anden interessant. Det er et Nintendo NES controller sofabord lavet af ahorn, mahogni og valnød. Den mest interessante del om det er, at det faktisk er funktionelt og det kan bruges som controller til at spille spil. Den har en udtrækkelig ledning og en aftagelig glasplade. Bordet måler 42 "længde x 18,25" bredde x 18 "height.Available for 3.700 $.

Foosball Sofabord.

Dette er Pinnacle Foosball Coffee-Table. Det er et sofabord, men det er også et bordfodbold, endnu et interaktivt stykke, der ville gøre et godt samtalemne. Bordets elegante ramme giver dig mulighed for at medtage i det meste enhver indretning. Det er det perfekte klassiske bord, men med et kick. Tilgængelig for 360 $.

Pallet Sofabord.

Alle disse interaktive sofabord design er gode, men et bord behøver ikke at være så kompliceret at være iøjnefaldende eller interessant. For eksempel er denne en meget enkel, men det er også meget spændende. Det er et sofabord bygget af en repurposed træpallet. Det var malet grønt og det giver et meget godt præg.

Milk Crate Table.

Det sidste design, vi har valgt, svarer meget til pallebordet. Det er også et sofabord lavet af repurposed elementer. Denne gang taler vi om tomme trækasser. De blev farvede og spikret sammen for at skabe et sofabord. Resultatet er et iøjnefaldende og funktionelt stykke med masser af indbygget lagerplads.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar