10 af de mest almindelige Interior Design fejl at undgå!

Et par små tweaks til dit rum kan gøre hele forskellen. At kende rigtigt fra forkert kan udvise et trangt og kaotisk rum til et, der er organiseret og roligt, kan skabe en følelse af orden og balance. Læs videre, da vi hjælper med at præcisere, hvad der er rigtigt og hvad der er galt.

1. Overfyld ikke dit værelse

Det tager ikke meget for et rum at vende fra godt planlagt og tænkt ud til en, der ligner en dumpingplads af indsamlede møbler og tilbehør. Dine møbler skal fylde dit rum og skabe et rum, der både er tiltalende og funktionelt. Der skal være plads nok i rummet til at skabe bevægelse og flow. Et værelse bør aldrig se og føle trange. Hvis det gør det, skal du prøve at flytte eller fjerne et stykke for at se, om det hjælper.

Nogle gange handler det ikke om for mange møbler, men placeringen af ​​møblerne selv. Hvis du har flyttet et stykke eller to rundt, føles dit rum stadig stramt, så fjern et stykke helt. Du vil blive forbløffet over den forskel, det gør. Overly møblerede værelser gør ikke kun dit værelse mindre, end det er, men det kan også gøre det svært at manøvrere rundt. Dette tip er yderst vigtigt, når du forsøger at sælge dit hjem, da det vil slukke potentielle købere. For mere vigtige tips om indretning, når du noterer dine hjem ideer, så kig her.

2. Forsøg ikke at presse ind i noget, der ikke passer.

Som et par jeans, der er for små, skal møblerne også passe. Møbler, der er for små, får dit værelse til at virke ubalanceret og akavet og kan endda gøre det mere som et dukkehus - det er bestemt ikke et kig, vi er efter! Omvendt er et rum, hvis møbler er for store, også ubalancerede og trange.

Før du flytter dine møbler, og helt sikkert før du køber nye møbler - om sofaer, borde, kommoder eller senge - skal du både måle møblerne såvel som værelset for højde, bredde og dybde. Hvis du ikke gør det, kan det være en meget dyre fejl.

3. Vær ikke en rod-bug!

Der er ingen grund til at overbelaste. Med hensyn til tilbehør er mindre mere som med møbler. En følelse af orden balance, ro, strøm og bevægelse er afgørende for ethvert godt indrettede rum. Når der er for meget rod, er der for meget distraktion, og ordren bliver diskord. Clutter kan let afhjælpes ved at fjerne et par ting. Tag et kig på, hvad du har, og opdel dem i tre kategorier:

  1. De ting der betyder noget
  2. De ting, der er vigtige
  3. De ting, du kan gøre uden.
  4. Fjern alt hvad du kan gøre uden. Gentag om nødvendigt, indtil du har fjernet nok poster, og orden og balance er blevet genoprettet.

4. Vær ikke offer for dårlig belysning.

Belysning er nøglen. Det er et af de vigtigste elementer i design. Dit rum skal have så meget naturlig belysning som muligt. Bloker ikke for naturlige lyskilder med dårligt anbragte gardiner og tilbehør. Selv en overskyet dag giver mulighed for meget naturligt lys at hælde ind. Forbedre naturligt lys med placeringen af ​​spejle direkte over din kilde for at lade lyset springe rundt i lokalet. Du vil gerne tilføje til din overhead belysning.

Du skal have mere end én kilde, der belyser dit værelse. Tilføj proportional størrelse og velplacerede lamper og sconces for at forbedre din belysning, når det er nødvendigt. Din belysning skal være lyse nok til at fungere under, men ikke så lyst, at den krøller. Dimmere skal tilføjes til alle lofter og overbelysning.

5. Vælg ikke dine møbler, før du vælger dine farvefarver.

Vælge din maling farve før dine møbler (sofaer, tæpper osv.) Det vil være meget sværere at matche for at matche møbler til en allerede malet mur end omvendt. Vi foreslår at arbejde først med din sofa eller sofaer. Bring stofstrimler til din malingbutik for at hjælpe med at vælge din farvepalet. Denne fejl er almindelig og kan skabe mere arbejde for dig selv, mens du designer dit interiør. For 10 almindeligt lavede dekorationsfejl tage et kig på disse.

Bring flere malingprøver hjem og test igen derhjemme. Vi opfordrer også dig til at teste flere nuancer af din foretrukne farve på dine vægge, før du begynder at male dem. Mens farveprøver er meget præcise, ændrer et rums naturlige belysning på forskellige stadier af dagen, og dette påvirker væggen på dine vægge. Lad dine malestikke være på i mindst 24 timer, før du vælger din endelige farve.

6. Undersøg ikke betydningen af ​​budgettering.

Vær ikke for ivrig. Køb ikke for meget. Køb ikke alt på én gang. Og ikke overspend. Køb det bedste, du har råd til i dag - ikke hvad du tror du vil have råd til i morgen. Lav et budget og hold dig til det. Du behøver ikke at have alt på én gang. Et godt indrettede rum er et, der er kureret over tid, så det er bedst at gå langsomt og bygge langsomt.

7. Ikke nok variation.

Køb ikke alle dine ting fra samme kilde eller butik. Du vil have alt at koordinere, men du vil ikke have alt at matche. Et godt indrettede rum har personlighed og dimension, og det kan simpelthen ikke ske, hvis alt ser det samme ud. Du vil muligvis gerne genskabe et kig fra dit favoritte postordre katalog, men chancerne er, at din plads stadig ikke ser det samme ud.

8. Skjul ikke dine vinduer.

Hængende gardin stænger er for lave er en meget almindelig fejltagelse. Gardin stænger skal hænge så tæt på loftet som muligt for at skabe en følelse af højde og storhed.Stænger, der er hængt for lavt, gør et loft føles lavere, og kan gøre et værelse føles meget mindre, end det er. En følelse af omfang og proportioner er blevet kastet og sandsynligvis vil vinduerne fremstå dværgede og værdifulde, det naturlige sollys bliver blokeret.

9. Sæt ikke dine møbler op mod væggene.

Dette kan måske være den mest almindelige fejl begivenhederne gør. Hvad du vil gøre, er at skubbe dine møbler sammen og skabe en intim indstilling, som kan bidrage til en god samtale. Ved at oprette denne gruppering vil du oprette en strøm, der gør det muligt for folk at flytte ind imellem og omkring møblerne.

Ved at skubbe stykkerne sammen skaber du en lille scene. Selvfølgelig fortæller vi dig ikke at placere møbler langs væggene, vi vil bare ikke have dig til at sætte det hele der ... medmindre du planlægger at have en stor fest og ønsker at skabe et dansegulv i midten !

10. Har ikke et kontaktpunkt.

Et kontaktpunkt giver dig retning og orden. Find den ene ting, som du vil have folk til at lægge mærke til, når de kommer ind i et værelse. Det skal være noget stort og fed - noget der gør en erklæring. Vælg noget som et stort karnapvindue, pejs eller et stort kunstværk. Arbejde derfra og bygg ud og omkring det. Dit værelse vil se godt ud, organiseret og afbalanceret. Det er muligt og acceptabelt at have mere end ét kontaktpunkt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar