10 af de mest imponerende og inspirerende biblioteker rundt om i verden

Ikke mange mennesker går til biblioteket i disse dage, især da internettet tager sig af alle vores problemer. Men med biblioteker som disse rundt om i verden, ville det være en fornøjelse at bruge tid i en af ​​dem. Denne artikel præsenterer nogle af de smukkeste og fantastiske biblioteker rundt om i verden. Som du kan forestille dig, er de alle imponerende, nogle af deres størrelse og andre ved den ukonventionelle arkitektur og imponerende indretning.

Uanset om det er stort som Thomas Fisher Rare Book Library, eller hvis det har en moderne og ukonventionel arkitektur som Biblioteca España eller Seattle Public Library, er effekten den samme: awesomeness. Med så mange fantastiske designs, ville det være næsten umuligt at endda vælge mellem dem eller endda forsøge at bestemme hvilken en er den smukkeste. De er alle meget forskellige, selvom de er alle biblioteker fyldt med bøger.

MoreINSPIRATION
  • 12 Moderne Arkitektur Biblioteker rundt om i verden
  • Verdensberømte arkitekter Del med os deres inspirerende citater
  • 20 drømmende biblioteker til at model din egen efter

Hver eneste af disse biblioteker har tjent sin plads i toppen. De har alle imponerende strukturer, imponerende arkitektur og meget pænt og praktisk organiseret interiør. Hver bog har sin plads, og hvert bibliotek har sit eget system. De er alle så forskellige og alligevel så ens. Jeg kan forestille mig, hvor uddybende og kompliceret det skal være at organisere et stort bibliotek, så ser ud på andenpladsen. Disse biblioteker er dog ikke på vores liste for ingenting. Disse er bygninger, der klarer at kombinere udseende med funktionalitet en på en meget flot måde. {Billede 1, 2,3,4,5,6,7,8,9 og 10}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar